|
 |
 |
|
Дата и час: Нед Мар 15, 2026 10:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Поддръжка: Alfa 145 или Fiat Bravo
| Автор |
Съобщение |
|
mita
|
 Поддръжка: Alfa 145 или Fiat Bravo
Здравейте,
Искам да си взема кола. Почти съм влюбен в Alfa 145, но и Fiat Bravo (1.8 - 2.0) ми харесва доста. Въпросът е: не знам дали ще мога да смогна на Alfa-та откъм поддръжката. Струва ми се малко скъпичка, като че ли не е за моя джоб. Бях пуснал подобна тема в www.clubalfaromeo.com та реших да се обърна и към вас да си изкажете мнението за поддръжката по фиата.
P.S. Ако можете да коментирате и разход на бенз. Като гледам алфата се движи около 10л/100км :roll:
|
| Нед Юли 02, 2006 12:05 pm |
|
 |
|
ivo_red
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 12:41 am Мнения: 123 Местоположение: София 06 Подуяне
|
_________________ FIAT Uno 45 FIRE
Alfa 146 ti
|
| Нед Юли 02, 2006 2:05 pm |
|
 |
|
mita
|
ivo_red - 10x, човече, но това пак не ми дава отговор за поддръжката и разхода на Браво. За Алфата проучих въпроса и съм доста наясно, но Бравото ми е тъмна индия. Още нщо относно поддръжката - има ли читави сервизи в Пловдив? За Алфата разбрах че са кът...
|
| Нед Юли 02, 2006 3:42 pm |
|
 |
|
Abarth.
|
mita написа: ivo_red - 10x, човече, но това пак не ми дава отговор за поддръжката и разхода на Браво. За Алфата проучих въпроса и съм доста наясно, но Бравото ми е тъмна индия. Още нщо относно поддръжката - има ли читави сервизи в Пловдив? За Алфата разбрах че са кът...
Добра кола е като цяло.Разхода зависи от мотора,поддръжката не е скъпа  Само бягай от 1.4 12V мотора,а 1.6 16V и 1.8 16V имат еднакъв разход.Мене ако питаш 1.8 16V GT 
|
| Нед Юли 02, 2006 4:20 pm |
|
 |
|
mita
|
Още се интересувам от разхода на бензин и има ли читави сервизи за Фиат Браво в Пловдив

|
| Пон Юли 03, 2006 7:14 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|