|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Юли 15, 2025 11:10 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
doofiat
|
 IMAX - триизмерно кино
Ходих в неделя вечер със жена ми и ни беше много забавно. Малко филмчето беше късо - 40 минути и струва 6 лева. Препоръчвам ви да го посетите.
П.С. Не работя там, нямам нищо общо с тях. Само споделям!!!
|
Вто Авг 29, 2006 3:49 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
Яко е да гледал съм ги и двата че в Германия гледах и този с космическата станция мир дето ще дойде сккоро. Обаче ефекта само е хубавото и то в първите 5 минути след това вече почва да ти писва, а да не говорим че постоянно ме лъхваше няква миризма на кюфтета и кебапчета от хепито, да им таковам на вентилацията!!!
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Вто Авг 29, 2006 3:53 pm |
|
 |
doofiat
|
rustson написа: Яко е да гледал съм ги и двата че в Германия гледах и този с космическата станция мир дето ще дойде сккоро. Обаче ефекта само е хубавото и то в първите 5 минути след това вече почва да ти писва, а да не говорим че постоянно ме лъхваше няква миризма на кюфтета и кебапчета от хепито, да им таковам на вентилацията!!!
Баткоооо, ти като помиришеш кюфтета и кебапчета и ако има и бира и забравяш направо къде си 
|
Вто Авг 29, 2006 4:07 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
Аз след 3-тата бира какво 3-Д си правя !!! 
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Вто Авг 29, 2006 4:13 pm |
|
 |
doofiat
|
Такова 3D трябва да заформим някой път 
|
Вто Авг 29, 2006 4:35 pm |
|
|