|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 6:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
blondy_driver
|
 Утре е 15.09
Колеги нека запалим светлините и да бъдем по - бдителни в утрешния ден. Нека предпазим учениците, често в еуфорията и играта си те дори не забелязват къде и как се движат! Осигурете предимство и спазвайте правилника за движение в близост до училищата. :idea:
|
Чет Сеп 14, 2006 5:20 pm |
|
 |
brat_John
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Юни 09, 2005 5:14 pm Мнения: 733 Местоположение: Русе
|
Към това се призовава в началото на всяка учебна година, но като погледнеш кои си палят фаровете, тези които са така или иначе внимателни на пътя.... Останалите като се почудят малко тия за кво са ги запалили тия фарове па току :idea: им светне и вземат, че и те ги запалят :mrgreen:
_________________ FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
|
Чет Сеп 14, 2006 6:05 pm |
|
 |
Ferrari
|
Хубава идея е зимните месеци постоянно да се кара на фарове.
|
Чет Сеп 14, 2006 6:08 pm |
|
 |
brat_John
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Юни 09, 2005 5:14 pm Мнения: 733 Местоположение: Русе
|
Mitko написа: Хубава идея е зимните месеци постоянно да се кара на фарове.
Ако не си слушал направиха задължително карането на фарове от ноември до март :!:
_________________ FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
|
Чет Сеп 14, 2006 6:10 pm |
|
 |
Abarth.
|
 Re: Утре е 15.09
blondy_driver написа: Колеги нека запалим светлините и да бъдем по - бдителни в утрешния ден. Нека предпазим учениците, често в еуфорията и играта си те дори не забелязват къде и как се движат! Осигурете предимство и спазвайте правилника за движение в близост до училищата. :idea:
Аз винаги карам на фарове ;)
|
Чет Сеп 14, 2006 6:12 pm |
|
 |
syscop
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Авг 15, 2005 7:25 pm Мнения: 61 Местоположение: Велико Търново Област
|
Аз тоже 
_________________ Lancia Delta II 2.0 LS 16V '93
|
Чет Сеп 14, 2006 6:14 pm |
|
 |
boneff
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Юли 19, 2006 2:38 pm Мнения: 143 Местоположение: София 15 Младост
|
и аз ще пална ксенона утре 
_________________ Fiat Bravo 1.6 16V
|
Чет Сеп 14, 2006 6:33 pm |
|
 |
Todor_Gagovski
Кара кола
Регистриран на: Сря Юли 20, 2005 11:48 am Мнения: 315 Местоположение: Пловдив
|
Когато съм с детето винаги паля фаровета лошото е че с тях и без тях все тая малко офф ама вчера след срещата на феновете попаднах в драг на камиони караха като луди поне с 90-100 км
иначе пожелавам на всички родители с ученици първо много здраве и да ви радват с добри оценки
_________________ BRAVA 1,6 16V ELX-
|
Чет Сеп 14, 2006 6:47 pm |
|
 |
1115
Модератор
Регистриран на: Вто Юни 28, 2005 9:20 pm Мнения: 272 Местоположение: София
|
 Re: Утре е 15.09
...........
Последна промяна 1115 на Съб Сеп 23, 2006 3:30 pm, променена общо 1 път
|
Чет Сеп 14, 2006 9:44 pm |
|
 |
Pinky
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Апр 21, 2006 11:28 pm Мнения: 84 Местоположение: София
|
Не пестете крушките и най-добре винаги на къси 
|
Пет Сеп 15, 2006 2:10 pm |
|
 |
ivjordan
|
Днес се поразходих по улиците и забелязах, че не повече от 30% от автомобилите са с пуснати фарове. Колко тъжно, не уважаваме живота на децата си, та камо ли собствения си... Май наистина няма смисъл от раздел от рода на "Хроника на смъртта". Явно т. нар. преход ни е превърнал в ужасни бездушни чудовища, щом дори този дребен жест към младия и невинен живот не можем да направим. Да не споменавам, че точно пред 33-то в Люлин някакъв идиот пробваше, дали издуханото БМВ, тройка, от най старите ще сурне задницата на ръчна... (за това нямам коментар).
Отново, колко, колко жалко...
|
Пет Сеп 15, 2006 2:30 pm |
|
 |
Ferrari
|
ivjordan написа: Днес се поразходих по улиците и забелязах, че не повече от 30% от автомобилите са с пуснати фарове. Колко тъжно, не уважаваме живота на децата си, та камо ли собствения си... Май наистина няма смисъл от раздел от рода на "Хроника на смъртта". Явно т. нар. преход ни е превърнал в ужасни бездушни чудовища, щом дори този дребен жест към младия и невинен живот не можем да направим. Да не споменавам, че точно пред 33-то в Люлин някакъв идиот пробваше, дали издуханото БМВ, тройка, от най старите ще сурне задницата на ръчна... (за това нямам коментар). Отново, колко, колко жалко...
Е може ли. Двора на училището пълно с ученички и той да не се направи на гъзар
|
Пет Сеп 15, 2006 2:35 pm |
|
 |
ivjordan
|
Цитат: Е може ли. Двора на училището пълно с ученички и той да не се направи на гъзар
Ей за това не се сетих, наистина, но все пак, няма извинение за такива идиоти.
|
Пет Сеп 15, 2006 2:37 pm |
|
 |
lllubo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Апр 19, 2006 10:00 am Мнения: 145 Местоположение: София
|
имаме следната ситуация. Правиш ляв завой и се озоваваш на път с 4 ленти - по 2 във всяка посока. Застанал си в лявата. В дясната няма коли, но е разбита и не ти се кара там и затова си в лявата лента. В насрещното 2-те ленти са пълни със спрели коли, много дълга опашка (някво задръстване има). Пред тебе чист път. Газ. След малко виждаш срещу тебе в твойта лента да се приближава кола, която изпреварва всички коли от нейното платно. Ти си в момента да речеме с 40 км/ч, тамън почваш да ускоряваш. Тук-таме колите от задръстването са с пуснати фарове, има хора които си карат на пуснати фарове. Часът е около 14. Този срещу тебе и той е такъв с пуснати фарове. Значи този пич не може да се прибере в неговото платно, защото там е пълно със спрели коли, няма как. Дясната ти лента става за каране, ама знаеш че е в плачевно състояние и го гледаш този срещу тебе приближава. Какво си мислиш за него, за цялата ситуация и какво ще направиш?
Питам ви защото това ми се случи онзи ден и ми е интересно вашето мнение. След ден-два ще ви кажа аз какво си мислех за него, за ситуацията, какво направих и какво стана
_________________ Audi 1.8S
|
Пет Сеп 15, 2006 3:26 pm |
|
 |
boneff
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Юли 19, 2006 2:38 pm Мнения: 143 Местоположение: София 15 Младост
|
Както казах ,аз съм на пуснати фарове днес и още доста хора също.
Явно ние проявяваме по-голяма загриженост към учениците отколкото те самите към себе си
Казвам го защото днеска цял ден съм в офиса,а точно до него има градинка.
Още в 10.00 се напълни с ученици и досега не са спрели да пият
Даже като излязох да обядвам леко подпиинали 15-16 годишни ученички започнаха да
ме налазват  Да се смееш ли, да плачеш ли, да налазваш ли-Незнам 
_________________ Fiat Bravo 1.6 16V
|
Пет Сеп 15, 2006 3:36 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|