Автор |
Съобщение |
Punto SX
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 4:14 pm Мнения: 311 Местоположение: Велико Търново
|
 колко са GRANDE Punto-тата във форума
Днес случайно забелязах в подписа на колегата Panda Climbing че е собственик на Гранде пунто. Та колко са вече гордите собственици на това бижу във форума и нека да споделят впечатленията си след натрупаните няколко хиляди км.
P.s. Миналата седмица видях във Варна 2 Grande Punto и от един и същ цвят /специфичния за грандето бледо червен почти оранжев/ паркирани едно до друго на една тиха уличка. Максимално се накефих от гледката.
_________________ Punto SX 1.1 55
|
Пет Сеп 08, 2006 9:19 am |
|
 |
Ferrari
|
 Re: колко са GRANDE Punto-тата във форума
Punto SX написа: Днес случайно забелязах в подписа на колегата Panda Climbing че е собственик на Гранде пунто. Та колко са вече гордите собственици на това бижу във форума и нека да споделят впечатленията си след натрупаните няколко хиляди км.
P.s. Миналата седмица видях във Варна 2 Grande Punto и от един и същ цвят /специфичния за грандето бледо червен почти оранжев/ паркирани едно до друго на една тиха уличка. Максимално се накефих от гледката.
Те сами ще се обадят, но аз знам за още един член на клуба освен колегата Panda Climbing.
|
Пет Сеп 08, 2006 9:30 am |
|
 |
Ferrari
|
Това е кола, което само трябва да я зърнеш за да я поискаш
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Пет Сеп 08, 2006 9:40 am |
|
 |
idm
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Авг 27, 2005 8:16 pm Мнения: 149 Местоположение: Русе
|
голяма излагация с това Пунто с тия мижави бензинови двигатели ко трябва да почваме всички да караме печки ли?
интересно ми е колегите с Гранде Пунто с какви двигатели са да напишат ако искат.
_________________ Lancia Delta II 1.6 16V / 98г.
Garelli 150 T-Rex Freelander/италиянка на две колела с японска душа!
|
Пет Сеп 08, 2006 11:31 am |
|
 |
donnna
|
все пак това е кола от малък клас...
ти какво искаш два литра двигател???
ми вземи си новата крома - две и двеста двигател - 41 500 кинта............
|
Пет Сеп 08, 2006 11:40 am |
|
 |
doofiat
|
idm написа: голяма излагация с това Пунто с тия мижави бензинови двигатели ко трябва да почваме всички да караме печки ли? интересно ми е колегите с Гранде Пунто с какви двигатели са да напишат ако искат.
Какво имаш против т.нар. печки? Много добре си вървят дизелчетата, че са и пъргавки. А на това малко купе и разхода е малък.
|
Пет Сеп 08, 2006 11:44 am |
|
 |
Ferrari
|
idm написа: голяма излагация с това Пунто с тия мижави бензинови двигатели ко трябва да почваме всички да караме печки ли? интересно ми е колегите с Гранде Пунто с какви двигатели са да напишат ако искат.
Не бързай с изводите. Вече у нас се продава 1.4 16V 90 конски сили. А от догодина ще има още 2 мотора. Единия мисля че ще е 1.6 16V (за този не съм сигурен), но съм сигурен за 1.4 16V Turbo.
|
Пет Сеп 08, 2006 11:48 am |
|
 |
idm
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Авг 27, 2005 8:16 pm Мнения: 149 Местоположение: Русе
|
VW polo и тои е много голям сигурно ама има двигател 2.0!
всеки има право ДА НЯМА ВКУС!!!
просто си казвам моето мнение и това е!
по въпроса за печките аз не мога да си се представя с печка и сигурно в близките 10години няма да си купя и това си е мое лично мнение ако съм засегнал някои да ме прощава макар че едвали.
веднага въпрос обаче как ги карате тия печки в България с тоя супер готин дизел дето миналата зима и Лукойл се ос..раха че и тяхната нафта замръзна?
_________________ Lancia Delta II 1.6 16V / 98г.
Garelli 150 T-Rex Freelander/италиянка на две колела с японска душа!
|
Пет Сеп 08, 2006 3:00 pm |
|
 |
BlueStorm
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Пет Апр 01, 2005 11:54 am Мнения: 390 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
Аз знам, че ще излиза 1.6 турбо, бензин и ще е с пълен спортен пакет ( окачване, греди, седалки и др. ) И точно този модел хич не е за подценяване!!! :idea:  :mrgreen:
_________________ <<149C2.046>><<MOMO Pack>>
|
Пет Сеп 08, 2006 4:24 pm |
|
 |
chuni
|
Един мой приятел си купи преди десет дни Гранде пунто 1,3 дизел и вече има проблем нещо отпред по ходовата част тропа за сега не може да се разбере от какво в сервиза се съмняват за рейката но са му казали другата седмица да остави колата в да разглобяват и търсят проблема.
Дано да е само този проблем защото ако е така със всички гранде пунто и проблемите започват от 1800 км какво ли ще е когато колата стане на 150000 км.Говори лошо за нашата любима марка ама е факт .
|
Пет Сеп 08, 2006 6:45 pm |
|
 |
The Secret Lover
Кара кола
Регистриран на: Съб Юли 09, 2005 7:48 pm Мнения: 219 Местоположение: tyu
|
аз мислех да купя едно Гранде Пунто не ни си харесах двигател и се отказах. Тракторист не съм че да си купувам дизел а бензиновите са смешно слаби.
Много се бях навил, всичко изчетох, карах, всичко хубаво ама моторите слаби.
Ще чакам. Може пък новото браво да харесам повече като дойде тук.
|
Съб Сеп 09, 2006 12:20 am |
|
 |
Nino
|
chuni написа: Един мой приятел си купи преди десет дни Гранде пунто 1,3 дизел и вече има проблем нещо отпред по ходовата част тропа за сега не може да се разбере от какво в сервиза се съмняват за рейката но са му казали другата седмица да остави колата в да разглобяват и търсят проблема. Дано да е само този проблем защото ако е така със всички гранде пунто и проблемите започват от 1800 км какво ли ще е когато колата стане на 150000 км.Говори лошо за нашата любима марка ама е факт .
Ми проблем си е, за съжаление от самото родилно отделение."Лопат" си им рейките и поради тази причина едно такова тест драйв или подобно Ванто не могат да го продадат 8 месеца. На нашите върли ентусиасти бих им препоръчал да ПОвлезват малко из РУСКО/УКРАИНСКИТЕ сайтове и да ПОпрочетат.... за какво става дума ДЕ! Щото ако тук са продадени 50 бройки в РУСИЯ/УКРАЙНА са към 500 и мненията са според мен по-меродавни.
Според мен никой няма право да дава конкретно мнение за тази кола.. освен ако е собственик.Вижте какво става в Пежо/Ситроен форумите за Р307/С4..... там наистина има много екземпляри и на форумците може да се вярва ако човек се интересува за модела.Но ДОКАТО НЯМАМЕ КОЛЕГА ВЪВ ФОРУМА с тази кола, всяко "ОХ" и "АХ" според мен би трябвало да са неприемливи! Щото все-пак става дума за много пари Това е моето мнение.
|
Съб Сеп 09, 2006 12:45 am |
|
 |
Punto SX
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 4:14 pm Мнения: 311 Местоположение: Велико Търново
|
Nino написа: chuni написа: Един мой приятел си купи преди десет дни Гранде пунто 1,3 дизел и вече има проблем нещо отпред по ходовата част тропа за сега не може да се разбере от какво в сервиза се съмняват за рейката но са му казали другата седмица да остави колата в да разглобяват и търсят проблема. Дано да е само този проблем защото ако е така със всички гранде пунто и проблемите започват от 1800 км какво ли ще е когато колата стане на 150000 км.Говори лошо за нашата любима марка ама е факт . Ми проблем си е, за съжаление от самото родилно отделение."Лопат" си им рейките и поради тази причина едно такова тест драйв или подобно Ванто не могат да го продадат 8 месеца. На нашите върли ентусиасти бих им препоръчал да ПОвлезват малко из РУСКО/УКРАИНСКИТЕ сайтове и да ПОпрочетат.... за какво става дума ДЕ! Щото ако тук са продадени 50 бройки в РУСИЯ/УКРАЙНА са към 500 и мненията са според мен по-меродавни. Според мен никой няма право да дава конкретно мнение за тази кола.. освен ако е собственик.Вижте какво става в Пежо/Ситроен форумите за Р307/С4..... там наистина има много екземпляри и на форумците може да се вярва ако човек се интересува за модела.Но ДОКАТО НЯМАМЕ КОЛЕГА ВЪВ ФОРУМА с тази кола, всяко "ОХ" и "АХ" според мен би трябвало да са неприемливи! Щото все-пак става дума за много пари Това е моето мнение.
Прав е Nino! Именно за това отворих темата за да разберем от извора как е новото пунто след няколко хиляди км.
_________________ Punto SX 1.1 55
|
Съб Сеп 09, 2006 9:54 am |
|
 |
chuni
|
Punto SX написа: Nino написа: chuni написа: Един мой приятел си купи преди десет дни Гранде пунто 1,3 дизел и вече има проблем нещо отпред по ходовата част тропа за сега не може да се разбере от какво в сервиза се съмняват за рейката но са му казали другата седмица да остави колата в да разглобяват и търсят проблема. Дано да е само този проблем защото ако е така със всички гранде пунто и проблемите започват от 1800 км какво ли ще е когато колата стане на 150000 км.Говори лошо за нашата любима марка ама е факт . Ми проблем си е, за съжаление от самото родилно отделение."Лопат" си им рейките и поради тази причина едно такова тест драйв или подобно Ванто не могат да го продадат 8 месеца. На нашите върли ентусиасти бих им препоръчал да ПОвлезват малко из РУСКО/УКРАИНСКИТЕ сайтове и да ПОпрочетат.... за какво става дума ДЕ! Щото ако тук са продадени 50 бройки в РУСИЯ/УКРАЙНА са към 500 и мненията са според мен по-меродавни. Според мен никой няма право да дава конкретно мнение за тази кола.. освен ако е собственик.Вижте какво става в Пежо/Ситроен форумите за Р307/С4..... там наистина има много екземпляри и на форумците може да се вярва ако човек се интересува за модела.Но ДОКАТО НЯМАМЕ КОЛЕГА ВЪВ ФОРУМА с тази кола, всяко "ОХ" и "АХ" според мен би трябвало да са неприемливи! Щото все-пак става дума за много пари Това е моето мнение. Прав е Nino! Именно за това отворих темата за да разберем от извора как е новото пунто след няколко хиляди км.
Нали точно това казвам нещо тропа отпред на 1800 км. не е нужно да съм собственик за да го усетя нали се чува в колата по време на движение.
А иначе колата ми харесва много има добра возия и дизаина според мен е невероятен.
|
Съб Сеп 09, 2006 5:56 pm |
|
 |
Nino
|
Това за което съм чел, проблем в рейката на почти всеки трети автомобил и някакъв проблем в затварянето/отварянето на задните врати.
Не е приятно за нова вещ за която си дал 12-14 хиляди евро и евентуално си се заробил да плащаш следващите 5 години!
Дано е детска болест и се излекува. :mrgreen:
|
Съб Сеп 09, 2006 9:22 pm |
|
|