|
 |
 |
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 6:34 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
Бравата ми вече с джанти!
Автор |
Съобщение |
Yavor
|
 Бравата ми вече с джанти!
Поради големия интерес от страна на колегите пускам снимка на колата вече с алуминиевите джанти които вчера купих (бартеросах) с колегата Весо. Надявам се моите железни да са му харесали...
Благодаря на колегата за коректността и затова че ме изчака а не ги продаде на някой от София, все пак ми трябваше време за реакция...
На снимката колата е мръсна от вчерашното пътуване, не обръщайте внимание.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Сря Сеп 20, 2006 9:19 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Ееееей Честито!!! Като че ли за там са правени! 
|
Сря Сеп 20, 2006 9:26 am |
|
 |
Beco
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Юни 24, 2006 4:18 pm Мнения: 68 Местоположение: София 19 Люлин
|
 Re: Бравата ми вече с джанти!
Yavor написа: Поради големия интерес от страна на колегите пускам снимка на колата вече с алуминиевите джанти които вчера купих (бартеросах) с колегата Весо. Надявам се моите железни да са му харесали... Благодаря на колегата за коректността и затова че ме изчака а не ги продаде на някой от София, все пак ми трябваше време за реакция... На снимката колата е мръсна от вчерашното пътуване, не обръщайте внимание.
Mного си бърз колега  Изглежда яко с новите джанти 
|
Сря Сеп 20, 2006 9:27 am |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
друго си е така
честито
Сря Сеп 20, 2006 9:29 am |
|
 |
doofiat
|
Ухааааааа, супер колега! Да си ти честити от ново! Иначе си друго, по-красива е така 
|
Сря Сеп 20, 2006 9:40 am |
|
 |
Beco
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Юни 24, 2006 4:18 pm Мнения: 68 Местоположение: София 19 Люлин
|
 Re: Бравата ми вече с джанти!
Beco написа: Yavor написа: Поради големия интерес от страна на колегите пускам снимка на колата вече с алуминиевите джанти които вчера купих (бартеросах) с колегата Весо. Надявам се моите железни да са му харесали... Благодаря на колегата за коректността и затова че ме изчака а не ги продаде на някой от София, все пак ми трябваше време за реакция... На снимката колата е мръсна от вчерашното пътуване, не обръщайте внимание. Mного си бърз колега  Изглежда яко с новите джанти 
Ma само да те поправя, тя и преди си беше с джанти 
|
Сря Сеп 20, 2006 9:45 am |
|
 |
georgiarg
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 24, 2005 11:46 am Мнения: 323 Местоположение: Пловдив
|
Лятите джанти отварят колата още повече.
|
Сря Сеп 20, 2006 10:46 am |
|
 |
bscsystem
Напреднал шофьор на Фиатка
|
Колега

Сря Сеп 20, 2006 10:50 am |
|
|
|