|
 |
 |
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 9:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
 ейй баси каръка съм !
Не стига ,че ми откраднаха капачката на летите джанти ,и после се оказа ,че тая фирма не внася вече за Бг.
ами днеска докато си вадех ,зимните джанти и изпуснах едната и тя фрас и точно на неква отверка право в капачката :mrgreen: е това ако искам не можеше да стане .
Сега нямам капачка и на зимните ! Някой случайно да има една в повече :mrgreen:
p.s.капачката е черната от оригиналните джанти на колата с надписа на фиат !
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Сря Окт 04, 2006 3:48 pm |
|
 |
zgabrovski
|
Имаше колега който правеше тия капачета ( или по - точно емблемките)... Мисля че ника му беше Sraaaaaaaa или нещо подобно.
|
Сря Окт 04, 2006 4:03 pm |
|
 |
doofiat
|
 Re: ейй баси каръка съм !
tomazo написа: Не стига ,че ми откраднаха капачката на летите джанти ,и после се оказа ,че тая фирма не внася вече за Бг. ами днеска докато си вадех ,зимните джанти и изпуснах едната и тя фрас и точно на неква отверка право в капачката :mrgreen: е това ако искам не можеше да стане . Сега нямам капачка и на зимните ! Някой случайно да има една в повече :mrgreen:
p.s.капачката е черната от оригиналните джанти на колата с надписа на фиат !
Ама и ти как си се разбързал! :? За какво ти бяха тия зимни гуми?! Чакай да стане поне 8 градуса и тогава ги сменяй.
|
Сря Окт 04, 2006 4:06 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
еми исках да полирам джантите и т.н. :? а дали някъде има където да отливат и т.н. ,ако си ги направя от алуминий няма ли да падат ??
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Сря Окт 04, 2006 4:20 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
tomazo написа: еми исках да полирам джантите и т.н. :? а дали някъде има където да отливат и т.н. ,ако си ги направя от алуминий няма ли да падат ??
трябва да са пластмасови
защото нали влизат с малко сила
Сря Окт 04, 2006 4:37 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|