|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 1:59 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Логан
|
 Как пилотират жените...
Да ме прощават нежните половинки, но нямаше как да не ви споделя тази информация, макар че сигурно сте я чули по новините...:
Самолет Боинг 737, собственост на турската авиокомпания Скай, кацна снощи на погрешно летище в Полша. Вместо на гражданското летище в Познан, боингъг, управляван от жена пилот, кацнал на военното летище, което било в близост до гражданското. Самолетът извършвал чартърен полет, с който туристи се връщали от почивка. Полските антитерористични служби час и половина разпитвали жената, управлявала самолета, след което позволили самолетът да се прехвърли на гражданското летище в Познан.
|
Чет Авг 17, 2006 11:39 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
ахах ... как е успяла ? Тези ГПС-и, диспечърите и т н ? Явно е майсторка 
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Пет Авг 18, 2006 12:06 am |
|
 |
doofiat
|
Що ли не се учудвам 
|
Пет Авг 18, 2006 12:21 am |
|
 |
Логан
|
Ще да се е заплеснала нещо с вторият пилот....или да е объркала ръчката с ......на вторият пилот..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Пет Авг 18, 2006 12:28 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
 Това направо не го вярвам! Егати и червената шапчица заспала... :mrgreen:
|
Пет Авг 18, 2006 9:08 am |
|
 |
AlBundy
|
Ех то като настанала една суша за новини, едни отпуски, бе скука, добре, че ги има журналистите :mrgreen:
И нищо чудно - жена щом кара. Като беше войната в Ирак пък един американски самолет танкер на НАТО се беше объркал и кацнал на селскостопанското летище в с. Пирне (Айтоско) и стопаните се бяха вдигнали да ги линчуват, че лука и чесъна дето го гледат там се бил стресирал и спрял да расте, че така. После американския посланник ходи лично да освобождава самолета.
|
Пет Авг 18, 2006 1:20 pm |
|
 |
Sven
|
Абе такова объркване чак не ми се вярва, ама спор няма просто, че повечето жени немогат да карат и никога немогат да се научат. Леле е тука в тая страница на форума точно, се кълна че в 90% от случайте като вида как някой кара по средата между двете ленти и като задмина седи жена която се е буквално удървила и гледа изплашено всеедо кара по лед и няма спирачки. И такива разни подобни случаи, все жени.
|
Пет Авг 18, 2006 7:46 pm |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
Цитат, Боби "Турбото":
- В тоя живот две неща съм научил... Негър-скиор и жена шофьор - нема!
Пет Авг 18, 2006 7:50 pm |
|
 |
AlBundy
|
Колко сте заблудени... Препоръчвам ви да застанете на улицата и да броите жените зад волана. Ще се изумите колко са много! На моменти са повече от мъжете. Но не се забелязват, защото карат нормално. Иначе начинаещи има и мъже и жени, но жените май повече ги забелязвате като сгафят.
|
Пет Авг 18, 2006 9:56 pm |
|
 |
phoenix
|
подкрепям колегата Бънди, прав е , и освен това съм имал доста повече случки със самоуверени тъпаци мъже, дето си мислят че са много велики......да не говоря и че ме блъсна един тъпак докато паркираше назаден, а жените са доста по внимателни.....е не че нямат изключения разбира се :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Пет Авг 18, 2006 10:14 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
Sven написа: Абе такова объркване чак не ми се вярва, ама спор няма просто, че повечето жени немогат да карат и никога немогат да се научат. Леле е тука в тая страница на форума точно, се кълна че в 90% от случайте като вида как някой кара по средата между двете ленти и като задмина седи жена която се е буквално удървила и гледа изплашено всеедо кара по лед и няма спирачки. И такива разни подобни случаи, все жени.
Аве "жени : мъже"... що за надпревара водите?
"Аз карам по-хубаво от всички жени, взети заедно"... пишк*те ли си мерите или какво. Как ги мерите само и то с кой.
Как така всичките жени-шофьори които познавам возят перфектно и ако си поставя за цел няма да успея да им намеря грешка. Или познавам само изключения???
В такъв случай съм "богоизбрания" или както казва Киро: "силата е с мен"
Мразя жените-феминистки (това пък са най-изядените от и сърдити на живота същества), ама мъжете май 80% са такива като тях. Защо само няма такава дума за тях...?
Аз обичам жените, пък ако ще шофьорки да са, ако ще пилоти, ако ще и трактористки!
П.П.: Sven, цитирах поста ти, но нямам предвид теб или написаното! Говоря общо.
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Пет Авг 18, 2006 10:43 pm |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
AlBundy написа: Колко сте заблудени... Препоръчвам ви да застанете на улицата и да броите жените зад волана. Ще се изумите колко са много! На моменти са повече от мъжете. Но не се забелязват, защото карат нормално. Иначе начинаещи има и мъже и жени, но жените май повече ги забелязвате като сгафят.
Шегуваме се колега... Много ясно че жените са по-внимателни (когато не са заети с маникюра си или с прическата си). Малко народен хумор няма да навреди ня никой...
А това че има повече жени по улиците се дължи най-вече на факта че мъжете през това време бъхтят на работното си място, а жените им джиткат по магазините...
Последна промяна Crash73 на Съб Авг 19, 2006 1:45 am, променена общо 1 път
|
Съб Авг 19, 2006 1:44 am |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
Mazgarev написа: Sven написа: Абе такова объркване чак не ми се вярва, ама спор няма просто, че повечето жени немогат да карат и никога немогат да се научат. Леле е тука в тая страница на форума точно, се кълна че в 90% от случайте като вида как някой кара по средата между двете ленти и като задмина седи жена която се е буквално удървила и гледа изплашено всеедо кара по лед и няма спирачки. И такива разни подобни случаи, все жени. Аве "жени : мъже"... що за надпревара водите? "Аз карам по-хубаво от всички жени, взети заедно"... пишк*те ли си мерите или какво. Как ги мерите само и то с кой. Как така всичките жени-шофьори които познавам возят перфектно и ако си поставя за цел няма да успея да им намеря грешка. Или познавам само изключения??? В такъв случай съм "богоизбрания" или както казва Киро: "силата е с мен" Мразя жените-феминистки (това пък са най-изядените от и сърдити на живота същества), ама мъжете май 80% са такива като тях. Защо само няма такава дума за тях...? Аз обичам жените, пък ако ще шофьорки да са, ако ще пилоти, ако ще и трактористки! П.П.: Sven, цитирах поста ти, но нямам предвид теб или написаното! Говоря общо.
Наистина има жени които са изключения и аз познавам такива ... Но си е факт, че повечето жени не могат да карат много добре ...
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Съб Авг 19, 2006 1:44 am |
|
 |
Sandeto
Кара кола
Регистриран на: Пет Ное 26, 2004 6:41 pm Мнения: 335 Местоположение: София, жк.Сухата река /жк. Захарна фабрика/
|
Ами... принципно и аз харесвам жените, ама когато не са зад волана!  Шегата на страна... всеки ден навъртам поне 30км из улиците на София... определено в 90% от случаите, когато имам кола пред мен, и нещо ме дразни в поведението на тази кола се оказва, че я управлява жена... А именно моето мнение е - много от жените още от детска възраст са закърмени с манталитета, че останалите трябва да се съобразват с тях (говоря за живота), т.е. ако се качва/слиза, влиза/излиза някъде всички трябва да им правят път, също така другото нещо, което оказва влияние и при шофирането е, че трябва винаги да се движат бавно и грациозно, без да бързат... и имам усещането, че този им манталитет се предава и в шофирането...  А и колегата по-горе каза нещо много вярно - сутрин когато се ходи на работа много по-радко попадам на мудни жени-шофьорки, но през деня е ад... и явно наистина голяма част от дневните шофьорки са ходещи да пазаруват или отиващи при приятелка на кафе и карат така сякаш искат да пречат за да ги забелязват... Не знам как е в др. градове, но в София движението е невероятно претоварено и колкото и да се опитвам да бъда спокоен шофьор когато някоя фръцла се мота пред теб и изпускаш светофар след светофар, защото потегля 4-5-10 секунди след като този пред нея е тръгнал... е не мога да не се сдържа да употребя едни "хубави" епитети... :roll: Еееееее, не стигам до там да правя злобни физиономии през стъклото и да крещя, но на ум си ги казвам... 
_________________ Tipo 1.4 DGT, '89, karb
|
Пон Авг 21, 2006 12:34 pm |
|
 |
Tickle
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Апр 19, 2006 9:57 am Мнения: 69 Местоположение: София 19 Люлин
|
аз ще си замълча 
_________________ Bravo, 1.8 16V
|
Пон Авг 21, 2006 10:19 pm |
|
|