|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 1:36 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Abarth.
|
 Пребоядисване на кола
Пичове решил съм да си изправя вратата,че ми е малко накъдрена,задно ляво калниче е удряно и е малко криво и предното дясно калниче е малко натиснато,та се замислих да пребоядисване на цялата кола  .Искам да я правя черен акрил,но нямам представа как стоят нещата с препръскването като цени като цяло.И ме интерсува после колко пари излиза смяната на талона  Кажете ми горе долу колко пари ще ми излезне.Благодаря предварително 
|
Чет Авг 31, 2006 1:08 pm |
|
 |
ivo098
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Нед Яну 02, 2005 7:52 pm Мнения: 431 Местоположение: София 19 Люлин
|
ако говориме за професионално пребоядисване, да е както е от завода, с няколко печения в камера, матриали и труд от 1500 до 2000-3000 лв в зависимост от сервиза
_________________ Fiat Bravo GT
|
Чет Авг 31, 2006 1:16 pm |
|
 |
Abarth.
|
ivo098 написа: ако говориме за професионално пребоядисване, да е както е от завода, с няколко печения в камера, матриали и труд от 1500 до 2000-3000 лв в зависимост от сервиза
 Не не,тука в квартала ще я боядисваме с един майстор бояджия много добър,забравих да спомена  Та исках да попитам колко ще ми излезне боята и всички нужни материали 
|
Чет Авг 31, 2006 1:23 pm |
|
 |
Fiat 127
|
Мене ми трябва тенекеджия да види едно място колко пари ще ми земе за кърпене и другите работи. Малко е окололо прага на задната лява врата ама ме е страх сам... Аз имам боя в спрей и мисля, че ще ми стигне за там
|
Чет Авг 31, 2006 1:45 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
за цялата кола боята с материалите няма да ти излезне повече от 160-180 лева .и то хубава боя .ще ти отиде някъде към килограм и 100 грама .10 лв е на 100 грама боята ,а материалите не са скъпи ,вече ако трябва кит да купуваш ще се вдигне цената ама пак не с много !
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Чет Авг 31, 2006 1:45 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Fiat 127 написа: Мене ми трябва тенекеджия да види едно място колко пари ще ми земе за кърпене и другите работи. Малко е окололо прага на задната лява врата ама ме е страх сам... Аз имам боя в спрей и мисля, че ще ми стигне за там
Забрави да стане с боя от спрей. С него можеш да боядисаш ограда или колело в краен случай, но не и кола. Боята ще падне гарантирано.
Мога да ти дам телефона на моя бояджия, на лс, да не правя реклама открито. Ако е с кърпене излиза 80-100лв на калник.
|
Чет Авг 31, 2006 1:51 pm |
|
 |
Fiat 127
|
geshabeli написа: Fiat 127 написа: Мене ми трябва тенекеджия да види едно място колко пари ще ми земе за кърпене и другите работи. Малко е окололо прага на задната лява врата ама ме е страх сам... Аз имам боя в спрей и мисля, че ще ми стигне за там Забрави да стане с боя от спрей. С него можеш да боядисаш ограда или колело в краен случай, но не и кола. Боята ще падне гарантирано. Мога да ти дам телефона на моя бояджия, на лс, да не правя реклама открито. Ако е с кърпене излиза 80-100лв на калник.
В спрея е правена боята по кода от автомобила и имам лак в друг спрей. Пръскал съм калника и стана добре. А и говоря за място с размер 10 на 10 см другото ще е амо грунда. Пусни ми номера на ЛС моля или ми кажи къде е направо да отида, че е малко и да не го мотая човека по телефона. Благодаря предварително
|
Чет Авг 31, 2006 1:59 pm |
|
 |
Abarth.
|
Fiat 127 написа: Мене ми трябва тенекеджия да види едно място колко пари ще ми земе за кърпене и другите работи. Малко е окололо прага на задната лява врата ама ме е страх сам... Аз имам боя в спрей и мисля, че ще ми стигне за там
Да говоря ли с човека? 
|
Чет Авг 31, 2006 2:17 pm |
|
 |
Fiat 127
|
Abarth. написа: Fiat 127 написа: Мене ми трябва тенекеджия да види едно място колко пари ще ми земе за кърпене и другите работи. Малко е окололо прага на задната лява врата ама ме е страх сам... Аз имам боя в спрей и мисля, че ще ми стигне за там Да говоря ли с човека? 
Питай го . Не е много, но ще трябва кърпене и боядисване. Мерси
|
Чет Авг 31, 2006 2:20 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|