Дата и час: Пет Юли 18, 2025 5:14 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ] 
Кажете си мнението за свещи и кабели Champion 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Кажете си мнението за свещи и кабели Champion
Днеска взех свещи и кабели Champion "уж по каталог за типо моя мотор".Преди малко вадя кабелите да ги сменям и гледам централния кабел по къс и не стига до никъде :shock: :? А свещите ги сложих Champion,двигателя поддържа стабилни обороти на празен ход,за вървене немога да преценя...Та утре ше ходя да ми сменят кабелите,но и за свещите съм с предубеждение :? От ПОЛМО ги купувах и беше един келеш нищо неразбиращ :? Гледа каталози половин час ме мота :| Та искам да си кажете мнението за свещи и кабели Champion :D

Пон Юни 12, 2006 8:38 pm
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
свещите им са супер. за кабелите не знам

Пон Юни 12, 2006 8:47 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол

UNREAD_POST 
ако пуснеш търсачката ще откриеш поне 20 такива теми. все пак ще ти кажа моето мнение- СТРАХОТНО ДОБРИ, НЕВЕРОЯТНО КАЧЕСТВО е шампиона, обаче 99,9% от шампиона в Бг е made in the Pencho's garage /ili Joro's/. това е положението. затова аз лично си купувам кабели за лада, там хем няма кой да ги фалшифицира /12 кинта силиконови и са най-скъпите :D /, пък и дори да излязат боклук след година ще ги сменя и пак ще съм на оферта и пак с нови кабели. а ми изглеждат добри, не знам ще видим след време. малко повече от месец ги карам и не съм имал грижи. та така.... успех с кабелажите

Пон Юни 12, 2006 8:51 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST Re: Кажете си мнението за свещи и кабели Champion
Abarth. написа:
Днеска взех свещи и кабели Champion "уж по каталог за типо моя мотор".Преди малко вадя кабелите да ги сменям и гледам централния кабел по къс и не стига до никъде :shock: :? А свещите ги сложих Champion,двигателя поддържа стабилни обороти на празен ход,за вървене немога да преценя...Та утре ше ходя да ми сменят кабелите,но и за свещите съм с предубеждение :? От ПОЛМО ги купувах и беше един келеш нищо неразбиращ :? Гледа каталози половин час ме мота :| Та искам да си кажете мнението за свещи и кабели Champion :D

А бе на този звяр, няма ли да му се заглади косъма от Голден Лодж, на Магнети Марели с четири електрода? Определено този вид свещи дават по-добра работа на мотора, особенно ако можеш да проследиш осцилограмата на вторичната верига!

Пон Юни 12, 2006 9:00 pm
Профил WWW
UNREAD_POST Re: Кажете си мнението за свещи и кабели Champion
hit-ko написа:
Abarth. написа:

А бе на този звяр, няма ли да му се заглади косъма от Голден Лодж, на Магнети Марели с четири електрода? Определено този вид свещи дават по-добра работа на мотора, особенно ако можеш да проследиш осцилограмата на вторичната верига!

Е вече съм ги сложил шампиона :( дано да излязат добри :? Но незнам как са кабелите на шампион :?

Пон Юни 12, 2006 9:08 pm
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Цитат:
Е вече съм ги сложил шампиона дано да излязат добри Но незнам как са кабелите на шампион

Абе, ако са истински - нищо лошо!

Пон Юни 12, 2006 10:48 pm
Профил WWW
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Аз лично предпочитам НГК свещи, много са добри, а и като че ли по-малко ментета има на тая марка (все още).

Вто Юни 13, 2006 10:04 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ]