Дата и час: Вто Юни 17, 2025 12:38 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 49 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Ауто Италия или Ванто Трейд - качество/цена ? 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Това е един тип, дето като го видиш, ще разбереш защо така му викат. Та този същия като ми пикаеше дюзата каза "Двигателя на масата и ще разберем какво й има." Тогава беше във Ванто. Искаха ми 77 лв за "диагностика", при която нищо не откриха, ама взели, че сменили свещите. Ето я случката:
http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=3986

Сря Яну 10, 2007 10:31 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Chukche написа:
..
Значи от всичко казано до тук аз лично избрах Ауто Италия, колата ми е доста нова за да слагам части - менте(справка T&N car,Александър Ауто и т.н.) и честно казано като отиде човек там не с нагласата, ...

Само за сведение, че дори и Ауто Италя купуват някой части от Александър Ауто :P (поне за това знам)
Да не си мислиш, че всичко е техен внос, всичко в тази държава е така навързано, че дори и не можем да си го представим.

Х 834B2.000 - 150hp - "лошият" Капоне - Х Тема '90
Х 159A3.046 - 78hp - елегантната АЯ - Типо '92
Х 146А.000 - 45hp - Панда '85

Сря Яну 10, 2007 11:01 pm
Профил ICQ
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
vesko написа:
Това е един тип, дето като го видиш, ще разбереш защо така му викат. Та този същия като ми пикаеше дюзата каза "Двигателя на масата и ще разберем какво й има." Тогава беше във Ванто. Искаха ми 77 лв за "диагностика", при която нищо не откриха, ама взели, че сменили свещите. Ето я случката:
http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=3986

Добре, тогава

Ауто Италия : Ванто Трейд, резултат 1:0 за hit-ko

става ли? :D

Добре де, как може в цяла София, дето има 1000 сервиза, една дюза да не може да се диагностицира?!? Възмутително!

Чет Яну 11, 2007 12:17 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
BO написа:
Chukche написа:
..
Значи от всичко казано до тук аз лично избрах Ауто Италия, колата ми е доста нова за да слагам части - менте(справка T&N car,Александър Ауто и т.н.) и честно казано като отиде човек там не с нагласата, ...

Само за сведение, че дори и Ауто Италя купуват някой части от Александър Ауто :P (поне за това знам)
Да не си мислиш, че всичко е техен внос, всичко в тази държава е така навързано, че дори и не можем да си го представим.

Всъщност Александър Ауто внасят и оригинални резервни части! Нищо чудно Ауто Италия да ги използват като подоставчик когато им свършат... филтрите, да речем, и трябва да чакат "Х" - дни за да дойдат техните от Италия. Въобще няма да се изненадам ако е така!
За някой има ли значение коя точно фирма е внесла частта? Важното е да е оригинална и да е поставена професионално... това е :Р

Нед Яну 14, 2007 12:16 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 49 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4