|
|
Дата и час: Пон Юли 14, 2025 12:04 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 14 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
 Най-великите филми :)
Колеги, нека всеки да каже най разцепващата комедия която е гледал скоро. Искам да си дръпна още няколко комедий. Последните които гледах бяха размазващи.
Единия филм е G.O.R.A. Филма е турски, обаче е разцепващ  Не знам от кога не съм се смял толкоз.
Другия се казва Kad Porastem Bicu Kengur или Когато порасна ще стана кенгуру. Леле па за тоя няма кво да говоря  Дръпнете си ги. Няма да съжалявате 
|
Пон Сеп 04, 2006 7:06 pm |
|
 |
koolio
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Фев 27, 2005 1:40 pm Мнения: 112 Местоположение: София 16 Студентски
|
Колега, щям си почитател на балканското кино  , гледай Балканкан- филмът е македонски, но действието се развива и у нас. А за любима комедия- наскоро гледах за н-ти път Черна котка бял котарак- по-ненормален филм от това едва ли някога ще има :mrgreen: !
|
Пон Сеп 04, 2006 7:16 pm |
|
 |
wwweb
|
Тъй като си пуснал тема със заглавие "Най-великите филми", ще ти кажа кой е най-великият филм - "Жега" с Робърт Де Ниро, други най-велики филми са всички с него
А откъм комедия в момента не се сещам за нещо размазващо, но скоро гледах "Розовата пантера" със Стив Мартин и Жан Рено и се спуках от смях ...
|
Пон Сеп 04, 2006 7:41 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Не че съм почитател на балканското кино, ама тия не отстъпват по нищо на многомилионните западни комедий  А втория филм който съм посочил е почти като черна котка бял котарак. Нямат нищо общо сюжетите обаче простотийте са си "родни" 
|
Пон Сеп 04, 2006 7:46 pm |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
Любим актьор ми е Мел Гибсън както и всички негови филми.
Като се почне от култовия навремето "Лудия Макс", и се стигне до шедьоврите "Смъртосносно Оръжие" (особенно 4, любимият ми филм!), "Смело Сърце", "Теория На Конспирацията" (уникален филм!), "Патриотът", "Бяхме Войници" и др...
Други филми които мога да отлича:
"Пришълецът", "Хищникът", "Индиана Джоунс", "Звездни Войни", "Властелинът На Пръстена", "Изкуплението Шоушенк", "Спасяването на Редник Райън", "Форест Гъмп", "Гладиатор", "Фенът", "Терминатор 2", "Последният Бойскаут", "Жега", "Екскалибур", "Атентатори", "Добрият, Лошият и Злият" - старите уестърни с Клинт Ийстууд, "Недосегаемите", "Кръстникът", и още куп заглавия.
Няма да подмина и българските шедьоври, особенно с Тодор Колев: "Опасен Чар", "Двойникът", "Господин за един ден"... 
Пон Сеп 04, 2006 7:47 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
wwweb написа: А откъм комедия в момента не се сещам за нещо размазващо, но скоро гледах "Розовата пантера" със Стив Мартин и Жан Рено и се спуках от смях ...
"... - Времето е прекрасно! Дано се задържи така през целия ден!..."
И аз ще спомена този филм сред най-смешните, излизали напоследък
Иначе най-великите комедии за мен са:
"От глупав, по-глупав", "Лъжльото", "Ейс Вентура", "Всемогъщия Брус", "Животното", "Дюс Бигалоу", "Коледна ваканция"
А най-великите филми:
- филмите с Никалъс Кейдж: "Скалата", "Въздушен Конвой", "Целувката на смъртта", "Да изчезнеш за 60 секунди"; любимият ми филм - "Национално богатство" ("National Treasure")
- "Индиана Джоунс", "Еър Форс 1"
...аве много са 
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Последна промяна Mazgarev на Пон Сеп 04, 2006 8:22 pm, променена общо 1 път
|
Пон Сеп 04, 2006 8:17 pm |
|
 |
stenli
Кара кола
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 8:33 pm Мнения: 310 Местоположение: Велико Търново
|
Скоро се смях с сълзи на старите комедиики с Бъд Спенсър и Теренс Хил ;)
|
Пон Сеп 04, 2006 8:21 pm |
|
 |
Naidenov
Кара балканче
Регистриран на: Сря Дек 28, 2005 8:40 pm Мнения: 49 Местоположение: София 13 Надежда
|
Според мен задължително трябва да гледаш "Особености на Руския риболов". Тя е цяла поредица филми има и "Особености на националния лов"
Сега като потърсих видях, че има още филми от тази поредица, а ето откъде може да ги дръпнеш http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=6076
|
Пон Сеп 04, 2006 8:57 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
|
И тия съм ги гледал. Култови са. Особено Особености на руския национален риболов. С тая водка .. цял филм ... леле леле 
|
Пон Сеп 04, 2006 10:13 pm |
|
 |
DEYAN IYI
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 3:41 am Мнения: 324 Местоположение: ПЛОВДИВ
|
:mrgreen: Аз съм извратеняк на тема екс-ю и сръбско кино, зa това ще ти преторъчам "Ми нисмо анджели" І и ІІ, "Мртав 'ладан", "Ивкова слава" и класиките "Маратонци трче почасни круг" и "Ко то тамо пева", само не знам откъде ще си намериш субтитри!? Ако си ценител, имам още много заглавия,които да ти споделя, но проблемът са субтитирите :?
ПП- за разлика от нас сърбите успхя да съхранят традициите си в киноматграфията, а ние се върнахме 60 години назад, язък!!! Само ако видите на края на филмите им колко и кои са им спонсори :? А нашите само ревЪт, че няма кинти, а не могат една проста история да разкажат :x
ПП2- ето така ги търси Mi nismo andjeli, Maratonci trce pocasni krug, Ko to tamo peva, Mrtav 'ladan, Ivkova slava
ПП3- ако ти се гледа ултрауникална простотия - Особености на руската баня!!!  :| 
_________________ Бай Фичо - ега ти пауъра!!!
|
Пон Сеп 04, 2006 11:56 pm |
|
 |
Abarth.
|
Едни от най-яките филми за мене са The Butterfly Effect (на първо място) и Time Machine,това са филми,които те карат да се замислиш 
|
Вто Сеп 05, 2006 12:54 am |
|
 |
donnna
|
моето предложение за комедии - "Нищо за губене" с Мартин Лоурънс и Тим Робинс, "Анализирай това" и "Анализирай онова" с Робърт де Ниро и ..... как беше, че го забравих, "Запознай се с нашите" и "Запознай ме с вашите" - пак с Робърт де Ниро...
от другите велики филми - Зеленият път, Две димящи дула.... ако се сетя още нещо - ще добавя
|
Вто Сеп 05, 2006 8:44 am |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
Белите не могат да скачат, както и Belly, особено последния бих сложил в графата "велик".
_________________ N.Y. State of Mind
|
Вто Сеп 05, 2006 11:09 am |
|
 |
Keymaster
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Фев 23, 2006 2:47 pm Мнения: 19 Местоположение: Ловеч
|
Не лоша комедийка е - Бели мадами, а за велики филми - Властелина, Шотландски боец, Конан, и много много други 
_________________ Истината е някъде там...
|
Вто Сеп 05, 2006 11:24 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 14 мнения ] |
|