|
 |
 |
|
Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 11:14 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Абе имаше в нета една книга за тунинг на 16 клапанови ?
Автор |
Съобщение |
jorko
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 6:26 pm Мнения: 290 Местоположение: София 07 Слатина
|
 Абе имаше в нета една книга за тунинг на 16 клапанови ?
Абе имаше в нета една книга за тунинг на 16 клапанови мотори , а и мисля че и тук някъде я имаше качена :roll: :? ...някой да се сеща за какво става дума ? :?:
Вто Апр 25, 2006 11:41 pm |
|
 |
Ferrari
|
 Re: Абе имаше в нета една книга за тунинг на 16 клапанови ?
jorko написа: Абе имаше в нета една книга за тунинг на 16 клапанови мотори , а и мисля че и тук някъде я имаше качена :roll: :? ...някой да се сеща за какво става дума ? :?:
Tuning FIAT/LANCIA или друга книжка?
|
Вто Апр 25, 2006 11:50 pm |
|
 |
jorko
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 6:26 pm Мнения: 290 Местоположение: София 07 Слатина
|
 Re: Абе имаше в нета една книга за тунинг на 16 клапанови ?
Mitko написа: jorko написа: Абе имаше в нета една книга за тунинг на 16 клапанови мотори , а и мисля че и тук някъде я имаше качена :roll: :? ...някой да се сеща за какво става дума ? :?: Tuning FIAT/LANCIA или друга книжка?
ами не си спомням точно , но може и за фиат да е , защото на човека му трябва точно за некъв стар мотор 1,6 двувалка :roll: ...
Сря Апр 26, 2006 12:00 am |
|
 |
Ferrari
|
|
Сря Апр 26, 2006 12:01 am |
|
 |
jorko
Кара кола
|
Ще я сваля и ще видим дали ще му свърши работа на момчето , мерси много ! 
Сря Апр 26, 2006 9:53 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|