|
|
Дата и час: Пет Авг 15, 2025 6:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
До всички ползащи радар-детектори
Автор |
Съобщение |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
 До всички ползащи радар-детектори
Има преработен модел на полицейските радари
Вече някои от тях работят и на Ка-банд, освен на Х
Така че, ако ви предупреждава за такъв сигнал - може вече това да е полицейски радар
И силата на сигнала е доста по-слаб от на Х, и ако стрелят по някой на 2-3 километра напред може и да не разберете
Съб Юли 22, 2006 9:55 am |
|
 |
Ferrari
|
 Re: До всички ползащи радар-детектори
sev написа: Има преработен модел на полицейските радари Вече някои от тях работят и на Ка-банд, освен на Х Така че, ако ви предупреждава за такъв сигнал - може вече това да е полицейски радар И силата на сигнала е доста по-слаб от на Х, и ако стрелят по някой на 2-3 километра напред може и да не разберете
Това вече е полезна новина. Досега не си давах зор да намалявам ако ми изпищи с нещо различно от Х.
|
Съб Юли 22, 2006 10:18 am |
|
 |
The Secret Lover
Кара кола
Регистриран на: Съб Юли 09, 2005 7:48 pm Мнения: 219 Местоположение: tyu
|
В неделя край Благоевград на еднопосочния и хубав път, жива кола няма, 2 часа през нощта, карам със 100-110. По едно време някакъв гладен ми маха с палката, радар детектора не изпищя изобщо, спирам, документи ала бала... ела сега да видиш. Гледам аз 103 км. Извъннаселено място ограничението 90. Викам ми виновен съм... 13 км отгоре... да пишем.
- фиш или акт?
- фиш бе, какъв акт за 13 км?
- колко да пишем?
- най малкото - 5 лв.
- за 5 лв да пиша?
- ми виновен съм бе, хвана ме... какво друго да правим?
- айде изчезвай
- момчета имам радар детектор, да попитам само как ми хвана скоростта без да ми писне радара. не се ям само питам щото досега винаги ми е пищяло
- нови честоти имаме мой човек от 2 дни.
- какви бе...
- абе изчезвай бе....
Изчезнах замислен.
|
Пон Юли 24, 2006 6:00 pm |
|
 |
nParMaTuK
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Юни 27, 2006 8:47 pm Мнения: 118 Местоположение: София
|
А я кажете с кви радари карате и доволни ли сте щото и аз се замислям да влезна в отбора  , но все пак има радари от 40лв има и от 200лв - какъв да избера? Просто не съм докосвал до тая част на техниката и искам да знам кви да ми бъдат критерийте като купувам....
Питането ми не е много по темата но пак влизам в контекста...
Променям си мнението  :След като го пуснах видях че има доста теми.....И все пак кое е актуално на пазара?
Сички ли радари имат "пълния" да го наречем набор от честоти хаххх..?
Пон Юли 24, 2006 6:26 pm |
|
 |
AlBundy
|
Откакто им забраниха да се крият в храстите, съм махнал моя радар детектор. Не виждам смисъл от него т.к. ги виждам от достатъчно голямо разстояние и реагирам веднага. Не са ме спирали скоро за превишена скорост, а аз никога не съм в позволената 
|
Пон Юли 24, 2006 7:18 pm |
|
 |
Ferrari
|
Имат те нови честоти. Имат засечена скорост от някой преди теб.
|
Пон Юли 24, 2006 7:38 pm |
|
 |
The Secret Lover
Кара кола
|
Mitko написа: Имат те нови честоти. Имат засечена скорост от някой преди теб.
докато си приказвахме гледах как радара засича други коли и моя не се обади а беше на 5 метра от техния
|
Пон Юли 24, 2006 9:20 pm |
|
 |
everton
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Май 18, 2005 9:22 pm Мнения: 371 Местоположение: Пловдив
|
Mitko написа: Имат те нови честоти. Имат засечена скорост от някой преди теб.
и мен това ме съмнява. един път и мен се опитаха да ме парзулнат, но като оспорих часа на радара ме пуснаха.
_________________ UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

|
Пон Юли 24, 2006 9:32 pm |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
AlBundy написа: Откакто им забраниха да се крият в храстите, съм махнал моя радар детектор. Не виждам смисъл от него т.к. ги виждам от достатъчно голямо разстояние и реагирам веднага. Не са ме спирали скоро за превишена скорост, а аз никога не съм в позволената 
Те пак се крият.
_________________ N.Y. State of Mind
|
Вто Юли 25, 2006 9:46 am |
|
 |
Ferrari
|
Ползвам COBRA-ESD7000
|
Вто Юли 25, 2006 9:51 am |
|
 |
sev
Фиат идол
|
The Secret Lover написа: В неделя край Благоевград на еднопосочния и хубав път, жива кола няма, 2 часа през нощта, карам със 100-110. По едно време някакъв гладен ми маха с палката, радар детектора не изпищя изобщо, спирам, документи ала бала... ела сега да видиш. Гледам аз 103 км. Извъннаселено място ограничението 90. Викам ми виновен съм... 13 км отгоре... да пишем. - фиш или акт? - фиш бе, какъв акт за 13 км? - колко да пишем? - най малкото - 5 лв. - за 5 лв да пиша? - ми виновен съм бе, хвана ме... какво друго да правим? - айде изчезвай - момчета имам радар детектор, да попитам само как ми хвана скоростта без да ми писне радара. не се ям само питам щото досега винаги ми е пищяло - нови честоти имаме мой човек от 2 дни. - какви бе... - абе изчезвай бе.... Изчезнах замислен.
какъв модел детектор ползваш?
ако е от руските - те са само на Х-банд
и тогава случката е обяснима
кажи модела да видим какво точно са направили
дали е Ка-банд, или самоделка
Сря Юли 26, 2006 4:48 pm |
|
 |
The Secret Lover
Кара кола
|
модела е WHISTLER 1610
http://www.whistlergroup.com/manuals/1600series/16101630man.pdf
Laser/Radar Detector 1610 All BandTM Protection – detects all radar, laser and safety radar systems including the Safety Warning SystemTM. City Mode – reduces the annoyance of false alerts typically encountered in urban driving areas. Alert Priority – warns you of the greatest threat when two or more signals are received at the same time. Separate Radar Audio Alerts – distinct audio tones instantly confirm detection of X, K, Ka or safety radar. Laser Protection – includes all the features of the 1605 plus detects oncoming police laser signals. Dimensions 1.2"H x 2.72"W x 3.9"L Weight 5.5 oz. Laser Wavelength 905 ± 10 nanometers (nm) Radar Frequencies 10.500 - 10.550 GHz (X Band) 24.050 - 24.250 GHz (K Band ) 33.400 - 36.000 GHz (Ka Superwideband) Operating Temperature Range -20° C to +80° C (-4° F to +176° F) Power Requirements Operational 12 to 15 volts DC, 200mA nominal Power Cord Plug Size Inside diameter is 1.3mm with center tip is positive
|
Сря Юли 26, 2006 6:00 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
|
хм
или са били на Кu банд 13.450 ± 0.050Ghz
или са го пипали сами
и такива случаи има
или не е била твоята скорост
а докато те бяха спряли, изменяха ли се показанията на екрана на радара им?
Сря Юли 26, 2006 10:05 pm |
|
 |
The Secret Lover
Кара кола
|
Като спрях куката ми вика ела да видиш с колко караш, гледам радара стои на 103 км с дата и час преди 1 мин /нормално е да мине 1 мин от засичането до погледа ми върху радара/
после цъкна един коп и скоростта почна да се мени... зададоха се няколко коли в това време.
самата кука ми каза че имат нови честоти като му казах че не ми е изпищяло. после вика... гледай сега като го пусна на старите... и радара ми писна. и вика варви при колегата сега да те орисува щото са ми много сладки ваште радарчета
|
Чет Юли 27, 2006 1:43 am |
|
 |
sev
Фиат идол
|
ясно
значи си е била твоята скорост
обаче остава загазка каква е новата честота
скоро чувах за случаи на Ка-банд