Дата и час: Сря Юли 09, 2025 6:21 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1 мнение ] 
Относно всичко ... 
Автор Съобщение
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST Относно всичко ...
Здравейте, колеги и колежки.

Бях започнал да пиша нещо, но събитията от последните два дни ме отказаха. По точно ме отказаха мненията и разбирането на много хора от форума /на казах този, защото пиша тук/. Едната част от тях ми потвърдиха мнението ми за тях, но другата показаха истинската си всъшност. Ето какво бях започнал да пиша, и ще разберете зашо го спрях:

Цитат:

Здравейте, колеги и колежки! Някой от Вас може би се питат защо мълча и не пиша нищо по темите от последния ден?! Други може би са си казали добре, че вече не пише, крайно време беше да спре! С този пост искам и надявам се да се получи това да отговоря на всички Вас.

Това исках да Ви го напиша много отдаван, още след като получих окончателния си бан от Димитър /Mitko/

Както за много от Вас така и за мен този /визирам форума на ФИАТ/ стана ежедневие и любимо място в нета, а и не само защото от тук се сдобихме с много приятели, с които се виждаме може би по-често отколкото с някои наши роднини. Регистрацията ми във този форум е от 18 Ноември 2004 - profile.php?mode=viewprofile&u=73 , форумът съществува от 02 Ноември 2004 - profile.php?mode=viewprofile&u=4 (давам за пример най-ранно регистрирания и съществуващ, поне към момента на писането на поста ми потребител във форума, за пояснение цифрата 4 в края на линка е поредния номер на регистрация във форума. Тук някой ще попита а защо е 4 на най-стария за да не се отделям от темата ще обясня по късно) от което се вижда че съм почти от създаването на този форум. Уверявам Ви, че от началото до около година следях форума на 100% т.е. чел съм всяко едно мнение във всеки един форум. след това форума се разрасна и започнах да чете само някои от темите със всичките им мнения. От което следва, че поне за голяма част от потребителите съм успял да си създам собствено мнение, което лично за мен е решаващо при взаимоотношенията ми с хората.

Та да започна с това което искам да Ви кажа. Започнах да пиша във форума от самото му начало, никога не съм бил от потребителите които и да имам мнение не го изказват. Не че това е лоша черта, но аз не съм от тях. И така постепенно в процеса на размяна на постове в мен се породи желанието да се запозная лично с определени хора от форума, като първите от тях бяха Мариян (mariobg), Димитър (Mitko), Иван (1115), Сашо(me_to_u) и още хора, които надявам се няма да ми се разсърдят, че не съм ги споменал. .................................

И така искам да Ви кажа, това което щях да напиша с около 4000-5000 думи с десет:

Аз се оттеглям окончателно от форума. Няма да го чета повече и да пиша повече /това е последния ми пост/.

Мотивите ми са, че искам да отделя време на новия форум, като допринеса за развитието и популяризирането му.

Ако някой иска да ме пита за нещо свързано или не с ФИАТ, знае как да ме намери /в новия форум или да погледне профила ми/. Няма да изтрия профила си и мненията които съм пускал тук.

Последно искам да кажа, че нямам нищо против никого в форума - нито против тези които са още тук, нито против тези които го напуснаха поради една или друга причина. И да поканя хората които имат желание да принесат за развиването на новия форум да заповядат там: http://fiat.bigbg.net (който скоро ще има нов домейн, сайт и форум).

Благодаря Ви за всичко което направихме заедно.
Ивайло

п.п. Моля, да не ми отговаряте тук, ако някой има мнение, което иска да сподели с мен, дал съм достатъчно начини за връзка. И моля темата да я заключат и направят СЪОБЩЕНИЕ.
Първата молба - удовлетворена. Втората - не виждам смисъл.
kiro_of_the_day

Сря Сеп 27, 2006 12:29 pm
Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1 мнение ]