Дата и час: Чет Юли 10, 2025 10:17 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Жегата ли ни е хванала... Какво ли... 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Жегата ли ни е хванала... Какво ли...
Какво Ви (Ни) става, бре пичове! От месец, месец и нещо насам - то не са псувни, ругатни, заяждания, пререкания...
Пък накрая се сърдите на модераторите и администраторите, че се опитват да наложат да се спазват правилата на
форума, че се опитват в същия да продължи да царува добрият тон, с който толкова се гордеехме, като трият
постове, изхвърлят теми в коша и т.н., за да не заприличаме на разни други форуми в BG.
Призовам Ви за няколко неща: 1. Успокойте малко топката и прочетете ей така за обща култура
тази тема: http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=5444&highlight=%F4%EB%E5%E9%EC
2. Прочетете правилата на форума и моля - старайте се да ги спазвате - ще е по-лесно за всички.
Нормалните, белите Държави, на каквато толкова искаме да заприлича и нашата България, са такива именно,
защото Хората спазват Правилата! Съгласни ли сте! А тук все си разправяме "нема закони" - напротив, закони има
за всичко - няма кой да ги спазва!
и 3. Ако някой си мисли, че е много гот да си модератор - Моля - Заповядайте - преотстъпвам му разделите, на които
аз съм се наел да съм такъв (вече предложих на един колега ето тук: http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=8750, но той не щя)!

П.П. Първоначално се чудех дали да пусна анкета от сорта на "Какви са модераторите" 1. Пичове 2. Изроди 3. Тирани.

Сря Авг 30, 2006 3:25 pm
UNREAD_POST Re: Жегата ли ни е хванала... Какво ли...
kiro_of_the_day написа:
Какво Ви (Ни) става, бре пичове...
...за да не заприличаме на разни други форуми в BG.

Кире, не като разни други форуми, а по скоро като 99% от българскитре форуми като изключвам разбира се такива от типа на мама.бг и други слъзливи подобни.
Последно време и аз си задавам същия въпрос...
Лично аз си обяснявам ситуацията така:

1. Явно има хора които без конфронтация не могат да живеят, а били те смели на живо или само в интернет - последното не го коментирам.
2. Една голяма част от горепосочените хора де факто търсят във форума само чесане на езика - досега не съм видял едно ценно мнение да дадат - било то компетентна техническа информация или поне мнение по някой въпрос, но обосновано и ясно, а не просто някокло реда писания...
3. От друга страна модераторите доста се 'поспекохте' - наострени сте в последно време и лесно захапватекато се заядат с вас.

За информация на хората чувстващи се ощетени от работата на модераторите - в повечето форуми, където съм влизал цари някакъв хаос, пишат се глупости и се избиват коплекси - това за пишещите. Модерирането представлява чистопробно триене без обяснение, особено постовете на латиница - никой не си играе да превежда и да напомня за кредора - целия пост се замества от червен надпис 'ПИШИ НА КИРИЛИЦА' пък бил той поста и най-ценното умотворение от библията насам. Банването е често необосновано и без да се обявява това.
Сигурен съм че сега ще се намери някой да каже 'Абе колега ти в какви кирливи форуми влизаш' - отговарям веднага - в много и различни и само като ги видя, че са такива - повече нямам какво да правя там. Много рядко се регистрирам и то само след като съм убеден в полезноста и качеството на форума. Всички можете да видите, че макар и да нямам най-много постове, съм едни от първите който са се регистрирали тук. В началото бяхме малко и много добре помнехме кой, какво е написал - сега не е така изцяло, форума се разрастна и аз вече доста теми прескачам. Но със сигурност ме боли като гледам как е опорочават добрите идеи, с които се започна и влагахме сърце и душа - защото аз лично затова съм тук - обичам си колата, харесвам марката, уважам хората подобни на мен. Много моля всички които не уважават тези мои чувства - просто замълчете, не желая да чета глупости, това е лично.
Винаги съм бил доволен, че нашия форум е пример за толерантност, добър тон и взаимопомощ. Доста мои познати са го посещавали и винаги са се учудвали на това.

МОЛЯ ВИ, НЕКА ОСТАНЕ ТОВА НЕПРОМЕНЕНО!!!

Сря Авг 30, 2006 4:18 pm
UNREAD_POST Re: Жегата ли ни е хванала... Какво ли...
Yavor написа:
3. От друга страна модераторите доста се 'поспекохте' - наострени сте в последно време и лесно захапвате като се заядат с вас.

Може би си прав.
Ама пък и модераторите първоначално са били хора... :mrgreen:

Сря Авг 30, 2006 4:56 pm
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Тъмната сила съзнанието замъглила е ;)

Сря Авг 30, 2006 10:15 pm
Профил ICQ YIM
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
който го е страх от вълци да не ходи в гората !!!

аз пък продължавам да зарибявам ,много хора да се регистрират и посещават този форум !! :mrgreen:

Чет Авг 31, 2006 12:03 am
Профил
UNREAD_POST 
За всички отворковци, дето напоследък не спират да лаят - 1. Нека прочетат първия пост.
и 2. Преди да злобеете, да плюете и да рушите се запитайте какво Вие сте направили за
това място в нета, и след това хулете Митко!
Към Митко - моля налагай незабавен БАН на всеки, който почне да се
заяжда - нека злобее на първо място.

Съб Сеп 23, 2006 10:33 pm
UNREAD_POST 
Изключително много ме боли от цялата тая помия и олигофрения!
Какво има да делите, бре ХОРА! Милионите ли, парцалките ли, какво ли...

Съб Сеп 23, 2006 10:37 pm
UNREAD_POST 
В тая връзка - подкрепям на 100% мненията на Кирчо и Явор. Апелирам към всички моля да престанат със заяждането и глупостите!

Хайде да преспим - утрото е по мъдро от вечерта!

Съб Сеп 23, 2006 10:39 pm
UNREAD_POST 
От този момент модераторите също могат да дават предупреждения и да налагат банове.

Съб Сеп 23, 2006 10:40 pm
Модератор
Модератор
Аватар

UNREAD_POST 
Сега, аз ще ви кажа къде е проблемът, който породи последните събития.

Ако не Ви е ясно, Митко реши да закрие форума. Надявам се да разбирате за какво говоря.
А сега ще внеса малко яснота:

1. Форумът е СЪЗДАДЕН от Митко (има и други създатели, но за момента няма да задълбавам).
2. Форумът е развит от хората писали в него => не е на Митко, а е на всички.

Е сега да ви питам - може ли Митко да закрие форума? - да
Има ли начин ако той реши да няма вече форум да се спаси трудът на всички нас - не
А има ли право да го направи? -не

Това ме подразни мен .........
Ако някой смята, че греша нека да ми каже къде......

Нед Сеп 24, 2006 8:34 am
Профил
UNREAD_POST 
Честно казано всичко бе поредното изпълнение да се направим на обидени... а всъщност именно администраторите направиха най-големите глупости, като ровене в лични съобщения и клюки на тази база! Уж някои са си били отишли "...не се притеснявай, вече излязх от клуба и "заплахата" е отминала...просто "Операта" ме вкара автоматично, макар че би трябвало профилът ми да го няма......Това е" но всъщност 5-6 дни след това лично съобщение гледам, че са си тук. Иде реч за Логан. А що се отнася до Митко... след, като е създал сайта, ако иска да го закрие, но няма право да се рови в лична кореспонденция! Сам се оплаква, че е жертва на гнусни интриги, но за мен е и създател на такива. Та според мен всяко чудо за три дни... Аз лично съм се разбрал и предупредил някои хора, че при повторно замесване на името ми в клюкарщини и то неверни ще имам грижата да ги принудя да не правят повече така! Това е. А всички останали ви съветвам да пишете на лични само неща свързани с ФИАТ, както и да смените паролата си за влизане-нищо, че някой ми обеснява, че била криптирана и никой освен мен не я е знаел...

Честно казано надявам се скоро страстите да се потушат и да си лафим и помагаме, както едно време! Затова сме тук все пак! :wink:

Нед Сеп 24, 2006 1:32 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Да си призная: от всичко изписано до тук, нищо не разбрах. Ще остана обаче верен на форума до последно. Като казвам форума имам предвид всички приятели и задочни познайници, с които се запознах тук. Предполагам разбирате, че ако държавата това сме ние, то и форума - това сме ние.
Преди няколко месеца споделих за "роенето" на АКБ (Ауди клуб България). Беше ми смешно и някакси по детински глупаво. Бях сигурен, че подобно нещо в КФБ няма да се случи... Жалко!

Нед Сеп 24, 2006 2:19 pm
Профил ICQ

UNREAD_POST 
Пичове вече получавам телефонни заплахи от админа ви :roll:
Ще цитирам,защото ме мързи да го пиша пак :)
Abarth написа:
Познайте какво :) Излизам аз да продам една водна помпа на един пич от форума и получавам смс,гледам митко:не се крия,кажи кога и къде,стана ми смешно и си продължавам да карам,звъни ми телефона Митко-Фиат демек сещате се за кой говоря,затворих му няколко пъти щото не ми се разправяше с него,накрая ми писна и му вдигам и ми разправя:айде бе айде беее,кажи ми само кога и къде нали си голям тарикат и ми блещи некви глупости и аз така :shock: :shock: :shock: загубих ума и дума :lol: :lol: :lol: и му викам да не се занимава с простотии,за да не си изпати,той ми разправя кажи ми кога и къде бееее и ми се сили :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: И аз добре айде чао :lol: :lol: :lol: Направо вече ми става жал за това момче :lol:

Нед Сеп 24, 2006 2:53 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
zgabrovski написа:
В тая връзка - подкрепям на 100% мненията на Кирчо и Явор. Апелирам към всички моля да престанат със заяждането и глупостите!
Хайде да преспим - утрото е по мъдро от вечерта!

Колеги,подкрепям ви напълно!!
И аз призовавам за край на простотиите...Не сме Чат канал,нали?? :shock:

Нед Сеп 24, 2006 3:51 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Ами не знам, тя жегата вече отмина :) Но че има хора в този форум, които прекалиха, си е факт. Това е форум, в който фенове и собственици на фиат да обменяме полезна информация. Не мога да разбера смисъла и причината за тези вълнения, простотии и обиди. Разбирам да става дума за нещо материално, а то за един форум - поредица от нули и единици на някакъв си хард-диск на някакъв си сървър.
Ако обаче това за ровенето в ЛС и в пощите е вярно, работата вече понамирисва на нещо много гадно и гнило... Като предпазна мярка ще си сменя паролата на пощата, с която съм регистриран тук, и паролата за форума.
Колкото до паралелния форум - нямам никакво намерение да се регистрирам и там.

Нед Сеп 24, 2006 5:28 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща