|
|
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 12:38 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Ауто Италия или Ванто Трейд - качество/цена ?
Автор |
Съобщение |
vesko
Фиат маниак
|
Това е един тип, дето като го видиш, ще разбереш защо така му викат. Та този същия като ми пикаеше дюзата каза "Двигателя на масата и ще разберем какво й има." Тогава беше във Ванто. Искаха ми 77 лв за "диагностика", при която нищо не откриха, ама взели, че сменили свещите. Ето я случката:
http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=3986
|
Сря Яну 10, 2007 10:31 pm |
|
 |
BO
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Дек 20, 2004 11:55 am Мнения: 757 Местоположение: София, кв. Овча Купел
|
Chukche написа: .. Значи от всичко казано до тук аз лично избрах Ауто Италия, колата ми е доста нова за да слагам части - менте(справка T&N car,Александър Ауто и т.н.) и честно казано като отиде човек там не с нагласата, ...
Само за сведение, че дори и Ауто Италя купуват някой части от Александър Ауто  (поне за това знам)
Да не си мислиш, че всичко е техен внос, всичко в тази държава е така навързано, че дори и не можем да си го представим.
_________________ 839А5.000 - 135hp - Лукс до безкрай - Либра '00
176A5.000 - 72hp - "Пупи е върха" - Пунто '95
Х 182В4.000 - 105hp - хубава печка - Брава '99
Х 834B2.000 - 150hp - "лошият" Капоне - Х Тема '90
Х 159A3.046 - 78hp - елегантната АЯ - Типо '92
Х 146А.000 - 45hp - Панда '85
|
Сря Яну 10, 2007 11:01 pm |
|
 |
Stoyan_68
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Съб Ное 04, 2006 10:31 am Мнения: 465 Местоположение: София "Изток"
|
vesko написа: Това е един тип, дето като го видиш, ще разбереш защо така му викат. Та този същия като ми пикаеше дюзата каза "Двигателя на масата и ще разберем какво й има." Тогава беше във Ванто. Искаха ми 77 лв за "диагностика", при която нищо не откриха, ама взели, че сменили свещите. Ето я случката: http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=3986
Добре, тогава
Ауто Италия : Ванто Трейд, резултат 1:0 за hit-ko
става ли?
Добре де, как може в цяла София, дето има 1000 сервиза, една дюза да не може да се диагностицира?!? Възмутително!
_________________ Fiat Stilo 1.8 16V
|
Чет Яну 11, 2007 12:17 pm |
|
 |
Chukche
Кара детска количка
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 1:11 pm Мнения: 12 Местоположение: София
|
BO написа: Chukche написа: .. Значи от всичко казано до тук аз лично избрах Ауто Италия, колата ми е доста нова за да слагам части - менте(справка T&N car,Александър Ауто и т.н.) и честно казано като отиде човек там не с нагласата, ... Само за сведение, че дори и Ауто Италя купуват някой части от Александър Ауто  (поне за това знам) Да не си мислиш, че всичко е техен внос, всичко в тази държава е така навързано, че дори и не можем да си го представим.
Всъщност Александър Ауто внасят и оригинални резервни части! Нищо чудно Ауто Италия да ги използват като подоставчик когато им свършат... филтрите, да речем, и трябва да чакат "Х" - дни за да дойдат техните от Италия. Въобще няма да се изненадам ако е така!
За някой има ли значение коя точно фирма е внесла частта? Важното е да е оригинална и да е поставена професионално... това е :Р
|
Нед Яну 14, 2007 12:16 am |
|
|