Дата и час: Съб Сеп 20, 2025 5:31 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ] 
въпроси за пунто гт 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST въпроси за пунто гт
въпросите са ми как е като цяло поддръжката на Punto GT. Имам предвид ролки, ремъци, носачи и други такива спрямо обикновенното пунто, много ли по скъпо излиза. По евтино ли е за поддръжка от Bravo HGT. И колко му е в момента гражданската отговорност за него.

Сря Юни 21, 2006 1:29 pm
Профил ICQ WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Ще ти кажа за това , което знам . Ремък , ролка и смяна ( работа ) ми взеха 120лв . Гражданската ми е 78лв в Булстрад за 1 година . Въздушният филтър беше нормален за цената не помня , но не беше нищо особено . Пружини WEITEC немски , спортни комплекта беше 260-280 лв ( не съм 100% сигурен коя от двете суми беше , но е една от двете ) , маслото е по-скъпо , но е нормално все пак нали се води спортна кола аз я карам с едно белгииско препоръчаха ми го 17лв-литър.Не знам за нормално Пунто какви са цените това са нещата , които съм сменял и знам колко пари са. За Браво ХГТ нямам идея :)

Сря Юни 21, 2006 4:46 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
за браво ХГТ-ролки ,ремъци в това число ,работа и ангренажен при hit-ko не помня точната сума около 400 лева .
Във Ванто излиза над 500 .Филтрите въздушния и поленовия са по 12 кинта ,маслен -8-10 ! Носачи предни по 79 лева (има и по 200) .Гражданска 90 лева платих . ако още нещо те интересува питай .ХГТ-то не се троши толкова много и държи на юркане .

Сря Юни 21, 2006 4:58 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
BOIT написа:
Ще ти кажа за това , което знам . Ремък , ролка и смяна ( работа ) ми взеха 120лв . Гражданската ми е 78лв в Булстрад за 1 година . Въздушният филтър беше нормален за цената не помня , но не беше нищо особено . Пружини WEITEC немски , спортни комплекта беше 260-280 лв ( не съм 100% сигурен коя от двете суми беше , но е една от двете ) , маслото е по-скъпо , но е нормално все пак нали се води спортна кола аз я карам с едно белгииско препоръчаха ми го 17лв-литър.Не знам за нормално Пунто какви са цените това са нещата , които съм сменял и знам колко пари са. За Браво ХГТ нямам идея :)

това което казваш за пунто гт ли е, или за обикновенното.

Сря Юни 21, 2006 5:04 pm
Профил ICQ WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
За Punto GT .

Сря Юни 21, 2006 5:57 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
BOIT-какъв разход ти дава средно с леко ръчкане.

Сря Юни 21, 2006 6:00 pm
Профил ICQ WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Градско около 11-12 литра , извънградско до Пловдив примерно по магистралата със средна скорост 120-130 6,5-7 литра .

Сря Юни 21, 2006 6:10 pm
Профил ICQ
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка

UNREAD_POST 
батенце пунтото е определено по-бързо от хгт-то, а усещането е в пъти повече... цените на частите за гт предполагам са малко по евтини, абе като цяло пунтото е по-добър избор за мен! преди бравото бях с уно и си тъсих точно пунто гт /или уно тие от последните години/ и тествах поне едно 7-8 от стокови до чипосина и със пейки по багажниците, но веднъж ей така от любопитство седнах в браво и.. любов кво да я правиш, на другия ден я купих :D
на пунтото чара му е да го подкарваш леко и да се кефиш на залепянето като се включи турболана, не съм запознат но стоковите са някви по-бързооборотни ихита :D

Сря Юни 21, 2006 7:17 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ]