|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Сеп 18, 2025 2:18 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Как "действат" пиандетата в Гърция...
Автор |
Съобщение |
Логан
|
 Как "действат" пиандетата в Гърция...
Ето така може би се действа.....
1200 евро глоба за пийнал шофьор в Гърция 20 август 2006 / News.dir.bg Сурови наказания предвижда новият правилник за движение по пътищата, съобщава гръцката телевизия “Антена”, цитирана от "Фокус". Телевизията отбелязва, че новият правилник се очаква да влезе в сила през есента. Правилникът предвижда и по-високи глоби при нарушения. За преминаване на червен светофар шофьорите ще бъдат глобявани със 700 евро. Сега глобата е 334 евро. За шофиране в нетрезво състояние глобата се увеличи от 600 евро на 1 200 евро.
|
Пон Авг 21, 2006 9:49 am |
|
 |
The Secret Lover
Кара кола
Регистриран на: Съб Юли 09, 2005 7:48 pm Мнения: 219 Местоположение: tyu
|
напълно съизмеримо с техните доходи
|
Пон Авг 21, 2006 11:39 am |
|
 |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
 Така трябва да е
Така трябва да е лично според мен, при нас също трябва да има големи глоби за пияните шофьори!
_________________ FIAT - TIPO 2.0i
|
Пон Авг 21, 2006 12:00 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Днес сутринта в 24 часа имаше предложенията за новия закон за движение по пътищата. За да увеличат събираемостта на актовете от КАТ ще имат право като те спрат и акт-а ти е изтекъл .. да ти взимат книжката докато не си платиш акт-а. Освен това има и увеличение на глобите. Четох че ще купуват още 30 мобилни камери да снимат нарушителите и 100% от глобите по ЗДвП и 10% от закона за застраховането щели да отиват по специална сметка от коята щяли да се взимат после пари за да се купуват камери, радари, и друга техника.
|
Пон Авг 21, 2006 3:38 pm |
|
 |
The Secret Lover
Кара кола
Регистриран на: Съб Юли 09, 2005 7:48 pm Мнения: 219 Местоположение: tyu
|
да купуват глупости... а за пътища пари няма.
снощи, мръсни мангали откраднали 2 капака от шахтите на улицата. тази сутрин минавам и добре че ги видях в абсолютно последния момент. вечерта се прибирам и ледам пак ги няма и 2 коли спрени в дясно до тях с видимо изкривени джанти и незнам какво още. спирам и аз и звъня на 166, викам патрул на кат, идват те след 20 мин и питат кво става. викам цял ден зеят 2 дупки тук... знае ли так за това? ми не.
е може да се криете и да дебнете а за подобни неща неможете да дебнете.
искам или да се оправят до утре вечер или да се сложи нещо с което да се предупреждават шофьорите и заминах
просташка комунистическа държава сме :!:
|
Пон Авг 21, 2006 10:43 pm |
|
 |
chuni
|
И аз съм на мнение че глобите за шофиране в нетрезво състояние трябва да са жестоки но при такива глоби полицаите много скоро ще станат милионери,за това на всяка полицейска кола трябва да има камера / бях чул за такова предложение/и да записва всичко тогава всеки ще кара по внимателно и няма да се успокоява че при нарушение ще бутне някои лев и ще се спаси.
|
Пон Авг 21, 2006 11:02 pm |
|
 |
Uneek
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:51 am Мнения: 368 Местоположение: Благоевград
|
Мдам, ама пък в Гърция допустимата концентрация на алкохол е 0.8 промила  За някои хора това си е направо мотика зад волана :twisted:
Вто Авг 22, 2006 1:36 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|