Дата и час: Вто Юни 17, 2025 5:31 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 
Продавам Fiat Uno 1.3 T.i.e 
Автор Съобщение
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST Продавам Fiat Uno 1.3 T.i.e
Здравейте колеги!

Продавам Fiat Uno 1.3 T.i.e

Сухите факти:
Дата на производство: 1985г.
Тип двигател: Бензинов (турбо)
Мощност: 105 к.с.
Скоростна кутия: Ръчна (5 скорости)
Категория: Хечбек
Пробег: хххх км. (ако ви интересува какво пише на таблото ще погледна)
Цвят: кафяв

• 2(3) Врати
• Аларма
• Застраховка
• Имобилайзер
• Кожени предни седалки
• Лети джанти + метални със зимни гуми
• Металик
• Стерео уредба
• Халогенни фарове
• Центр. заключване

Допълнителна информация:
Колата е в много добро за годините си състояние. В оригинален вид. Имам я от 3 години, за които са изминати около 8 хил. км. (сами разбирате, че това е кола за свободното време а не за основен автомобил, затова се кара малко). Преди това е била гаражна. Купето е в много добро състояние: цялостно изкърпена отдолу, грундирана и измазана с „Body”, както отвън, така и отвътре – няма пробивни ръжди по коша и роговете. Има малко ръжда по задните вежди и ръбчетата на вратите. Боята е в относително добро състояние (тук-там избледняла).

Техническо състояние: много добро за годините на колата: сменени ремък (преди около 8 хил. км.), чисто нови воден радиатор (пазя и стария), предни спирачни дискове + накладки, жило на километража, свещи NGK, Blow-off клапан атмосферен (пазя и оригиналния рециркулационен). Масло и филтър на 0 км. (сменени преди 2 дни). И най-важното според мен – пълна ревизия на скоростната кутия! В момента е перфектна (който се е занимавал знае, колко трудно се намира читава кутия за този модел). Имам още една разглобена за части. Двигателя е ревизиран от предишния собственик (по негови думи) но е факт, че не пипа маслото. Няма течове от гарнитури и тн. Турбината няма луфтове нито странни шумове.

Допълнително – конусен K&N + почистващ кит (пазя оригиналната филтърна кутия), Волан „Abarth” (от Ritmo Abarth) + оригиналния си турбо волан + още един спортен волан); Оригинална разпънка Sparco; Чисто нови елипси и нелош касетофон; лети джанти с отлични летни гуми + метални джанти с отлични зимни гуми; Аларма с имобилайзер, централно заключване, гражданска застраховка, технически преглед, данъци. Всичко е платено, колата е с напълно изрядни документи.

Забележки: Играят му оборотите! Ето това е основният и единствен проблем, който обаче мен лично много ме дразни! Например, изключваш от скорост и оборотите падат до 500-600 и аха да угасне и се връщат на 1000-1100. В друг момент ги вдига много и трябва да натиснеш газта няколко пъти за да се върнат. С една дума са нестабилни. Какво ли не и проверявах – аз не мога да ги оправя и регулирам. Въртях дросели, мерих кабели и тн. По някой път се оправят после пак се скапват. Писна ми вече от това – нито имам техническите умения да го оправя, нито имам време да се занимавам а ме дразни да карам така колата и затова реших да я пусна за продажба, защото е жалко да стои просто така и да се съсипва. Дали, кабели прекъсват, дали някой датчик или лоша маса ... не знам. Но просто нямам време да се занимавам повече с тази кола.

Цена: 1400 лв.

За контакти:
ЛС
vanio78@abv.bg
тел: 0888 033 178

Снимки: http://racing.snimka.bg/automobiles/fia ... 5.22521067

Пет Фев 25, 2011 2:32 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ]