|
|
Дата и час: Вто Юли 08, 2025 7:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
x 1/9 написа: zgabrovski написа: Колеги, смятам че нещата ще потръгнат и в тая насока. Нека решаваме проблемите постепенно, един по един. Накрая всичко ще си дойде на мястото. Ще ги решаваме ! Само дето нашите подписи и имена седят под разни документи. Иначе от страни е лесно да се решава. А най-много ме дразни, че така наречените учредители си траят като насрани и дума не обелват! На "тайната вечеря" бяхме 11 човека ако не се лъжа. От тези 11 само аз и Слънчо вземаме участие в темата до сега. Управителния съвет сякаш се е изпарил. КЪДЕ СТЕ БРЕ ОТВОРКОВЦИ ??? Що не се обаждате а ??? 
Първо, такива обиди, от твойта уста - трудно ми го побира главата?!?
Другото е - задавате въпроси сами на себе си, ами и аз по същия начин мога да попитам къде е дейноста на клуба? Учредителите ги остави, събраха се група ентусиасти и учредиха клуба, иначе и досега щяхме да се туткаме кое и как да направим и при това и ти беше на същото мнение! Но дейноста на клуба и отговорностите легнаха на членовете на Управителния съвет, а ти ги знаеш най-добре: 99% сте от София - всяка седмица можехте да се събирате по няколко пъти, или да повдигнете този въпрос във форума, а не сега когато се разбичкаха нещата около форума! Аз съм от провинцията, а Веско / Zaphod / е в Германия - ние ли останахме само " насраните отворковци" ? На последното събрание на УС / на което не успях да присъствам / ви изпратих магазините за отстъпки в няколко града, уредих връзката с официалния вносител на Фиат, /трябваше само да се поддържа и усъвършенства/, организирахме първата национална среща с представянето на Гранде пунто, но така и не уважихте мероприятието с присъствието си! Сега, ще дам и сума, така, че форума да се направи професионално! А, това си е работа и ангажимент, а не само приказки! Така, че аз каквото поех като обещание пред клуба и за потребителите на форума - го изпълних! Ако всеки беше направил по толкова, мисля, че щяхме да бъдем на друго ниво! Нека всеки от УС да сподели направеното от него, но с факти, а не с приказки!
_________________ FIAT-SPORT
|
Вто Сеп 26, 2006 4:04 pm |
|
 |
lu40
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 11:16 am Мнения: 388 Местоположение: София 01 Средец
|
_________________ Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC
|
Вто Сеп 26, 2006 6:12 pm |
|
 |
brat_John
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Юни 09, 2005 5:14 pm Мнения: 733 Местоположение: Русе
|
Виж ти!!! Ами то имало и живот в клуба!!! Че и Тайни вечери!!! Ама какво да се прави като не сме близо до столицата, та да можем да чуем някоя и друга клюка от "живота на клуба".....
Христо е прав като казва, че това да си в Управителен съвет е задължние и то не леко.... А така като гледам този управителен съвет май само се събира за дивиденти 
_________________ FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
|
Вто Сеп 26, 2006 7:07 pm |
|
 |
kluchar
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 31, 2005 12:48 am Мнения: 2021 Местоположение: София 10
|
 срещи
всеки в своя град си прави срещи
никой нема да ви води за ръка или на сила по срещи
всеки сам може да организира срещи като ги обявава тук /стига да събере хора /
ВСЕКИ трябва да взима участие
а не само да чете клюки
_________________ За PUNTO http://ftp.fiat-club.org.ua/ и FIAT http://fiat.comnet.bg/ Купе http://www.polak.ch/coupemanual/ http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/ http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat
|
Вто Сеп 26, 2006 11:17 pm |
|
 |
brat_John
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Юни 09, 2005 5:14 pm Мнения: 733 Местоположение: Русе
|
 Re: срещи
kluchar написа: всеки в своя град си прави срещи никой нема да ви води за ръка или на сила по срещи всеки сам може да организира срещи като ги обявава тук /стига да събере хора / ВСЕКИ трябва да взима участие а не само да чете клюки
Аз когато съм ходил на такива срещи ти може и да си нямал хабер за форума. Съжалявам, но си ме разбрал на криво. Опитай се да вникнеш малко по-дълбоко в смисъла на това, което съм написал 
_________________ FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
|
Вто Сеп 26, 2006 11:26 pm |
|
 |
x 1/9
|
hit-ko написа: Първо, такива обиди, от твойта уста - трудно ми го побира главата?!?...........
Дължа ти ивзинение ! Ти си наистина единствения който НЕ заслужава подобно отношение.
ИЗВИНЯВАМ СЕ
За да отговоря на въпроса ти и да продължим с клубната тема ще приканя админите да създадат нов раздел - свързан с дейността на клуба. Там ще постна всичко което искам да споделя по отношение на учредяването, създаванети, дейността и т.н. на клуба. Предложението ми за събрание и дневен ред. Вижданията ми по отношение на самата клубна дейност и връските на този клуб с останалия свят.
|
Сря Сеп 27, 2006 9:56 am |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
Приемам извинението, ако изобщо има за какво да се извиняваш, по скоро го приемам като недоразумение!
Но не това е най-важното в момента приятелю!
Мен ме боли за това, че не можем да направим и най-дребното нещо задружно и организирано!
Така, че до края на годината свикването на УС е наложително, то и без друго му изтича мандата и.... избор на нов!
_________________ FIAT-SPORT
|
Сря Сеп 27, 2006 10:32 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|