Дата и час: Съб Юли 12, 2025 3:28 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
за с. Джулюница - въпрос към Nino 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST за с. Джулюница - въпрос към Nino
Nino написа:
Вие, в частност ти кои иска да е сисадмин тук...??!! Леля Пена от Койнари или ШмИнКИ от Джулюница?!?! Разбира се ,че няма да стане.
Нека престанем със съветите, да успокоим духовете и изчакаме времето да отсъди... хайде давайте го малко по-"юрайски" вече. :mrgreen:

Колега Нино в няколко поста забелязвам че даваш с. Джулюница като пример за възможно най-затънтеното и западнало място в милата ни татковина. Незнам откъде ти е влязло в главата и въобще бил ли си някога там но мога де те уверя че там са родени доста известни българи. Виж лично аз Шминки не го познавам ама ти май явно само него си срещал там. :mrgreen:

В никакъв случай не се заяждам просто ми е любопитно какво знаеш за това място - като го цитираш така често.

:wink:

Вто Сеп 26, 2006 5:31 pm
Профил
UNREAD_POST 
Те не са ли 2 села с такова име ?

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0% ... 1%86%D0%B0

Вто Сеп 26, 2006 5:33 pm
UNREAD_POST 
Отговорих ти прочети поста ми в "засегнатата" тема. :mrgreen:

Вто Сеп 26, 2006 5:35 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Nino написа:
Отговорих ти прочети поста ми в "засегнатата" тема. :mrgreen:

Да прочетох го ама си махнах темата от там че и без това онази тема не и трябват офтопици.

Даже ако прочете някой от упълномощените лица темата - админ или модератор може да я изтрие :wink:

Вто Сеп 26, 2006 5:36 pm
Профил
UNREAD_POST Re: за с. Джулюница - въпрос към Nino
Punto SX написа:
Nino написа:
Вие, в частност ти кои иска да е сисадмин тук...??!! Леля Пена от Койнари или ШмИнКИ от Джулюница?!?! Разбира се ,че няма да стане.
Нека престанем със съветите, да успокоим духовете и изчакаме времето да отсъди... хайде давайте го малко по-"юрайски" вече. :mrgreen:

Колега Нино в няколко поста забелязвам че даваш с. Джулюница като пример за възможно най-затънтеното и западнало място в милата ни татковина. Незнам откъде ти е влязло в главата и въобще бил ли си някога там но мога де те уверя че там са родени доста известни българи. Виж лично аз Шминки не го познавам ама ти май явно само него си срещал там. :mrgreen:

В никакъв случай не се заяждам просто ми е любопитно какво знаеш за това място - като го цитираш така често.

Не го давам за пример като западнало място Пунто,.... може би просто баграта на езика ни ме е впечатлила! :mrgreen: Нямам никакво отношение към селото, а и в момента не съм сигурен дали едно "затънтено" място не е повече "плюс" отколкото "минус".Нали не ми се сърдиш?! :surrender: :mrgreen:

Вто Сеп 26, 2006 6:40 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST Re: за с. Джулюница - въпрос към Nino
Nino написа:
Punto SX написа:
Nino написа:

Не го давам за пример като западнало място Пунто,.... може би просто баграта на езика ни ме е впечатлила! :mrgreen: Нямам никакво отношение към селото, а и в момента не съм сигурен дали едно "затънтено" място не е повече "плюс" отколкото "минус".Нали не ми се сърдиш?! :surrender: :mrgreen:

Не няма за какво да се сърдя просто ми беше интересно да разбера как се е набило в главата това име на човек който ако не се лъжа е от Велинград./доста далеч от въпросното място/ :D

Вто Сеп 26, 2006 6:43 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ]