|
|
Дата и час: Сря Юли 09, 2025 12:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
zgabrovski
|
 Честито Европейци!!
|
Вто Сеп 26, 2006 5:03 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
 Re: Честито Европейци!!
Е сега вече я умазахме... Ама се питам, Те дали знаят колко са я умазали... :mrgreen:
|
Вто Сеп 26, 2006 5:04 pm |
|
 |
deqnak__
Кара кола
Регистриран на: Пон Мар 26, 2007 9:40 am Мнения: 260 Местоположение: София 13 Надежда
|
Честито Българи. Не казвам евопейци защото дори и в Европа трябва да се чустваме българи. А иначе честито присъединяване. Дано на всички ни донесе оптимизъм и вяра в едно по-добро бъдеще.
_________________ Lancia Lybra - италиянската S класа. Lybra 1.9 JTD 105 HP
|
Вто Сеп 26, 2006 5:16 pm |
|
 |
Pinky
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Апр 21, 2006 11:28 pm Мнения: 84 Местоположение: София
|
Честито!!! И дано да падне митото!!! 
|
Вто Сеп 26, 2006 5:35 pm |
|
 |
Sven
|
Хах, дано не падне или измислят друго ,защото колите ни ще се обезценът, а новите няма значени със или без те пак са си скъпи.
За ЕС мнението ми е негативно.
|
Вто Сеп 26, 2006 5:37 pm |
|
 |
Punto_S
|
да ви пикам и на евросъюза.
|
Вто Сеп 26, 2006 5:39 pm |
|
 |
Vladim
|
Честно казано нещата ще се оправят ама, кога ли... След влизането ни в ЕС ще последва поредният срив. Дано след 5 години бъдем по-добре!
|
Вто Сеп 26, 2006 5:49 pm |
|
 |
DEYAN IYI
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 3:41 am Мнения: 324 Местоположение: ПЛОВДИВ
|
за едни - сватба, за ... нас - брадва :mrgreen:
Само граници да няма! Другото е кой как се уреди :|
ПП- Че ние били ли сме някога неевропейци!? 
_________________ Бай Фичо - ега ти пауъра!!!
|
Вто Сеп 26, 2006 6:01 pm |
|
 |
brat_John
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Юни 09, 2005 5:14 pm Мнения: 733 Местоположение: Русе
|
Честито, ама от тук нататък дупе да ни е яко :36_2_10:
_________________ FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
|
Вто Сеп 26, 2006 7:09 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
По-добре 4-5 години да се помъчим, отколкото цял живот да мизерстваме...
П.П.: С всичко ще се справим, ама... Само Волен да ни не споходи!
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Вто Сеп 26, 2006 7:43 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Mazgarev написа: По-добре 4-5 години да се помъчим, отколкото цял живот да мизерстваме...
ХАха, много добре казано. Съгласен съм с всичко 
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Вто Сеп 26, 2006 10:05 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Аз не знам кво се радвате толкоз. Ако знаете само каква тесла идва първите години .. идея си нямате просто  След това ще се олаби, ама първите поне 5 години ще ни се види понагорно 
|
Вто Сеп 26, 2006 10:07 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Mazgarev написа: По-добре 4-5 години да се помъчим, отколкото цял живот да мизерстваме...
ДОКОГА БРЕ АСЕНЧООООООООООО!?!?!? ДОКОГААААААААА.......
Не от 5 от 15 години все това слушаме и държавата все на тоя хал!
Все ще се намери кой да я окраде! За тоя обир имам и лично наблюдение, но нищо не може да
направиш щото господата така си гласуват законите - обира да е законен.
А пък сега какво лапане предстои от еврофондовете - милионерите ще станат милиардери!
Ама на оптимистите ЧЕСТИТО!
|
Сря Сеп 27, 2006 9:35 am |
|
 |
Yavor
|
kiro_of_the_day написа: Mazgarev написа: По-добре 4-5 години да се помъчим, отколкото цял живот да мизерстваме...
П.П.: С всичко ще се справим, ама... Само Волен да ни не споходи! ДОКОГА БРЕ АСЕНЧООООООООООО!?!?!? ДОКОГААААААААА....... Не от 5 от 15 години все това слушаме и държавата все на тоя хал! Все ще се намери кой да я окраде! За тоя обир имам и лично наблюдение, но нищо не може да направиш щото господата така си гласуват законите - обира да е законен. А пък сега какво лапане предстои от еврофондовете - милионерите ще станат милиардери! Ама на оптимистите ЧЕСТИТО!
Така е Кире по света, така е и у нас. Не се гневи...
Поне лесно да се пътува и да се прави бизнес - това е най важното. А че още незнаем на какъв х.. сме се надянали - това е ясно. Може да голем и мноооо да боли, ама може и да е оптимален и кефа да е много???
Поживем - увидим!
|
Сря Сеп 27, 2006 9:40 am |
|
 |
ivjordan
|
Трябваше да има референдум за тая работа, а не гадните мазняри да излизат по телевизията и да ми обясняват какъв велик успех сме постигнали под тяхното вещо управление. За мен това не е успех, а поредния грандиозен провал на българската външна политика, която, като се замисли човек, от 1908г. насам, само провали има.
Моето мнение е: Не на ЕС, долу предателите, които ни вкараха в него, без да ни питатат. България трябва да бъде неутрална държава и сама да защитава националните си интереси.
А еврооптимистите ще попитам, какво хубаво видяхте от съюза досега, освен че затвориха АЕЦ?
|
Сря Сеп 27, 2006 10:22 am |
|
|