Дата и час: Съб Юли 12, 2025 7:13 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ] 
Има ли смисъл в това 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Има ли смисъл в това
Намирате ли смисъл в малка инвестиция в търговията с употребявани автомобили от Италия. Не става дума за мащабен бизнес, напротив, внасяне на една кола и като се продаде следваща и така нататък, може би. Лаская се от мисълта, защото имам човек в Милано и безработен тук. Налице е желание, липсва опита и информацията. Разубедете ме или ме поощрете аргументирано.

Нед Юли 09, 2006 7:50 pm
Профил
UNREAD_POST 
Хората от този бизнес вече си търсят смисъл в други бизнеси. Но ако си лют мошенник, нагъл и безпардонен, готов да изтръскаш последните стотинки на човечец, да продаваш изкарана от моргата кола за перфектна - ти си човека :mrgreen: А, и да ти прошепна, номера с отписването вече не минава.

Това дето съм го описал е търговец, дето ще печели от тази работа. Иначе не се захващай, че само ще губиш. Освен на приятели по поръчка. В Италия има и хубави коли, но струват по скъпо и са единици хората дето ще ти броят парите

Нед Юли 09, 2006 8:27 pm
UNREAD_POST 
Честно да ти кажа ако имаш клиент който да знае какво търси и ти имаш конкретни предложения мисля че е готина идея
ако решиш да го правиш бих те потърсил да видим каква колица можем да докараме която да отговаря на нашия бюджет :)Според мен идеята си струва, разбира се ако е с чист замисъл, но някой може да търси и кола от морга.... хора всякакви освен това аз лично бих потърсил нещо чукнато или с някакъв дефект който ще свали от цената доста, но да е по новичка ...... аве хора всякакви, ако имаш клиенти защо не

Нед Юли 09, 2006 10:43 pm
UNREAD_POST 
То коли без дефекти няма. Дефект е причината един автомобил да се продава. Затова е по добре да бъде чукната външно отколкото в идеален външен вид - тогава двигателя ще куца нещо ;) Само в Германия можеш да си купиш кола минала TUV преди месец, но по обява, а не в салон.

Пон Юли 10, 2006 8:47 am
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
НЯма да изкараш нищо, най много да се набуташ! При толкова много автокъщи и внесени коли, просто е безмислено да се захващаш. Аз се занимавах с такова нещо но престанах още 2002 година, няма никакъв смисъл...

Пон Юли 10, 2006 5:56 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Според мен идеята е добра,най-малкото защото и аз съм си я мислил :mrgreen: ,но пък от друга ето изтрадали хора които са видели как стоят нещата-казват че няма смисъл....все пак ти си решаваш!

Сря Юли 12, 2006 8:13 pm
Профил
UNREAD_POST 
AlBundy написа:
Но ако си лют мошенник, нагъл и безпардонен, готов да изтръскаш последните стотинки на човечец, да продаваш изкарана от моргата кола за перфектна - ти си човека :mrgreen:

Това дето съм го описал е търговец, дето ще печели от тази работа. Иначе не се захващай, че само ще губиш.

:D Да, така е, това важи За БГ и останалите пост комунистически държави.Ами ,те искат да бъдат мамени, търсят под вола теле.........подаваш им дръвцето и това е. Вярно, има и 1 процент клиенти дето искат свясни коли и са готови да платят цената, но от тях не може да живееш.
Българина иска да бъде иЗмамен, но така,че да не раЗбере, кажеш ли му истината и почва да се съмнява........така,че с голямата тесла

Виж, в Европа обаче тоя номер не минава.

Сря Юли 12, 2006 9:03 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ]