|
|
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 10:15 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Zaphod
Член на клуба
Регистриран на: Сря Фев 02, 2005 3:41 pm Мнения: 677 Местоположение: София 20 Връбница
|
 Вантотрейд
Хайде и аз да се оплача.
Имах проблем с колата, по-точно няколко, както се оказа по-късно, единият от които абсолютно електрически - повредена бобина и лула, държах колата два дни там без резултат - обясниха ми, че било от запушени дюзи или 'изгърмяло стъпало на компютъра'... 6 дни по-рано си бях сменил свещите с чисто нови - ACDelco, а те ми обясниха, че не стават тези, въпреки, че човекът, който ми ги сложи, кара Ланчиа със същия двигател като моя и няма проблем с тях. Както и да е - взеха ми 74 лв. за свещи с труда, труд за вадене на бобина и свещи и т. н. - дълъг списък беше и все на неща, които не помогнаха да се оправят нещата - в крайна сметка си платих една сума и си отидох с абсолютно същите проблеми...
Добре, че има хора, които наистина взимат присърце проблемите на такива като нас - закарах я при човекът, при когото карах Типото преди - оправи я за половин ден /+ още ден за носене на колектор на шлайф и т. н./, колата сега лети отново само благодарение на него...
Благодаря и на Uho, че ме запозна с него:)
_________________ Alles in Ordnung
|
Чет Сеп 08, 2005 5:02 pm |
|
 |
charlie
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 08, 2005 1:25 pm Мнения: 679 Местоположение: Кюстендил
|
ами и аз си карах колата за диагностика - имах съмнение за зацепването на ангренажа, но не им казах и те и правиха диагностика гледаха я и ми казаха всичко е ОК, след като им казах за съмненията си те пак я палиха гледах и си смениха мнението, аз естествено си тръгнах (взеха ми ~20лв.) и отидох в ДКВ, там ми провериха зацепването и се оказа че в крайна сметка си е ок. но целия случай остави в мен сянка на съмнение относно професинализма на персонала във ванто...
_________________ Безизходица е ситуацията, очевидният и логичен изход от която просто не ти харесва.
(Bravo 1.6 16V, 76 kW)
|
Чет Сеп 08, 2005 6:07 pm |
|
 |
Milko
Кара балканче
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 2:05 pm Мнения: 40 Местоположение: София
|
леле, разбихте ме, днес оставих Бравата там да ми я правят, до тук сметката ми е дебела доста, а утре ще видя какво остава да се прави още.
Но сега като чета какво мислите за Вантотрейд направо се хващам за главата :(
|
Пон Окт 17, 2005 6:36 pm |
|
 |
Stilo
|
Айде и аз да отворя уста - точно днес ходих за диагностика. Сутринта запалих на 3 цилиндъра и ... няма начин - стенд. Диагнозата (изголяла бобина) ми стураше 20 лева и половин час време. След това си я купих от Ал. Ауто за 95 лева и си я поставих пред магазина за 3 минути.
Сега съм със същата чудно вървяща колица. Благодарности на hit-ko за моралната подкрепа в моята неволя 
|
Пон Окт 17, 2005 7:49 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|