Дата и час: Чет Сеп 25, 2025 12:25 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 14 мнения ] 
Купонът в Ловеч вече започна! 
Автор Съобщение
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST Купонът в Ловеч вече започна!
Колеги, истина е. Току-що се връщам от обиколка по рок-фест местата и бързам да споделя впечатленията си.
Първо се отбих да видя прословутия палатков лагер. Имах някакви съмнения, защото вчера в официалния сайт на рок-феста пишеше, че се препоръчва носенето на собствени палатки. Но съмненията ми малко се разсеяха. Лагерът си го има и вече функционира. Разположен е на голямата поляна до завод "Балкан" /до 60-те години на миналия век там беше летище, нали заводът е бивша самолетна фабрика/. Мястото е оградено с временно ограждение, има построени 7-8 военни палатки - от тези, взводните. Имаше издигнати и няколко палатки на пристигнали рано-рано рокери. Осигурени са военни водоноски и химически тоалетни. Вече работят медицински и полицейски пункт, пак в палатки. Точно до лагера днес по обед вече действаха 3 бирарии. Изобщо заформя се невиждан купон за цяла седмица!
А в центъра на града също са изникнали бирарии и капанчета специално за феста. Вече се виждат бродещи между тях рокери и хипари с раници и шалтета, навити на руло.
А самите рок-концерти са както ви писах на площада пред общината. Днес по обед постоях там. Вече е готова грамадната сцена. Озвучителите си правеха проби. А около 12:30 пристигнаха и самите Opus. Веднага се качиха на подиума и си направиха първия sound check. Преди това озвучителите пробваха звука с парчето Highway To Hell на AC/DC. Озвучаването е толкова мощно за малкия по размери площад, че имам чувството че всеки концерт ще е едно локално земетресение. Не че има нещо лошо де :D Напротив!
Едно нещо обаче малко ме безпокои. Говорих с човек от Общината. Той чул, че половината от площада, точно пред сцената, ще бъде отцепена за VIP-гости. Много неприятно, ако е така. Площадчето наистина е малко и не знам от къде ще се гледа.
Както и да е! Важното е, че започва невиждан купон! И най-важното - за никой не е късно да се присъедини!

Съб Май 06, 2006 4:40 pm
Профил
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Първите купонджии вече започнаха фестивала :D Не гледайте датата на снимката защото фотоапарата изостава с дните От ляво надясно Стефан Здравко blondy draiver Митко и Коцев

Изображение

Съб Май 06, 2006 9:55 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Коцев, с какво е пълно бидончето, дето се вижда вляво? :)
Нямаше как, днес тъста (на тъщата мъжа :) ) имаше имен ден и юбилей и трябваше да присъстваме. Иначе щяхме да дойдем и ние с жената.
Приятно изкарване на купона. И да не изпразните бидончето до дъно, ей!

Съб Май 06, 2006 11:31 pm
Аватар

UNREAD_POST 
Бидончето го оцуцкахме рано рано та се наложи да го пълнят отново :D :D :D

Нед Май 07, 2006 9:30 am
Профил ICQ
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Първата рок-фест вечер вече е в историята. Със започването на група "Сленг" полицията пропусна феновете през загражденията и първите имаха възможност да заемат място пред самия подиум. Това разсея съмненията за пазене на хубави места за отбрани зрители. Даже след като лично кметът на града Минчо Казанджиев откри официално рок-фестивала, той побърза да се омеша с редовите зрители.
Аз заех място на не повече от 5 метра от сцената. Приятно ме изненада участието в "Сленг" на Иван Лечев като гостуващ китарист. След няколко песни обаче zgabrovski се обади, че е пристигнал. Отидох да го посрещна и след малко към нас се присъединиха и blondy driver, mitko и Коцев. Документирахме събирането си с фотоапарата на Коцев, пийнахме по някоя бира, хапнахме и се класирахме за изпълненията на "Opus". Концертът завърши с впечатляващи фойерверки. Сигурен съм, че градусът с всяка изминала вечер ще се повишава!

Нед Май 07, 2006 10:14 am
Профил
UNREAD_POST 
Точно се връщам от Ловеч. Струваше си нощния път. Сафо подгряха стабилно, а Smokie изнесоха такъв спектакъл, че недошлите могат само да съжаляват.

Пон Май 08, 2006 1:27 am
UNREAD_POST 
Извинявам се че не можах за повече от 5 минути да се видим, на следващия път ще е за повече. Концертът в Ловеч беше супер.....

Пон Май 08, 2006 4:50 pm
UNREAD_POST 
Ето и от мене малко снимки на спонтанната, но пълноцена среща в Ловеч. Успях най-сетне да се запозная с Коцев, но за съжаление само за 5 минути...

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Пон Май 08, 2006 8:11 pm
UNREAD_POST 
Ако някой заснел концертите със камера нека ги качи на free за да си ги изтеглим и гледаме на патерица МОЛЯ

Сря Май 10, 2006 9:02 pm
UNREAD_POST 
atos написа:
Ако някой заснел концертите със камера нека ги качи на free за да си ги изтеглим и гледаме на патерица МОЛЯ

Кабелната в Ловеч не може да не е снимала...

Сря Май 10, 2006 9:19 pm
UNREAD_POST 
Колеги от Ловеч във Вас ни е надеждата . Или ако някой съфорумец мерне из мрежата , по Free сърварите материал за концертите , моля да уведоми във нашия форум .Предварителни благодарности

Сря Май 10, 2006 9:26 pm
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
atos написа:
Колеги от Ловеч във Вас ни е надеждата . Или ако някой съфорумец мерне из мрежата , по Free сърварите материал за концертите , моля да уведоми във нашия форум .Предварителни благодарности

За сега единствено мога да кажа, че на всички концерти забелязвам доста хора да снимат с личните си камери.
За местната кабелна не съм сигурен. Но по принцип не ги бърка, те си снимат с обикновена портативна камера.
Ако разбера нещо ще пиша.

Чет Май 11, 2006 8:01 am
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Малко снимки от рокфеста в Ловеч.
Това е публиката в самото начало, по време на първия концерт. И мен ме има на снимката :)
Изображение

Група "Smokie" на Ловешка сцена:
Изображение

А това са легендарните "Slade", останали са двама ветерани от първоначалния състав...
Изображение

Чет Май 11, 2006 9:15 am
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
...съжалявам, нещо не се виждат снимките...

Чет Май 11, 2006 9:17 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 14 мнения ]