Дата и час: Нед Сеп 21, 2025 12:25 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Поддръжка: Alfa 145 или Fiat Bravo 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Поддръжка: Alfa 145 или Fiat Bravo
Здравейте,

Искам да си взема кола. Почти съм влюбен в Alfa 145, но и Fiat Bravo (1.8 - 2.0) ми харесва доста. Въпросът е: не знам дали ще мога да смогна на Alfa-та откъм поддръжката. Струва ми се малко скъпичка, като че ли не е за моя джоб. Бях пуснал подобна тема в www.clubalfaromeo.com та реших да се обърна и към вас да си изкажете мнението за поддръжката по фиата.

P.S. Ако можете да коментирате и разход на бенз. Като гледам алфата се движи около 10л/100км :roll:

Нед Юли 02, 2006 12:05 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
И аз съм така. Виж http://fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=7340

Нед Юли 02, 2006 2:05 pm
Профил
UNREAD_POST 
ivo_red - 10x, човече, но това пак не ми дава отговор за поддръжката и разхода на Браво. За Алфата проучих въпроса и съм доста наясно, но Бравото ми е тъмна индия. Още нщо относно поддръжката - има ли читави сервизи в Пловдив? За Алфата разбрах че са кът...

Нед Юли 02, 2006 3:42 pm
UNREAD_POST 
mita написа:
ivo_red - 10x, човече, но това пак не ми дава отговор за поддръжката и разхода на Браво. За Алфата проучих въпроса и съм доста наясно, но Бравото ми е тъмна индия. Още нщо относно поддръжката - има ли читави сервизи в Пловдив? За Алфата разбрах че са кът...

Добра кола е като цяло.Разхода зависи от мотора,поддръжката не е скъпа :) Само бягай от 1.4 12V мотора,а 1.6 16V и 1.8 16V имат еднакъв разход.Мене ако питаш 1.8 16V GT 8)

Нед Юли 02, 2006 4:20 pm
UNREAD_POST 
Още се интересувам от разхода на бензин и има ли читави сервизи за Фиат Браво в Пловдив Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
Yellow_Flash_Colorz_PDT_34

Пон Юли 03, 2006 7:14 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ]