Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 6:38 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Унгарските събития от вчера 
Автор Съобщение
Мнение Унгарските събития от вчера
Пичове, скивате ли какво правят братята унгарци!?Смятате ли, че и ние сме способни на подобно нещо!?
Те нашите политици всеки ден си ни лъжат право в очите - кога ще им избием зъбките...!?
Само им се чудя, какво им беше виновна унгарската телевизия - да бяха поискали сметка на премиера си...

Вто Сеп 19, 2006 3:00 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
Ама какво е станало. Чух че голяма гюрунтия нещо се е вдигнала, ама по точно кво е станало нямам и идея.

Вто Сеп 19, 2006 3:48 pm
Профил ICQ
Мнение 
Ми според мен доказаха, че са в Европа - излязоха и заявиха недоволството си, от едно на пръв поглед дребно нещо, нещо заради което Ние ни бихме излезли по улиците ми се струва (някак си бихме казали - е очакваше се - и тези са като онези и т.н). Струва ми се, че именно така няма да ги правят на маймуни, а при нас (както се казваше в "Армагедон") случвало се е преди, ще се случи пак - въпроса е: "кога"...

Вто Сеп 19, 2006 4:16 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

Мнение Re: Унгарските събития от вчера
kiro_of_the_day написа:
Пичове, скивате ли какво правят братята унгарци!?Смятате ли, че и ние сме способни на подобно нещо!?
Те нашите политици всеки ден си ни лъжат право в очите - кога ще им избием зъбките...!?
Само им се чудя, какво им беше виновна унгарската телевизия - да бяха поискали сметка на премиера си...

Не, знете че аз съм от тези дето пусна тази ПЕТИЦИЯ
Голяма част от Българите ни дразни циганията в политиците ни, а нищо не направихме. Всички знаем за далаверите и на Орион, и на Олимп и на Цървуля. какво направихме Както е казал П.Р. Славейков . "Не сме народ а мърша"
Айде стига толкова по темата

Сря Сеп 20, 2006 9:55 am
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение Re: Унгарските събития от вчера
Beco написа:
kiro_of_the_day написа:

Не, знете че аз съм от тези дето пусна тази ПЕТИЦИЯ
Голяма част от Българите ни дразни циганията в политиците ни, а нищо не направихме. Всички знаем за далаверите и на Орион, и на Олимп и на Цървуля. какво направихме Както е казал П.Р. Славейков . "Не сме народ а мърша"
Айде стига толкова по темата

убаво де, ама не мога да разбера какво общо има темата с това издемагогствано nazi писание (ПЕТИЦИЯ :ranting2: ) :dontknow:

Сря Сеп 20, 2006 10:08 am
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
Просто трябва да се последваме техния пример. И нас като тях ни лъжат всеки ден, даже още по-нагло и брутално. Упрявляващите си мислят, че сме нация от цигани и малоумници!

Сря Сеп 20, 2006 10:44 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ]