|
|
Дата и час: Сря Сеп 24, 2025 2:08 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Важи ли гаранцията на кола при смяна на собственика?
Автор |
Съобщение |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
 Важи ли гаранцията на кола при смяна на собственика?
Баща ми сега си е харесал няква Мазда 6, която е на 2 години и половина. Купувана е в България и има гаранция, по принцип, 3 години. Въпроса ми е, като се смени собственика важи ли по принцип гаранцията. Питам това, защото понеделник ще ходи да я гледа и иска да знае как стои въпроса в случай, че има нещо гнило и му кажат , че няма гаранция, а всъщност трябва да има...
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Нед Май 28, 2006 3:00 am |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
 Re: Важи ли аранцията на кола при смяна на собственика?
divaka написа: Баща ми сега си е харесал няква Мазда 6, която е на 2 години и половина. Купувана е в България и има гаранция, по принцип, 3 години. Въпроса ми е, като се смени собственика важи ли по принцип гаранцията. Питам това, защото понеделник ще ходи да я гледа и иска да знае как стои въпроса в случай, че има нещо гнило и му кажат , че няма гаранция, а всъщност трябва да има...
в договора, когато са я купували трябва да пише
сигурно става въпрос за сериозна сума, така че звъннете в Мазда и направо ги питайте
Нед Май 28, 2006 9:34 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Принципно би трябвало да важи, но също принципно в един договор може да се уговори
всичко, което не противоречи на закона, така че най-добре да се види договора за
покупко-продажба на автомобила или да се пита в представителството!
|
Нед Май 28, 2006 1:20 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
Важи, ако е на територията на страната от която е купена!
Ако гаранцията е например от Италия - в България няма да важи... и обратното...
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Нед Май 28, 2006 3:21 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Благодаря за отговорите.. Исках просто принципно да знам. Колата е купена от България. Аз проверих допълнително и се оказа, че трябва да се провери в магазина...Ако му кажат утре, че няма повече ще пита в магазина. Блгодаря ви.
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Пон Май 29, 2006 1:25 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|