Дата и час: Пет Юли 11, 2025 11:47 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Срамота ! 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Срамота !
Днес видях нещо много просташко - пред х-л Тримонциум не беше даден път на автомобил на МВР,въпреки че беше пуснал сините лампи и видимо бързаше . Колата която не му даде път бе златисто пунто мк1 , ако този човек е в форума да се засрами ... :evil:

Изображение

Пон Сеп 25, 2006 1:37 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST Re: Срамота !
*Punto*PowerDriving написа:
Днес видях нещо много просташко - пред х-л Тримонциум не беше даден път на автомобил на МВР,въпреки че беше пуснал сините лампи и видимо бързаше . Колата която не му даде път бе златисто пунто мк1 , ако този човек е в форума да се засрами ... :evil:

А автомобила на МВР беше ли с пусната сирена?

Пон Сеп 25, 2006 1:38 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
сирена не чух но имаше включени сини светлини , беше в лявото платно и видимо оперативен автомобил,а пунтото остана да пречи в платното вместо да се съобрази

Изображение

Пон Сеп 25, 2006 1:40 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Полицейските коли по-принцип през целия ден трябва да карат на включени сигнални лампи когато патрулират! Това не значи че трябва да им се дава път, само ако в с вкючени сирени трябва! Така мисля поне!

Пон Сеп 25, 2006 1:46 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
rustson написа:
Полицейските коли по-принцип през целия ден трябва да карат на включени сигнални лампи когато патрулират! Това не значи че трябва да им се дава път, само ако в с вкючени сирени трябва! Така мисля поне!
:36_2_25:

Пон Сеп 25, 2006 1:56 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
правилно колегата с Пунтото не му е дал път, щом не е имало сирена
ще чака като всички останали

Пон Сеп 25, 2006 2:12 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Често полицейските автомобили не спазват предимството на останалите и драстично нарушават правилата за движение, като например минават на червено и прочие. И това е в случай че не бързат за никъде - просто е резултат от манталитета на нашенския полицай.
Но в случая когато са с включени светлини и сирени - трябва да им отсъпваме предимство.

Пон Сеп 25, 2006 2:46 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
колега sev не говори така , все едно на линейка да не дадеш път като е с пуснати светлини ....може много неща може за кеф да си ги пуска а може и да е по работа .. :|

Изображение

Вто Сеп 26, 2006 12:35 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
аз лично давам път винаги и за пешеходци спирам :arrow: шофирайте коректно за да са коректни с вас !

Изображение

Вто Сеп 26, 2006 12:36 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
колега sev не говори така , все едно на линейка да не дадеш път като е с пуснати светлини ....може много неща може за кеф да си ги пуска а може и да е по работа .. :|

На линейка естествено ще дадеш път, но патрулките са задължени да карат със светлини, както каза rustson. А за да и дадеш предимство било то на патрулка линейка или пожарна все пак трябва отдалеч да я чуеш че идва!

Вто Сеп 26, 2006 12:57 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Чл. 34. (1) Моторно превозно средство със специален режим на движение подава едновременно светлинен сигнал с проблясваща синя или червена светлина и специален звуков сигнал.

Вто Сеп 26, 2006 1:03 pm
Профил
UNREAD_POST 
Petko написа:
Чл. 34. (1) Моторно превозно средство със специален режим на движение подава едновременно светлинен сигнал с проблясваща синя или червена светлина и специален звуков сигнал.

:36_2_25: Честно казано понякога дори при включени светлинен и звуков сигнал някои участници в движението не дават път-ама знам ли... може да слушат силно музика. Мен лично ме дразнят тези, които се лепват веднага зад линейката и карат след нея за да избегнат задръстванията. Понякога това са роднини на пострадлият в линейката, но в повечето случаи са хитри малоумници...

Вто Сеп 26, 2006 1:11 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Vladim написа:
Мен лично ме дразнят тези, които се лепват веднага зад линейката и карат след нея за да избегнат задръстванията.

Мисля и за тях имаше някой член в закона който казва че това е забранено.
Отностно пуснатите буркани на патрулките - в началото не знаех че са задължени да ги пускат ей така и от далече гледам една патрулка насред кръстовището само с пуснати буркани спряла и никой не й дава път да мине. Аз спрях, както и тези зад мене, ама онзи неще да минава. Почнах да му махам - нищо, седят и гледат тъпо. Светках му, свирках му - нищо. Светна на нас червено и тогава той мина, а аз също бях в кръстовището и те първа трябваше да се изтеглям на червено. По-късно разбрах че трябва да са непрекъснато с пуснати буркани и ми стана ясно защо никой не спираше да я пропусне

Вто Сеп 26, 2006 2:24 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
В Нюрнберг на едно кръстовище ,отзад се чува линейка ,а няма от къде да мине ,яко задръстване -колите почнаха да се качват по бордюрите ,тоя пред мен си разби бронята за да се качи на бордура ,аз само плътно се долепих :mrgreen: ,но това ми направи страшно впечатление !
Но тука истина е че почти всички коли със специален режим злоупотребяват с това ,а светофара за ляв завой на стара кула го направиха ,защото една уазка беше пратила полицейската патрулка в Горичката :mrgreen:

Вто Сеп 26, 2006 3:32 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
аз лично давам път винаги и за пешеходци спирам :arrow: шофирайте коректно за да са коректни с вас !

Колега прочети правилника-дава се предимство САМО ако е с пусната сирена.

Вто Сеп 26, 2006 4:49 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща