Дата и час: Сря Юли 09, 2025 1:11 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Продавам: Fiat Tempra 2.0 8v (беше 4x4) на части 
Автор Съобщение

UNREAD_POST Продавам: Fiat Tempra 2.0 8v (беше 4x4) на части
Здравейте колеги,

продавам Темпра 2.0 8v 4x4 113 к.с на части. Колата е 93 година и е регистрирана за момента и в движение. Предстои да се отпише в кат и да се вземе всичко от 4x4-то. По колата иначе е налично всичко, с изключение на предния и задния мост, скоростите, кардана, диференциал... Колата е бяла на цвят. Няма ръжда и повечето ламарини са запазени, освен предния капак, който гледам, че е китван и има малко кривичко, но не е нищо фатално, предполагам, че би свършил работа на някой. Колата я взех във събота (15.01.2011), но както казах ще служи за донор на 4x4. Не мога да кажа по-точно какво е състоянието на двигателя, но звучи добре. Предишния собственик каза, че не харчи масло.
По интериора всичко е налично, но още не съм решил дали ще продавам салона, защото мога да го ползвам за едно Типо (и все пак ако се случи така от типото ще е наличен) Колата е с климатроник - работещ, ел огледала, ел стъкла отпред. Машинката за стъклата на шофьорската врата дава проблем с вдигането на шофьорското стъкло - не сработва всеки път, но мисля, че може да се оправи (не дава добър контакт). Колата има и газова уредба. Километрите за съжаление не обърнах внимание колко са, а колата съм я оставил далече от където живея и ще трябва да я допълня тази информация по-късно. Това са в основни линии нещата които се сещам. Ако има нещо което съм забравил - питайте, защото буквално всичко е налично без 4x4-то.

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение[/img]

Ето и ориентировъчни цени на частите:

Двигател с инсталацията - 270 лева
Железни джанти с гуми(14" летни) - 100 лева
Газова уредба комплект BRC - 120 лева
Оборудвани врати - 35 лева брой
Задна броня - 40 лева
Предна броня с дупки за халогени (без халогените) - 35 лева
Електронен километраж - 40 лева
Бензинова помпа - 40 лева
Воден радиатор - 35 лева
Радиатор климатик - 20 лева
Компресор - 45 лева
Управление на климатика (климатроник) - 35 лева
Фарове - 25 лева брой
Мигачи - 5 лева брой
Стопове - 15 лева брой
Калници - 20 лева брой
Аларма (не знам марка, има централно, 2 дистанционни) - 30 лева
Генерация - 60 лева или на гърне по 25-30 лева
Резервна гума с джанта - 20 лева
Пета врата (багажник) оборудвана - 35 лева

Това са нещата за които се сещам на първо време. Двигателя ми се иска да го продам цял, защото не ми се разглабя.
По едрите части е желателно да се вземат лично от вас, защото е трудно с куриери иначе нямам нищо против с Еконт да пращам.
Ако някой има желание, колата може и да се продаде "цяла" (общо взето стъпила на пода :D ) за около 650 лева.

За момента колата е цяла и се намира не не много удобно място. Възможно най-скоро започвам да я разкоствам. Снимки очаквайте утре.
За контакт: ЛС и 0897 227 447 (Росен) или 0883 367 504 (Стефан)
Забравих да напиша, че съм от София

Пон Яну 17, 2011 7:24 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST Re: Продавам: Fiat Tempra 2.0 8v (беше 4x4) на части
Колега трябва ми лявото странични парче на задната броня . има ли как да се спазарим за него или я даваш цялата, и тази цена която си обявил за задна броня включва ли тези страничните парчета.

Чет Мар 17, 2011 12:35 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ]