|
|
Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 5:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Досиетата и архива на държавна сигурност...
Автор |
Съобщение |
kiro_of_the_day
|
Интересно ми е Вие как мислите?
Аз мисля, че и да ги отворят - промяна няма да има, защото някои са отворени пък хората
са лидери на партии - справка - АПИС!
Ако не ги отворят - наистина има спекулации, но ако ги отворят - пак ще има спекулации...
|
Чет Май 25, 2006 12:57 pm |
|
 |
Iwan
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Яну 14, 2006 1:06 am Мнения: 181 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
И да ги отворят какво на когото трябва са унищожени.
|
Чет Май 25, 2006 9:32 pm |
|
 |
Rayo
|
Трябва да се отворят, нищо че са преправяни, нищо, че част са унищожени. Тая мръсотия трябва да изтече един път и завинаги в канализацията.
|
Съб Май 27, 2006 11:06 pm |
|
 |
perlsite
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:19 am Мнения: 712 Местоположение: София
|
Тези които са там... ще са в 90% жертви.. вероятно много фалшификати с цел компрометиране. Сигурен съм, че тези които са били силните на деня (всички правителства) отдавна са се погрижили техните досиета да изчезнат...
Като цяло обаче не ми пука.. за мен всички политици са измет и нито едно скандално досие да няма пак няма да ми се промени мнението за тях...
_________________ FIAT Marea
|
Нед Май 28, 2006 2:53 am |
|
 |
BBorisoff
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 8:21 pm Мнения: 102 Местоположение: Свищов
|
Здравейте !
Аз съм привърженик на идеята да се разсекретят ... Макар, че това трябваше да стане преди много години, още в зората на демокрацията. Предполагам, че след толкова години и правителства, вероятността да са ликвидирани досиетата на силните на деня - бивши и настоящи, е много голяма ... :(
Поздрави, Б. Борисов
_________________ Fiat Tipo 1.6 AGT
|
Вто Май 30, 2006 1:19 am |
|
 |
spas4o
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Яну 03, 2006 2:44 pm Мнения: 88 Местоположение: София 20 Връбница
|
perlsite написа: Тези които са там... ще са в 90% жертви.. вероятно много фалшификати с цел компрометиране. Сигурен съм, че тези които са били силните на деня (всички правителства) отдавна са се погрижили техните досиета да изчезнат... Като цяло обаче не ми пука.. за мен всички политици са измет и нито едно скандално досие да няма пак няма да ми се промени мнението за тях... Подкрепям изцяло!
|
Вто Май 30, 2006 8:27 am |
|
 |
Момчил
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Ное 16, 2004 3:20 pm Мнения: 123 Местоположение: Пловдив 05 Южен
|
BBorisoff написа: Здравейте ! Аз съм привърженик на идеята да се разсекретят ... Макар, че това трябваше да стане преди много години, още в зората на демокрацията. Предполагам, че след толкова години и правителства, вероятността да са ликвидирани досиетата на силните на деня - бивши и настоящи, е много голяма ... :(
Поздрави, Б. Борисов

_________________ FIAT BRAVA 1.4 12V
|
Вто Май 30, 2006 11:53 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|