|
|
Дата и час: Сря Дек 31, 2025 3:21 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Трябва ми една групичка от близкото минало...
| Автор |
Съобщение |
|
bubachko
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 09, 2005 10:00 pm Мнения: 173 Местоположение: Варна - където падне; София, Лозенец/Хладилника
|
 Трябва ми една групичка от близкото минало...
Отдавна слушам една песничка по едно щатско онлайн радио, намерих няколко песни на групата (вкл. и тази) в магарето, ма като си спомня преди година как чаках 3 семици за една друга, която ме беше подлудила :roll: ...
Та ако не е в разрез с някои правила тогава да задавам конкретно име на група и песни  , става дума за електроника от средата/края на '90
п.с.:не ми се смейте на завъртяния и омотан въпрос, ма с тея хайки напоследък да не стане КАБУМ! :mrgreen:
_________________ Мойто TIPO - Най-хубавото!
149.С2.046 - Злата Чибурашка
|
| Чет Май 25, 2006 11:46 pm |
|
 |
|
Speedster
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Мар 31, 2006 3:12 am Мнения: 117 Местоположение: Благоевград
|
:?:
_________________ Чип тунинг& доставки от Ebay за всички от форума !
|
| Пет Май 26, 2006 7:46 pm |
|
 |
|
Vladim
|
Това малко, като тъпите вицове... "Имало едно време едно човече, което вървяло. Продължило да върви."
|
| Пет Май 26, 2006 10:14 pm |
|
 |
|
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
 Re: Трябва ми една групичка от близкото минало...
bubachko написа: Отдавна слушам една песничка по едно щатско онлайн радио, намерих няколко песни на групата (вкл. и тази) в магарето, ма като си спомня преди година как чаках 3 семици за една друга, която ме беше подлудила :roll: ... Та ако не е в разрез с някои правила тогава да задавам конкретно име на група и песни  , става дума за електроника от средата/края на '90 п.с.:не ми се смейте на завъртяния и омотан въпрос, ма с тея хайки напоследък да не стане КАБУМ! :mrgreen:
Обърни се с лично към borimir / Д-р Бари/ , той е спец и в тази област!
_________________ FIAT-SPORT
|
| Пет Май 26, 2006 10:26 pm |
|
 |
|
pugsy
|
коя е тази песен
|
| Съб Май 27, 2006 10:54 am |
|
 |
|
bubachko
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 09, 2005 10:00 pm Мнения: 173 Местоположение: Варна - където падне; София, Лозенец/Хладилника
|
Young American Primitive - Sunrise
Надали говори на някои нещо, ма за тази как и да е, след голямо борене излезе от мулето, са дира други на групата
_________________ Мойто TIPO - Най-хубавото!
149.С2.046 - Злата Чибурашка
|
| Съб Май 27, 2006 1:43 pm |
|
 |
|
wwweb
|
|
| Съб Май 27, 2006 4:02 pm |
|
|