Дата и час: Нед Юни 22, 2025 8:15 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Сграда се разпада в центъра на София 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Сграда се разпада в центъра на София
Сграда се разпада в центъра на София

Огромни парчета мазилка са паднали от стара къща на улица „Граф Игнатиев” 41 в столицата. От МВР съобщиха пред Дарик, че инцидентът е станал около 12.30 часа през нощта. Мазилката, която е паднала е с големина няколко метра.

Според непотвърдена информация мазилката на цялата предна фасадна стена е паднала. Районът е отцепен от полицията, движението е затруднено.

Екипи на Гражданска защита и пожарната в момента се опитват да отстранят останалата част от мазилката по фасадата на къщата, която е строена през 1932 година и в нея има офиси и адвокатска кантора.

Сградата е частна собственост. Районният кмет на „Средец” Мария Станева тази сутрин е дала предписания сградата да бъде ремонтирана.

Изключително затруднено е движението в района, отцепена е част от улица „Граф Игнатиев”, а движението на булевард „Васил Левски” е почти невъзможно.

Пет Сеп 29, 2006 3:09 pm
UNREAD_POST 
За съжаление, това е поредната кампания, която ще отшуми, а опасни сгради ще продължи да има. Това се случва от години. Самия мен ме е удряла падаща мазилка на Фритьоф Нансен. За щастие ме удари по рамото, а не по главата, иначе може би нямаше да съм в този форум сега. Отделно, три пъти съм виждал как пада върху хора - два пъти на Витошка и веднъж на Мадрид. Трябваше да се случи непоправимото на Алабин, за да се вдигне шум, но всяко чудо е за три дни и скоро това ще се забрави от всички, освен от роднините и приятелите на загиналите момичета, а случките ще продължат. Но това е твърде дълбок проблем, в който е намесена не само местната власт, но и правителството.

Пет Сеп 29, 2006 3:16 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Според мен трябва да задължат собствениците на сгради и апартаменти в центъра да си ремонтират и фасадите. Още повече че в центъра почти няма домуващи, ами всичко е административни сгради. И друго. Мамка му. Това е център. Блокчетата в Люлин са по приветливи от тези блокчета строени 1000 години пр. хр. :(

Съб Сеп 30, 2006 3:53 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ]