|
|
Дата и час: Съб Юли 12, 2025 11:04 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Майко мила...четете...!!!!!
Автор |
Съобщение |
Логан
|
 Майко мила...четете...!!!!!
Нямам думи.....четете.....
Спряха шофьор с 5,38 промила алкохол в кръвта 15 август 2006 / News.dir.bg Полицаи от РПУ - Гоце Делчев задържаха шофьор с 5,38 промила алкохол в кръвта, съобщи Фокус по информация от пресцентъра на ОДП - Благовград. Невероятното постижение е установено около 2 часа на ул. “Тодор Александров“ в Гоце Делчев, когато пътни полицаи забелязали автомобил “Шкода“ 105 да се движи от единия до другия край на пътното платно. При направената проверка служителите на реда установили, че водачът Л.М. (на 31 г.) от Гоце Делчев е с концентрация на алкохол 5,38 промила. От полицията подчертават, че това е установено с техническо средство, най-вероятно дрегер. Водачът е отказал да даде кръв за медицинско изследване. Поради неадекватното му състояние пияният шофьор не е могъл да даде смислено обяснение какво количество алкохол е погълнал. Той е задържан за 24 часа в полицейското управление. Работата по случая продължава в РПУ – Гоце Делчев.
|
Вто Авг 15, 2006 1:21 pm |
|
 |
Ferrari
|
Аз не знам как е сред живите.
|
Вто Авг 15, 2006 1:23 pm |
|
 |
Dodo 155
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 1:25 pm Мнения: 495 Местоположение: София
|
 Re: Майко мила...четете...!!!!!
Е това е за затвор, защото е равносилно на непредумишлено убийство ... макар че си е предумишлено, защото не са му наливали ракията с фуния и насила :evil: :evil: :evil: :evil:
Въпросът е какво ще е развитието за този нататък ...
_________________ FIAT Punto 99' 1.7 TD
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
|
Вто Авг 15, 2006 1:24 pm |
|
 |
Логан
|
Замислям се дали им е бил наред дрегера......тези показания показват количество алкохол в организма, което е абсолютно несъвместимо с живота....колкото и иднивидуален показател да е това.....
|
Вто Авг 15, 2006 1:28 pm |
|
 |
Dodo 155
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 1:25 pm Мнения: 495 Местоположение: София
|
Логан написа: Замислям се дали им е бил наред дрегера......тези показания показват количество алкохол в организма, което е абсолютно несъвместимо с живота....колкото и иднивидуален показател да е това.....
Показанията на дрегера са 2 пъти по-високи при над 2 промила  т.е. ако на дрегера покаже 2, на кръвна ще е 1, което е доста :!: :!: :!:
_________________ FIAT Punto 99' 1.7 TD
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
|
Вто Авг 15, 2006 1:30 pm |
|
 |
Punto SX
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 4:14 pm Мнения: 311 Местоположение: Велико Търново
|
За такива затвор и без книжка доживот.
_________________ Punto SX 1.1 55
|
Вто Авг 15, 2006 1:46 pm |
|
 |
Логан
|
Дано не отварям болна тема, но........
6 загинаха на пътя за 24 часа, 44 - за две седмици, 576 - за 7.6 месеца 15 август 2006 / News.dir.bg Шест души загинаха, а 31 са ранени при станалите 22 катастрофи през изминалото денонощие, съобщиха от пресцентъра на МВР. В София са регистрирани 98 леки произшествия и 6 тежки катастрофи. Няма загинали, а 7 души са ранени. От началото на месеца са станали 302 катастрофи, 44 души са загинали, а 366 са ранени. От началото на годината смъртта си по пътищата на страната са намерили 576 души, 6118 души са ранени при станалите 4 933 пътнотранспортни произшествия.
Към тази информация като добавим и заглавието на тази тема, това, което съм виждал в патологията, темите ни за безопастното шофиране, снимката по-долу..........и се питам ..ние, божиите чеда, нормални ли сме...!!!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Вто Авг 15, 2006 1:55 pm |
|
 |
Paparac
|
Така, а между другото въпросният другар Лазар Методиев Лазаров обяснил на полицаите, които са го заловили, че е изпил две бутилки вино и нищо друго.
Е, го, пияницата :mrgreen:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Paparac на Сря Авг 16, 2006 5:19 pm, променена общо 1 път
|
Вто Авг 15, 2006 2:44 pm |
|
 |
AlBundy
|
Paparac написа: Така, а между другото въпросният друга Лазар Методиев Лазаров обяснил на полицаите, които са го заловили, че е изпил две бутилки вино и нищо друго...
... не си спомня :mrgreen:
|
Вто Авг 15, 2006 3:11 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Ако пиеш - ПИЙ (та ако щеш се на.....ри от пиене)! Ако шофираш -ШОФИРАЙ! Двете заедно - НИКОГА!
Така мисля аз. Хау!!!
|
Вто Авг 15, 2006 3:58 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Тва не е нищо. А спомняте ли си преди време за оня тракториста със 9 и нещо на дрегера ? Отказал е кръвна проба. Според мене кръвната проба трябва да е задължителна ако ти е над 0,5. Защото после тоя същия бастун казал че си бил вдишал като си поемал въздуха от парфюма и той помогнал да излезне толко на дрегера. А дрегера е бил проверяван предната седмица  !!! Българин, Сърбин и Руснак ... за тия трябва да измислят дрегери с по голями циферблати за да може да им побира изпаренията 
|
Вто Авг 15, 2006 10:09 pm |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
Логан написа: 6 загинаха на пътя за 24 часа, 44 - за две седмици, 576 - за 7.6 месеца
... 
Вто Авг 15, 2006 10:17 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
И този пич е жив ? Нещо не им е на ред уреда ... ама тоя е побъркан, че да кара толкова пиян ... особено до работата ми ... точно на константин величков работя 
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Вто Авг 15, 2006 11:28 pm |
|
 |
Kuku
|
Преди време имаше подобен скандал с хванат в нарушение пияница с доста повече алкохол в кръвта - нещо от сорта на 7.8 промила  а всъщност при 5 промила май организма изпада в клинична смърт :? :roll:
П.П.
Мой приятел на морето:
"Всички призовават "Не шофирайте след употреба на алкохол!" и аз като се сетя, че нямам кола, с още по-голям кеф сядам да пия!" :mrgreen:
|
Пет Авг 18, 2006 1:43 pm |
|
 |
perlsite
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:19 am Мнения: 712 Местоположение: София
|
Аз не пия алкохол... за това не ми е много ясно колко алкохол се пада на 1 промил... НО по новините го бяха показали този случай и там казаха, че 6 промила алкохол в кръвта се равнявало на около 1.5л твърд алкохол...
_________________ FIAT Marea
|
Пет Авг 18, 2006 3:51 pm |
|
|