Дата и час: Съб Сеп 20, 2025 1:37 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Фитнес мания? 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Фитнес мания?
Има ли запалени по фитнеса и фиатите заедно? :D Нека в тази тема да обменим малко опит и знание по въпроса. Може да споделите кой къде тренира, в коя зала, кой град и т.н. :)

Чет Апр 27, 2006 10:14 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
:))) тая година май станаха 6 годинките от както тренирам ... накупил съм си уреди вкъщи и блъскам всеки ден ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Чет Апр 27, 2006 10:17 pm
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

UNREAD_POST 
Всеки мускул - 1 секунда по-бавно тръгване на светофара :mrgreen:

Чет Апр 27, 2006 10:17 pm
Профил YIM
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Аз съм тренирал 2 години с една прекъсване между тях, но от 2 месеца пак съм се амбицирал нещо :) Ама много пълни залите и то основно с деца който хал хабер си нямат какво правят и само сноват нагоре-надолу :D

Чет Апр 27, 2006 10:19 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
NGD написа:
Аз съм тренирал 2 години с една прекъсване между тях, но от 2 месеца пак съм се амбицирал нещо :) Ама много пълни залите и то основно с деца който хал хабер си нямат какво правят и само сноват нагоре-надолу :D

дори и никаква идея да си нямат,по добре е да сноват из фитнеса отколкото по кръчми и кафета,да дърпат цигарите и да пълнят тарбухите

Чет Апр 27, 2006 10:24 pm
Профил
UNREAD_POST 
Аз във фитнес не съм стъпвал никога, просто не ми се е налагало ... ей от тук си накупих всичко:

http://www.nikisport.dir.bg/dinamic.php

Цитат:
деца който хал хабер си нямат какво правят

То не само децата са така специално с фитнеса ... :)

muf_bi4 написа:
по добре е да сноват из фитнеса отколкото по кръчми и кафета,да дърпат цигарите и да пълнят тарбухите

Те това го правят ПЛЮС това с фитнеса ... хахахаха ...

Чет Апр 27, 2006 10:24 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
хаха така е, ама лошото е, че като не им се обяснява какво и как да правят и най-много да се потрошат, аз лично на няколко пати съм им махал лоста от гърлото на лежаката, като интруктура е на 2м от ситуацията и седи и гледа "умно" :|

Чет Апр 27, 2006 10:30 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
NGD написа:
хаха така е, ама лошото е, че като не им се обяснява какво и как да правят и най-много да се потрошат, аз лично на няколко пати съм им махал лоста от гърлото на лежаката, като интруктура е на 2м от ситуацията и седи и гледа "умно" :|

О боже опази, аз едно време за да стигна до лежанка почнах с лицеви ... те искат от първия път да вдигнат 100 примерно ... проблема при тях е липса на информация човече ... а и какъв е тоя инструктор дето ги гледа как се "душат" не ми е ясно ... а тежестта да им пада на гърлото означава, че не вдигат правилно, то ако я изпуснат трябва да падне върху гърдите, а не върху гърлото ...

Чет Апр 27, 2006 10:42 pm
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
Около 2 години съм тренирал.. от половин не съм стъпвал в зала.. но ще гледам да се върна.. но сега покрай редовните мачове от лигата нямам време за тренировки!

А за децата.. това да стоят в залите си е направо опасно.. защото го правят за да имат големи мускули (не заради спорта) и като добавим липсата на акъл (особено в детските и пубертетксите години) се получава като резултат тровене с едни хапчета, инжекции, и са близо до наркоманията поради психическата зависимост към тези медикаменти... Тея дето са тренирали знаят за какво говоря..
Освен това в много от елитните зали недопускат малчогани под 14 години... тъй като физиката не им е годна за сериозни физически натоварвания без специализиран контрол (специалист/треньор)...

По-добре децата да ходят да гонят топката... пък като пораснат и разберат кое-как става и осъзнаят, че мускули се прави с акъл, а не със стероиди тогава да стъпват в залите...

http://bb-team.org

Чет Апр 27, 2006 10:48 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Брей, софиянци ли са най-мързеливи?! Никой ли не ходи на фитнес?

Аз не съм от най-запалените - в смисъл, че ходя 2 пъти седмично и не толкова да правя мускули, колкото за стягане и поддържане на някаква форма (вкл. тегло). Ама затова пък съм редовен - всяка сряда и неделя. Ходя в един фитнес в Лозенец - много е добър - нови уреди, чистота, умерено посещение. Ако някой се интересува, да казва - ще му обясня къде се намира. А пък, ако някой препоръча някой подобен фитнес в центъра, ще съм благодарен да сподели (че в сряда ми е малко далечко от офиса).

Опа, пардон perlsite, видях, че междувременно си писал...

Чет Апр 27, 2006 10:56 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Ами аз съм от Пловдив, но уча в София и през седмицата ходя там да тренирам. Тази седмица бях в Фитнес Славия - много е яко там. А този фитнес в Лозенец да не е на Св. Наум на най-високото и е под нивото на пътя? Ако е този - колко се плаща на тренировка?

Чет Апр 27, 2006 11:01 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
Например... "Боевски 2000" намира се на националния стадион Васил Левски, близо до централния вход...

Чет Апр 27, 2006 11:03 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
NGD написа:
Ами аз съм от Пловдив, но уча в София и през седмицата ходя там да тренирам. Тази седмица бях в Фитнес Славия - много е яко там. А този фитнес в Лозенец да не е на Св. Наум на най-високото и е под нивото на пътя? Ако е този - колко се плаща на тренировка?

Не. Намира се на Златовръх (улицата, която тръгва от площада при Семинарията - ако те интересува, ще проверя точно адреса). 5 лв. - ама наистина е добър (досега смених 3-4 други, тоя най го бива).

Чет Апр 27, 2006 11:11 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Здравейте,
като се сетя и като имам време ходя в плувния комплекс "Спартак' - има една малка зала. Почти никакви хора. Не е кой знае какво като уреди -- две лежанки, лежанка с наклон, два скрипеца, уред за гърди, уред за крака, има доста ръчни щанги (дъмбели ). На мен ми харесва. Иначе знам две други зали -- едната в кв. Банишора - това е бившата баня, има уреди, пътечка за бягане, степер, велоергометър (май така му се вика на това); другата е супер-мега-свръх лъскава и се намира в кв. Стрелбище, на ул. "Хайдушка гора". 8 (!) лв. е еднократното посещение, но има и карти.
Р

Пет Апр 28, 2006 1:13 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
"По-добре тъп и здрав от колкото само тъп" , но майтапа на страна. Аз близо 2 години посещавам една заличка в кв. Лагера, верно е малка но пък всички се познаваме и се тренира по- лесно.Шефа е професионален състезател по трибой (Филип Ганков) и дава добри съвети.

Пет Апр 28, 2006 8:58 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща