|
|
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 2:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Nino
|
 Историята на един форум
|
Сря Сеп 27, 2006 4:39 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
 Re: Историята на един форум
Металика пееха "Sad but True"! 
|
Сря Сеп 27, 2006 4:50 pm |
|
 |
FIRE 8V
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Ное 05, 2004 1:32 am Мнения: 570 Местоположение: Обект 9
|
Цитат: Внезапно в подреденото малко общество нахлуват тълпи нови хора. И започват да пишат на поразия. Задават въпроси, които вече са обсъждани в подробности преди месец. Задават въпроси, които нямат нищо общо с темата на форума. Задават въпроси, които са безумни, безсмислени или написани на хинди. Пускат рекламни съобщения. Подиграват се, иронизират, откровено се заяждат. Намира се някой, чието особено чувство за хумор го задължава да отговаря на всяка тема с поздрав в стил „така ли, а защо да нямам аз интимни отношения с твои роднини от женски пол“. Мирните обитатели на клуба пропищяват и настояват някой да се заеме с чистене на подобни изказвания. Първият от оплакалите се получава модераторски права и започва да затрива наред всичко, което не му хареса. Половината форумисти му ръкопляскат, другата половина недоволстват, че това си е жива цензура. Всяка втора тема в клуба завършва със скарване. Първоначалният малък сплотен колектив се предава и си отива. Част от останалите си правят нов клуб. Другите спорят, докато съвсем си омръзнат, после и те си тръгват. И става тихо, кротко и пусто...
Този текст определено ми направи най-силно впечатление, има голяма доза истина в него.
_________________ 146E e 188 e 350 https://www.fiat-uno.org/
|
Сря Сеп 27, 2006 5:23 pm |
|
 |
vesko.t
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 1:23 pm Мнения: 1120 Местоположение: Бургас
|
Също както пише по филмите и книгите "Всяко съвпадение... е случайно" :mrgreen:
Сря Сеп 27, 2006 5:36 pm |
|
 |
Yoda
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Сеп 27, 2006 4:27 pm Мнения: 63 Местоположение: Варна
|
 Защо отново с песимизъм и черногледство ?
Хм...колегата от форума на Пежо очевидно в посещавал много ама много форуми за да стигне до тези "дълбоки" изводи...Да, сигурно е прав на 100% и се чуства горд, че може да обобщава с такава дълбочина на изказа...И какво е предложението..., аз съм нов член на този форум и след като прочетох какво може да се случи, би трябвало да забегна в обратна посока със скоростта на звука ? Напротив аз съм оптимист и ще остана, за да се опитам да променя отношението към форумите, или да помогна с каквото мога поне нашия форум да е изключение...
_________________ FIAT Marea ELX 1.6/16 V '98
|
Пет Сеп 29, 2006 11:31 am |
|
 |
Sko
|
 Re: Защо отново с песимизъм и черногледство ?
:arrow:
|
Пет Сеп 29, 2006 12:05 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|