Дата и час: Чет Юли 17, 2025 1:17 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
фиат ме удари и отказа да спре 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST фиат ме удари и отказа да спре
Надявам се да не е някой от вас - РК 2913 АР, фиат уно. Само страничното огледало ми отнесе на светофара. Ченгетата казаха че ще го намерят

Сря Сеп 20, 2006 11:16 am
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST Re: фиат ме удари и отказа да спре
lllubo написа:
Надявам се да не е някой от вас - РК 2913 АР, фиат уно. Само страничното огледало ми отнесе на светофара. Ченгетата казаха че ще го намерят

Много от колегите са го казвали - независи от колата какъв шофьор ще си, а от тебе. Явно има ненормални и с фиати и това е факт. Лошо впечатление прави пак обаче рег.номера - PK. Ей няма оправия. А колкото до това че ще го намерят - ще го намерят - щом имат номера. И после за избягал от произшествие му се полагат 6 мес без книжка. Така преди години мен един ми забърса цялата страна както съм паркирал и избяга. Само че Вт е малък град и сам си го намерих на другия ден - не чаках да го търсят. И после по каналния ред в КАТ и всичките му последствия за пича.
Не мога да разбера що за култура има българина на пътя. На всеки може да се случи да допусне произшествие - но защо по дяволите бягате после. :angry:

Сря Сеп 20, 2006 11:29 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

lllubo написа:

Пернишки селяк, ти не знаеш ли да се пазиш от кола с регистрация перник.

А бял голф 2 с ремус и затъмнени стъкла е убийствена комбинация :mrgreen:

Сря Сеп 20, 2006 11:30 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Beco написа:
ти не знаеш ли да се пазиш от кола с регистрация перник.

е как да се пазя? аз карам напред, той е назад в лявата лента. Светва жълто и аз си спирам. Поглеждам в лявото огледало и го виждам как идва по диагонал към мене и беше много близко. Не помня дали мойта кола се движеше леко или не, но почнах да въртя волана на дясно. Отнесе ми огледалото. Явно като е видял че е зелено е позасилил още и като е светнало жълто и той се е опитал да спре но е тръгнала на страни колата, само така си ги обяснявам нещата (валеше тази сутрин). Та след като ме удари вече беше червено и го гледам как дава газ и мина на червено. Аз след него на червено, настигнах го, телефони до ченгета завъртях, записаха номерата и неговия и моя, накрая ми се накараха че върша глупости (прави са, ама ми се случва за първи път да избяга). Та утре цял ден ще се разправям с ченгета, застрахователи и ще си сменя огледалото и така.

Сря Сеп 20, 2006 12:04 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Толкова разправия за едно огледало :shock: нали имаш каско кво ти пука - "Избяга, не видях номера" и си готов.
Създаваш си главоболия а и на човека с Уното.

Сря Сеп 20, 2006 12:15 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
естествено че ще му създам главоболия т.е. той сам си ги създава като отказа да спре

Сря Сеп 20, 2006 12:20 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Na6io написа:
Толкова разправия за едно огледало :shock: нали имаш каско кво ти пука - "Избяга, не видях номера" и си готов.

Да де ама застрахователите искат протоколи от КАТ имаче може и да видиш пари нан куково лято! :mrgreen:
Затова е прав човека да вика полиция, апък колегата с Уното да не е бягал.

Сря Сеп 20, 2006 12:21 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Na6io написа:

Колега естествено че ще му създава главоболия на човека с Уното. Какво като има каско - щом няма разход за ремонта - да остави селяка да живее така ли. Ми той утре човек ще удари и пак ще избяга. И кво ако му няма нищо на човека пак няма му създаваме главоболия. И докога - докато убие някой ли. Ей за това всеки ден има статистика колко остават на пътя.

Сря Сеп 20, 2006 12:23 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Все пак говорим за едно огледало,при това време и това движение за едно огледало аз лично не бих се впрегнал толкова,а това че е избягал наистина не е много готино.Но това за селяците е грубо наистина - ако наистина го направим така че ако не си трето поколение софянец на влизане в София да си плащаш знаеме колко хора няма да си платят :wink:

Сря Сеп 20, 2006 12:48 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Na6io написа:
Все пак говорим за едно огледало,при това време и това движение за едно огледало аз лично не бих се впрегнал толкова,а това че е избягал наистина не е много готино.Но това за селяците е грубо наистина - ако наистина го направим така че ако не си трето поколение софянец на влизане в София да си плащаш знаеме колко хора няма да си платят :wink:

Като казах селяк нямах впредвид че е от Перник или някой друг град извън София или пък от някое село. По тази логика и аз съм селяк щото съм от ВТ. Не селяци наричам хора които се държат просташки. Относно огледалото също казах в първия пост - на всеки може да се случи. Проблема е защо е избягал. Дано причината е че не разбрал че е ударил някого инъче няма оправдание.

Сря Сеп 20, 2006 12:52 pm
Профил
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Че от КАТ нищо няма да му направят мога да ти гарантирам... трябва да има пострадали и смяна ламарина за да ти съдействат, иначе.... Сам се уверих в това! Поне му скъсай нервите...С тоя пернишки номер, ще го викнат поне 6/7 пъти в София да дава обяснения, което е в пъти повече нерви от твойте!

Изображение

Сря Сеп 20, 2006 1:01 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Все пак човек е невинен до доказване на противното :)
Да се надяваме наистина че не е разбрал за нанесената от него щета и затова не е спрял.
Иначе и мен ме е закачало странично едно БМВ, но несъм си правил труда да го гоня.

Сря Сеп 20, 2006 1:02 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
не е това причината, той разбра че ме удари, даже неговото се згъна. После го настигнах и карах до него от дясната му страна и му виках да спре. Ако преди това не е видял какво е направил на мойта колата, тогава като бях до него със сигурност видя огледалото.
Вече не ме грее какво ще става с него. Само се надявам ченгетата да си свършат работата. За мене е важно да си оправя колата и застрахователите да платят, а не да се циганят

Сря Сеп 20, 2006 1:02 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Е надявам се да си покриеш разходите, и да не се срещаш с такива "шофьори" повече. :)

Сря Сеп 20, 2006 1:06 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Със сигурност не само ангелите небесни карат фиат :) Но сега сериозно по темата - щом не е спрял за такава дреболия, може пък да е крадена колата, или да няма гражданска отговорност, вероятно има нещо, заради което не желае да се среща с органите на КАТ.

Сря Сеп 20, 2006 1:33 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща