|
|
Дата и час: Пон Сеп 22, 2025 5:31 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
В Европа сме - 01.01.2007
Автор |
Съобщение |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
 В Европа сме - 01.01.2007
вече е официално
хм
в news.bg не са споменали обаче подробността, че може през октомври да ни отсвирят
Вто Май 16, 2006 4:19 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Ето я препратката: http://www.news.bg/article.php?cid=7&pid=0&aid=179344
Новите надежди и илюзии, че някой "ще ни оправи", сега са отправени към ЕС.
Сега народа се надява ЕС да озапти българските политици, които сам си избира, да не
крадат чак толкова много - "Блаженни са верующите"!
Според мен ако в тая държава не се краде - ще издухаме и ОАЕ!
А в последните 2 години и половина както се краде - само между 1988-1992г. така се е крало - Вервайте ми!
|
Вто Май 16, 2006 4:31 pm |
|
 |
Sven
|
ЕС да ме хване за ****Всеки има право не мнение и това е мойто. И там ще мизерстваме,така че както се казва всеки да се оправя както може че живота мина.АТАКА
|
Вто Май 16, 2006 8:24 pm |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
kiro_of_the_day написа: А в последните 2 години и половина както се краде - само между 1988-1992г. така се е крало - Вервайте ми!
True true...
Вто Май 16, 2006 11:32 pm |
|
 |
bubachko
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 09, 2005 10:00 pm Мнения: 173 Местоположение: Варна - където падне; София, Лозенец/Хладилника
|
Европейския съюз няма да ни оправи, сами трябва да си го свършим това, голям процент от хората го разбират, но нямат думата... Напомя ми за един стар и вече изтрит надпис на центъра на София "Ако изборите променяха нещата щяха да са незаконни". Та и сега е така. Натискаха ни за НАТО (ВЪРЛО против съм него! :!: ) и сега сме вътре и ще ни направят вероятно няи близката до конфликтите точка. Гадно. За съюза пак ни натискат около 200 човека маи поради някакви лични амбиции за самодоказване (или облаги?!), без да се заслушват в гласа на народа. Ако направят референдум ще влезем там , ма нанай:) а тях май от това ги е страх... Както май стана и за НАТО. Ще ни вземат за мравки черноработнички, вероятно доста нископлатени и за даси продават стоката (бах го АЕЦ-а, доста им е неудобен и голям трън... примерно) Та мнението ми е ЗА Евопейския, ма тогава, когато САМИ с е оправим и самоосъзнаем колко наистина ни е цената, без някой да ни поставя условия и срокове, И когато ни ПОКАНЯТ безусловно:)
P.S.: Това си е мое лично мнение и трудно подлежи на уборване, не целя да засегна никой, все пак политиката ми е доста далечна тема:)
_________________ Мойто TIPO - Най-хубавото!
149.С2.046 - Злата Чибурашка
|
Сря Май 17, 2006 8:55 pm |
|
 |
Stefan Nikolov
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Пон Яну 16, 2006 12:35 am Мнения: 32 Местоположение: София 17 Витоша
|
Не е необходимо да уточняваш че политиката ти е далечна тема.От написаното от теб става съвсем ясно че е така.
|
Сря Май 17, 2006 9:14 pm |
|
 |
156 m-jet
|
bubachko написа: Европейския съюз няма да ни оправи, сами трябва да си го свършим това, голям процент от хората го разбират, но нямат думата... Напомя ми за един стар и вече изтрит надпис на центъра на София "Ако изборите променяха нещата щяха да са незаконни". Та и сега е така. Натискаха ни за НАТО (ВЪРЛО против съм него! :!: ) и сега сме вътре и ще ни направят вероятно няи близката до конфликтите точка. Гадно. За съюза пак ни натискат около 200 човека маи поради някакви лични амбиции за самодоказване (или облаги?!), без да се заслушват в гласа на народа. Ако направят референдум ще влезем там , ма нанай:) а тях май от това ги е страх... Както май стана и за НАТО. Ще ни вземат за мравки черноработнички, вероятно доста нископлатени и за даси продават стоката (бах го АЕЦ-а, доста им е неудобен и голям трън... примерно) Та мнението ми е ЗА Евопейския, ма тогава, когато САМИ с е оправим и самоосъзнаем колко наистина ни е цената, без някой да ни поставя условия и срокове, И когато ни ПОКАНЯТ безусловно:)
P.S.: Това си е мое лично мнение и трудно подлежи на уборване, не целя да засегна никой, все пак политиката ми е доста далечна тема:)
Явно или си много млад и глупав или те е хванала склероЗата :evil:
Когато БГ се самоуправляваше в началото на 90те, нямахме кво да ядем, имаше купони и такива като тебе дори За ЗАЗ не можеха да си помислат да мечтаят...Е, освен ако не бяха в органиЗацията на Васил Илиев, но там място За много хора нямаше.
Добре, че беше ЕвросъюЗа да помага :!:
|
Сря Май 17, 2006 9:27 pm |
|
 |
bubachko
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 09, 2005 10:00 pm Мнения: 173 Местоположение: Варна - където падне; София, Лозенец/Хладилника
|
Писах "Това си е мое мнение" :cry:
'90 бях малък ма помня за опашките и купоните...
Общата идея ми е, че не мисля че се е налагало да се чака толкова години за да може сега наскорост и в срокове.
Тва че сще се влиза в съюза - ОК
Пак подчертавам, мнението си е мое, мисля, че имам право на него, не ми се гневете моля де...
_________________ Мойто TIPO - Най-хубавото!
149.С2.046 - Злата Чибурашка
|
Сря Май 17, 2006 9:56 pm |
|
 |
TAIF
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Авг 16, 2005 2:08 pm Мнения: 149 Местоположение: София
|
Май пак ще се караме на тема политика 
|
Чет Май 18, 2006 10:05 am |