Дата и час: Вто Юли 08, 2025 10:09 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Forza Italia! & EU 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Forza Italia! & EU
само на мен ли ми се струва толкова познато?
http://www.piep001.de/PIEP001/Sites/European_Italy.htm

Пет Юли 14, 2006 2:05 pm
UNREAD_POST 
Абе нащо знаме не беше ли бяло, зелено, червено водоравно :roll: Иначе най ме кефи на избори :mrgreen:

Пет Юли 14, 2006 2:23 pm
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
Филмчето е много забавно, но всъщност не е вярно нито за италианците, нито за европейците (нито за българите). Видял съм много народи и да ви кажа - навсякъде хората са абсолютно еднакви, с наистина минимални разлики от местните условия за живот и стандарт. Има обаче едно нещо, което заблуждава и то е, че за всяка нация има общоприет имидж, който хората се стремят да спазват при контакти с чужденци. Англичаните стават много официални, германците започват да цепят секундата на 16, руснаците пият на екс като за последно, а българите организираме табиетлийско бавно напиване с шопска салата и ракия, дори и да не ги харесваме въобще. ;) Само че, ако човек гледа по-внимателно, веднага се забелязва че почти всичко е поза. И в Германия има боклуци по улиците и асфалта не е навсякъде като паркет. Английските футболни хулигани по нищо не се различават от нашенските, а ако движението по улиците е по-културно, то не е защото им е вътрешно присъщо, а защото глобите са големи и като нарушиш те хващат почти винаги (чужденците в България само за 1 месец спират да спазват ограниченията на скоростта).
Защо ги написах всичките тези неща? Ами просто за да не си изграждате комплекси на тема "Европа" - сами ще се чувствате по-добре. :D

Пет Юли 14, 2006 3:15 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ]