|
|
Дата и час: Сря Юли 09, 2025 12:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Колеги мисла да сменя марката:(
Автор |
Съобщение |
Selqatin
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Яну 24, 2005 1:14 am Мнения: 667 Местоположение: Божурище
|
 Колеги мисла да сменя марката:(
Оправих си колата от катастрофата...ма проблемите пак почнаха ел с-мата се побърка почнаха вратите са се отключват сами, габарите се пускаха като се изгасеше колата и още други работи...сами се оправиха
някой нищо че таблоти свети кат коледна елха :cry: :cry: :cry:
И за капак днеска се скъса болт на задния апарат и почна да блокира едната гума.....ужас...
Не знам защо това се случва,постояно има кво да права по колата-инак е зех на 87000км със сервизна книжка..ма въпреки тва се нещо и се разваля...
Замислям се да е стегна хубаво и септември да е продам...
Мисла си за едно Корадо вярно по стара кола,не е и голема бегачка ма поне няма го ремонтирам по цял ден.. :cry:
_________________ _______________________________________
0885261834
|
Чет Юли 13, 2006 6:51 pm |
|
 |
Uneek
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:51 am Мнения: 368 Местоположение: Благоевград
|
Са ше те нахранат хубаво :twisted:
Чет Юли 13, 2006 7:32 pm |
|
 |
atos
|
 Re: Колеги мисла да сменя марката:(
Selqatin написа: Оправих си колата от катастрофата...ма проблемите пак почнаха ел с-мата се побърка почнаха вратите са се отключват сами, габарите се пускаха като се изгасеше колата и още други работи...сами се оправиха някой нищо че таблоти свети кат коледна елха :cry: :cry: :cry: И за капак днеска се скъса болт на задния апарат и почна да блокира едната гума.....ужас... Не знам защо това се случва,постояно има кво да права по колата-инак е зех на 87000км със сервизна книжка..ма въпреки тва се нещо и се разваля... Замислям се да е стегна хубаво и септември да е продам... Мисла си за едно Корадо вярно по стара кола,не е и голема бегачка ма поне няма го ремонтирам по цял ден.. :cry: Препоръчвам ти черен голф 2, с тъмни стъкла и Пернишка регистрация . Mнооого ще ти отива------ ама и да съскаш с гумите та да знаем , че си ти .
|
Чет Юли 13, 2006 7:40 pm |
|
 |
156 m-jet
|
А къде Забрави лепенката 16V,и Ремус 
|
Чет Юли 13, 2006 8:38 pm |
|
 |
Abarth.
|
Защо не пробваш с някоя алфа примерно...155 :roll: Имаме такава и 1година само консумативи  Много здрава кола 
|
Чет Юли 13, 2006 9:24 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
нямам наблюдения над алфите или други италиански коли ,
но ако твърдо си решил да сменяш не само марката ами и държавата производител ,препоръчвам бмв или ауди !
на Е36 им паднаха доста цените имах една такава .зависи вече и колко пари ще приготвиш за инвестиране ,но определено изчакай за след нова година 
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Чет Юли 13, 2006 10:17 pm |
|
 |
Nino
|
 Re: Колеги мисла да сменя марката:(
Selqatin написа: Оправих си колата от катастрофата...ма проблемите пак почнаха ел с-мата се побърка почнаха вратите са се отключват сами, габарите се пускаха като се изгасеше колата и още други работи...сами се оправиха някой нищо че таблоти свети кат коледна елха :cry: :cry: :cry: И за капак днеска се скъса болт на задния апарат и почна да блокира едната гума.....ужас... Не знам защо това се случва,постояно има кво да права по колата-инак е зех на 87000км със сервизна книжка..ма въпреки тва се нещо и се разваля... Замислям се да е стегна хубаво и септември да е продам... Мисла си за едно Корадо вярно по стара кола,не е и голема бегачка ма поне няма го ремонтирам по цял ден.. :cry:
Не се вкарвай в приключение бе пич!!!
|
Чет Юли 13, 2006 10:33 pm |
|
 |
Selqatin
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Яну 24, 2005 1:14 am Мнения: 667 Местоположение: Божурище
|
Алфите са по трошливи и от фиатовете
Ауди и БМВ нема си зема защото частите и консумативите са им безбожно скъпи :roll:
Друго което ми се върти из главата е Астра ГСИ ма и те не са по здрави от фиатовете :?
_________________ _______________________________________
0885261834
|
Чет Юли 13, 2006 10:44 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
Selqatin написа: Алфите са по трошливи и от фиатовете Ауди и БМВ нема си зема защото частите и консумативите са им безбожно скъпи :roll: Друго което ми се върти из главата е Астра ГСИ ма и те не са по здрави от фиатовете :?
астра гси хем двигател и ходова част ,редовно ще правиш и ламарини ,едно приятелче има такава 92-ра година и ако тръгне да я продава трябва да и иска поне 10 000 лева .
p.s.Добре ще е да вземеш под внимание мненията на Hit-ko и Mitko по въпроса със смяната на марката и алтернативите ,хора които обичат не само марката, а и колите !!
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Чет Юли 13, 2006 10:58 pm |
|
 |
everton
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Май 18, 2005 9:22 pm Мнения: 371 Местоположение: Пловдив
|
Selqatin написа: Алфите са по трошливи и от фиатовете Ауди и БМВ нема си зема защото частите и консумативите са им безбожно скъпи :roll: Друго което ми се върти из главата е Астра ГСИ ма и те не са по здрави от фиатовете :?
едно съм се обедил с годините - няма по евтина кола за потдръжка от Е 36  .това ти е автомобила колега. частите са му горе долу като на типо/темпра и по евтини от враво/брава, да не говорим за здравина. проблема на нас фиат собствениците ни е, че заради некачествените части по българските магазини и това, че няма голяма фирма която да произвежда части за фиат било то за ходова част, амортесьори, лагери, гарнитури и т. н. т. винаги имаме нещо за правене по "каляските" - ФАКТ. и нека сега някой от форума си изкриви душата.
_________________ UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

|
Чет Юли 13, 2006 11:35 pm |
|
 |
phoenix
|
колега не бой се вземи си това дето най те кефи, има форуми за всички марки, честно да ти кажа, лично мое мнение, по принцип и аз искам да сменя Темпрата с друга кола ама.....никоя друга не ми харесвше. Имам три критерия
1. Да мога лесно да я поддържам(в смисъл да не е бъкана с електроника, и мотора да не е така претрупан че да не можеш да си пъхнеш ръката, един вид на темпрата смених водна помпа, алтернатор и какво ли не пред офиса на улицата, а новите коли са само за сервиз иначе не става) и
2. да са и евтини частите, в смисъл повечето консумативи(болтове, лагери, ремъци, носачи и т.н.) и
3. да е комфортна понеже с жена ми обичаме да пътуваме много.
Решението ни:
Ако ще сменяме колата има само 2 марки които заслужават моето внимание, освен фиатките де, едната е Митсубиши Галант(не е много евтин за ремонт, ама това е само ако се наложи, а аз сум карал Митсубиши и това е една от най-яките коли, никога нищо не съм пипал за ремонти, а на един познат му ремонтирахме мотора понеже беше счупил сегмент, ама така с повредата отидохме до Търново и се върнахме във Варна без проблеми.....колата беше 1,8 дизел супер гъвкав мотор, и ремонта не беше нещо безбожно скъпо, беше си нормални цени 50лв. бутало и май толкова бяха семерингите, ризите бяха по 40 лв./бр. с оригиналните надписи на японски............така че мисля че някой неща малко се преувеличават относно цените на японските части.)Но Митсубиши галант 2005г. е една от най краивите и яки коли според мен
Другата кола дето страшно ме изкефи е Ланчиа Капа, и помеже Митсубиши ми е малко скъпо, смятам това да е следващата кола. Капата е супер готина и луксозна кола, освен това мотора не е толкова бъкан с електроника, а и понеже е голяма кола има място под капака........
Така че само Ланчиа Капа
|
Чет Юли 13, 2006 11:53 pm |
|
 |
Ferrari
|
Аз съм от онези дето могат да ги нарекат сектанти. Така съм с електрониката и автомобилите. Има фирми които откриват нещата и такива които купуват или крадат технологии. PHILIPS изобрети касетофона, телевизора със CPU упраление и меню върху екрана, Compact Disc-a и DVD-то. По същия начин FIAT e пионер в много неща при автомобилите. Житейската ми философия е проста. Битовата електроника е PHILIPS. Колата е от Италия. Или както казва баща ми - 100% IBM съвместим компютър е само самия IBM.
PS: Стига вече с тази електроника. В кой век живеем? Навремето ако е била толкова добра камената брадва е нямало да изобретят лъка и стрелата. Компютрите са на всякъде и дори не подозирате, че ги има. Обаче в колата ли са то е по-добре да ги няма - това са глупости.
Последна промяна Ferrari на Пет Юли 14, 2006 1:04 am, променена общо 2 пъти
|
Пет Юли 14, 2006 12:00 am |
|
 |
Abarth.
|
Selqatin написа: Алфите са по трошливи и от фиатовете ...
Казвам ти от личен опит,че от както сме я взели 155-цата само консумативи,нищо друго 
|
Пет Юли 14, 2006 12:24 am |
|
 |
Abarth.
|
В тая тема си пролича колко истински фенове на марката има във форума... :|
|
Пет Юли 14, 2006 12:24 am |
|
 |
beer
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 16, 2005 9:32 pm Мнения: 180 Местоположение: Варна 03 Младост
|
Abarth. написа: В тая тема си пролича колко истински фенове на марката има във форума... :|
форума е за взимопомощ!!!Не е за фенове.Както ми обясниха на мен преди време!!!

|
Пет Юли 14, 2006 12:40 am |
|
|