Дата и час: Нед Сеп 21, 2025 12:58 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Англия-най-слабия отбор на света 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Англия-най-слабия отбор на света
След снощният мач за пореден път се затвърди мнението ми, че това е точно така!
"Гордите албионци" откакто са откраднали футбола - не са измислили нищо ново в него!
Добре, че тия със синята кръв (такава е щото се женят за първите си братовчедки) си отвориха първенството за чужденци след "ерата Кантона" та и клубовете им да я
позакрепят някак си! Ама пък късмет - дал Господ...
Ха сега оплюйте ме! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Пет Юни 16, 2006 7:20 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Бих казал че Франция е най-слабия отбор... :wink:

Пет Юни 16, 2006 7:21 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Crash73 написа:
Бих казал че Франция е най-слабия отбор... :wink:

Съгласен!!! Но заедно с Англия! :mrgreen:

Пет Юни 16, 2006 7:37 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Не искам да се впускаме в полемики, но от това което показаха двата отбора, разликата е че Англия поне показа дух и желание за победа. Докато французите посрамиха страната си, и Световните първенства като цяло. По-безличен мач (с/у Швейцария) не бях гледал... :roll:

п.с.: Добре де, и англичаните са слаби! :)

п.с.п.с.: Аржентина досега най-ми хареса. Също и Испания и Чехия.
В момента стискам палци за Холандия! Aaanvaluuuhhh! :D

Пет Юни 16, 2006 7:44 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Ами то това са единствените два отбора, които са станали световни шампиони
по втория начин! За Франция - надявам се всички помните! А за Англия - прочетете!

Пет Юни 16, 2006 7:48 pm
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
Англия слаби? Да така е. Но както са слаби ще станат световни. Силните почват тромаво. Колко пъти Англия е била побеждавана и отпадала в редовното време или продълженията през последните няколко турнира за Европейската или Световна купа? Време е да станат и да докажат, че те са в основата на тази игра. Бразилия как станаха предния път? Какво показаха до мача с Англия пък и в него? Най-слабите отбори са Сърбия и Черна гора и Украйна. Разбира се обаче, че след България, с този смешен треньор който имаме. И като футболист имаше голямо самочувствие(къде основателно, къде не).

Пет Юни 16, 2006 9:30 pm
Профил
UNREAD_POST 
daley написа:
...Силните почват тромаво....И като футболист имаше голямо самочувствие(къде основателно, къде не)....

По първото изречение - това важи и винаги е писано само за "скуадрата".
По второто - взелите се насериозно селяни винаги са така! Камо ли пък цигане от кв. Тракия!

Пет Юни 16, 2006 9:43 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Възмутен съм от отношението Ви към треньора на нашите национали, при условие че некадърността се крие в играчите най-вече! :?
С такова некадърно, и в същото време високомерно поколение, нищо добро не ни се пише, та ако ще треньор да стане някой велик треньор!!!

"Смешен", "цигане от кв. "Тракия"... Спокойно колеги! Темата е за Англия, а не за България и нейният треньор! :wink:

Пет Юни 16, 2006 10:49 pm
Профил ICQ
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
Crash73 написа:
Възмутен съм от отношението Ви към треньора на нашите национали, при условие че некадърността се крие в играчите най-вече!

Така е, но все пак треньора ги избира. А при некадърността на треньора се проявява и този при играчите. Нима България има само 20-тина добри футболисти? Ами на тези титуляри като не им се играе за националният отбор, да не го правят. Аз съм убеден, че ако се събере отбор от Б групите, ще играят много по-навито и от сърце за страната си. Единствения минус ще е тяхната неопитност в международните битки. Но това се преодолява с мачовете.

Съб Юни 17, 2006 5:12 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Ама то срещу 11 човека в защита трудно се играе (и бележи гол)
От мачовете досега ми хареса само Бразилия-Хърватия, останалите ми бяха някак скучни. Шампионската лига по ми харесва.

п.с За Англия съм. Но може и Испания или Италия. В краен случай - Португалия.

Съб Юни 17, 2006 10:39 am
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
И аз съм за Англия ама с тази игра не виждам как ще стане. Просто само с желание не става. 2-та мача ги взеха с клизма. Иначе като гледам реално на нещата май световен шампион ще е Аржентина. Всички други играят посредствено. Аржентинците сцепиха шортите на Сърбите с лекота, имаше импровизация, красота за публиката ... от всичките мачове до сега тяхния със сърбите най ми допадна и този снощи. Холандия и Кот Дивоар.

Съб Юни 17, 2006 12:27 pm
Профил ICQ
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
Когато водиш с голям резултат, лесн се играе. Още по-лесно е когато вадиш нож на умряло куче.Сърбите са нямали по-слаб отбор, ако това може да се нарече отбор.

Съб Юни 17, 2006 2:35 pm
Профил
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
[quote="kiro_of_the_day"]Ами то това са единствените два отбора, които са станали световни шампиони
по втория начин! За Франция - надявам се всички помните! А за Англия - прочетете![/quot

ех кирчо. :shock:

Съб Юни 17, 2006 3:33 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
kiro_of_the_day написа:
daley написа:
...Силните почват тромаво....И като футболист имаше голямо самочувствие(къде основателно, къде не)....

По първото изречение - това важи и винаги е писано само за "скуадрата".
По второто - взелите се насериозно селяни винаги са така! Камо ли пък цигане от кв. Тракия!

Мисля че този който наричаш цигане е дал много повече на страната си отколкото да е навредил. Така че поне малко уважение към него. И такова определение "цигане от кв. Тракия" към човека носил толкова радост на всички нас - е недопустимо да се използва във форум гордеещ се с културни и интелегенти хора/още по-малко от самия модератор/.

Съб Юни 17, 2006 4:49 pm
Профил
UNREAD_POST 
С това "цигане" може и да съм попрекалил, защото бях на няколко ракии, но не си
връщам думите назад! Този господин, не го уважавах като футболист, не го уважавам като треньор, а пък като човек и обществено известна личност ... ще си замълча, че наистина
ще окепазя форума.

Съб Юни 17, 2006 6:50 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща