|
|
Дата и час: Сря Юли 16, 2025 8:25 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Марката на личния автомобил влияе на сексуалния живот
Автор |
Съобщение |
Punto SX
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 4:14 pm Мнения: 311 Местоположение: Велико Търново
|
 Марката на личния автомобил влияе на сексуалния живот
15 август 2006 / Speed Press
Изследването на Men’ Car показва, че водачите на BMW правят секс 2,2 пъти седмично. Плътно след тях са хората, каращи Audi, които правят секс 2,1 пъти в седмицата, тези на Volkswagen - 1,9 пъти, Ford - 1,7 пъти, и Mercedes - 1,6 пъти.
В дъното на класацията са собствениците на Porsche, които правят секс само 1,4 пъти в седмицата. Това е така вероятно заради голямата средна възраст на хората, каращи немската спортна икона. По националност най-горещи отново са италианските и френските автомобили, или по-скоро – техните собственици.Дамите отдават предпочитанията си на френските коли и се отдаватна секс 2,1 пъти в седмицата. Любителките на Audi също са активни (както и мъжката половина от собствениците на марката) в леглото, а водачките на BMW са малко по-консервативни от мъжете шофьори на BMW и се отдават на секс 1,9 пъти седмично.В крайна сметка се получава, че собствениците на BMW прекарват безсънни нощи с любителките на френските коли, а собствениците на Porsche от двата пола явно отделят много по-голямо внимание на колата, отколкото на сексуалния си живот.
_________________ Punto SX 1.1 55
|
Сря Авг 16, 2006 10:12 am |
|
 |
AlBundy
|
Като човек, който притежава и италиански и френски автомобил, мога да кажа, че тия статистики са алабала. Отделно, че ми се навират в очите вече за 5-6 път от 3-4 години насам, отделно че по всяка вероятност са анкетирали ескимоси или поне определено не са анкетирали нито един българин :mrgreen:
|
Сря Авг 16, 2006 10:30 am |
|
 |
Ferrari
|
При българина автомобила се явява добавка към дължината на "атрибута". Колкото по-голям е автомобила, толкова по малък е атрибута и мозъка.
|
Сря Авг 16, 2006 10:34 am |
|
 |
phoenix
|
|
Сря Авг 16, 2006 11:10 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Абе, какво е това "секс"!? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Сря Авг 16, 2006 12:30 pm |
|
 |
vesko
Фиат маниак
|
kiro_of_the_day написа: Абе, какво е това "секс"!? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Па купи си БМВ... 
|
Сря Авг 16, 2006 12:48 pm |
|
 |
Yavor
|
vesko написа: kiro_of_the_day написа: Абе, какво е това "секс"!? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Па купи си БМВ... 
Е ти ся го караш да слезе от Поршето на няква си Баварка...
|
Сря Авг 16, 2006 1:20 pm |
|
 |
AlBundy
|
Удоволствието докато караш Порше е несравнимо. Докато караш се празниш 5 пъти от кеф и не ти се мисли за секс после :mrgreen:
______
В анкетата не са учавствали италиански марки като "Ферари"
|
Сря Авг 16, 2006 1:26 pm |
|
 |
Ferrari
|
AlBundy написа: Удоволствието докато караш Порше е несравнимо. Докато караш се празниш 5 пъти от кеф и не ти се мисли за секс после :mrgreen: ______ В анкетата не са учавствали италиански марки като "Ферари"
У нас и с Голф се получва съдейки по лицата на шофьорите докато шофират Голф.
|
Сря Авг 16, 2006 1:30 pm |
|
 |
AlBundy
|
Аааа не бе, това наистина са им лицата, не е това за каквото си мислиш 
|
Сря Авг 16, 2006 1:45 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
Mitko написа: При българина автомобила се явява добавка към дължината на "атрибута". Колкото пои-голям е автомобила, толкова по малък е атрибута и мозъка.
Странна зависимост...
Мите, трябва да напишеш книга!
Значи който кара Полски ФИАТ 126 е "по-дълъг" и "по-умен" например от мен...
...ми те тогава защо мацките си падат по мъже, които карат големи коли. 
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Сря Авг 16, 2006 5:12 pm |
|
 |
Ferrari
|
Mazgarev написа: Mitko написа: При българина автомобила се явява добавка към дължината на "атрибута". Колкото пои-голям е автомобила, толкова по малък е атрибута и мозъка. Странна зависимост... Мите, трябва да напишеш книга!  Значи който кара Полски ФИАТ 126 е "по-дълъг" и "по-умен" например от мен... ...ми те тогава защо мацките си падат по мъже, които карат големи коли. 
Следвайки логиката мацките си избират кола и портфейл. После си имат някой таен със 126п
|
Сря Авг 16, 2006 5:14 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
Mitko написа: Mazgarev написа: Mitko написа: При българина автомобила се явява добавка към дължината на "атрибута". Колкото пои-голям е автомобила, толкова по малък е атрибута и мозъка. Странна зависимост... Мите, трябва да напишеш книга!  Значи който кара Полски ФИАТ 126 е "по-дълъг" и "по-умен" например от мен... ...ми те тогава защо мацките си падат по мъже, които карат големи коли.  Следвайки логиката мацките си избират кола и портфейл. После си имат някой таен със 126п
Мдам... мъжа им 
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Сря Авг 16, 2006 5:15 pm |
|
 |
Ferrari
|
|
Сря Авг 16, 2006 5:20 pm |
|
 |
Логан
|
...Дамите отдават предпочитанията си на френските коли и се отдаватна секс 2,1 пъти в седмицата....
.....ами за френско-румънската дружба ко ши кажат..... 
|
Сря Авг 16, 2006 5:34 pm |
|
|