Дата и час: Чет Май 29, 2025 2:52 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
ЦСКА - Левски 
Автор Съобщение
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST ЦСКА - Левски
Обзалагам се, че днес ЦСКА ще вкара поне 3 гола, а Левски поне с един по-малко :drunk: Ако сбъркам, си запазвам правото да изтрия темата :)

Нед Апр 02, 2006 5:06 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Ако си пуснал темата за прогнози - то моята е 4:1 за Левски. Сааааааааааааааааааааааааааааааааааамо ЛЕВСКИ!!!

Нед Апр 02, 2006 5:39 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
аз съм за равен 2:2

Нед Апр 02, 2006 5:59 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Мача е Х.

Нед Апр 02, 2006 6:19 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Самооооооооооо ЛОКОМОТИВ(ПЛ.) :P

Нед Апр 02, 2006 7:40 pm
Профил
UNREAD_POST Re: ЦСКА - Левски
snake написа:
Обзалагам се, че днес ЦСКА ще вкара поне 3 гола, а Левски поне с един по-малко :drunk: Ако сбъркам, си запазвам правото да изтрия темата :)

Сбърка! :mrgreen:

Нед Апр 02, 2006 7:50 pm
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
Слабичка игра на ЦСКА, но и Йовов е актьор! Странно е, защо "сините" не вкараха някой нормален гол от 3-4те си чисти положения, а се метнаха за дузпа?
Много слаб мач като цяло, но беше логично да не стане добър мач :wink:

Нед Апр 02, 2006 8:45 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
е добре ,че не залагахме на предположенията си ,всички щяхме да зaгубимИзображение

Нед Апр 02, 2006 8:46 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
пише ,че темата ще е изтрита .ако бях от цска -щеше да ме е срам .Левски шампион !

Нед Апр 02, 2006 10:30 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
По-скоро "сините" в управата на ЦСКА трябва да ги е срам!!! Тези, който имат червени сърца си личат и няма за какво да ги е срам!

P.S. "Печелите вие, печели и спорта" може да се перефразира "Печелите вие, печели и Божков" :wink:
Да е "жив" и "здрав" и Божков и орманджиев и всички "сини" фактори в ЦСКА :mrgreen:

Нед Апр 02, 2006 11:11 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Орманджиев или Божков е син ??че нещо ме съмнява ?? пак си намерихте оправдание !да не Цитирам Божков колко пари е налял в цска.голям мазохист ще да е !! или Орманджиев е син ?? дето си колко пъти и години е свирил против ЛЕВСКИ ??? просто се примирете и си признайте .слаби сме и като отбор и като треньор и като президент !! ейй Българска му работа ,оправдания винаги имаме и все отричаме !

Нед Апр 02, 2006 11:24 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
Виж не си прав за тези "фенски" обвнинения!
ЦСКА има "някакъв" проблем. Аз ако съм на мястото на Божков щях да го реша... все пак нали съм най-богатия човек в България и сред първите 100 в Европа - иначе ще съм глупак да давам пари а отбора ми да губи. Очевидно е, че така му изнася...

Сега слухове има колкото искаш за начините по които Божков е на печалба точно от това развитие на нещата... все пак признай, че трябва да си глупак да влагаш пари, а отбора който трябва да те "рекламира" теб и бизнеса да губи и да не играе отбора нищо!

Да, ЦСКА игра слабо, а Левски бе на същото познато ниво на което беше миналата есен и изобщо през миналия шампионат.

Може би не ме разбираш или пък само ме дразниш, а пък аз ти се връзвам... :wink:

Божков наистина е синьо келешче или пълен бизнес аматьор, щом влага пари, а отбора му да губи :mrgreen:

Нед Апр 02, 2006 11:40 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
изказванията ми съвсем не са фенски .от много години се занимавам с футбол и ходя на мачове ,свикнал съм на загубите и победите и гледам трезво на нещата ,имайки предвид Българската действителност ! Глупаво е да обвинявам един от най -големите бизнесмени в България ,в това ,че не умее да упраевлява парите или не знае как да ги управлява !!! Залагам на мачове от 4 години и то много .Масово мача се игра за победа на Левски -при коеф. 2.1 в Еврофутбол къде му е далаверата на Божков ?? 5 национала от Локото купи .има най добрата селекция и съответно на-грозната игра която съм гледал от 10 години на ЦСКА .истината е че червения отбор бяха жалки ,уморени и безпомощни.Съвсем не си мисля че Левски са страхотни в момента (защото като цяла играта беше трагична ,и то заради Цесека ) ....едно нещо само ще напомня на вас цесекарите -Генерал се става по заслуги !! Шампион по точки .Любовта на народа се печели от сърцата !!!докато си търсите оправдания винаги ще сте на тва дередже !

Нед Апр 02, 2006 11:47 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
Е добре, според теб тогава какъв е проблема?

Не ми казвай, че е "комплекс"... най-малкото защото както сам каза играят едни от най-добрите играчи в БГ в отбора на ЦСКА.. и нещата не опират до това, че не могат да играят. Левски не са нито Ливърпул, нито Хамбургер.. даже не мисля, че са силни и колкото един Байер Леверкузен.. обаче играта коята показа ЦСКА беше много слаба и Левски няма никаква заслуга, нито е причината за това (т.е. не, че Левски е много силен => за справка мачовете ни с Беласица, Литекс и Локо Пд, а Левски далеч не е непобедим => за справка мача с Черно Море, които до днес имаха 4 поредни загуби от първенството)... и никой не се наема да работи и да реши проблемите в ЦСКА.

А, аз като твърдя, че Божков е един от виновните, го пиша в смисъла, че не решава проблемите които очевидно изпитва отбора ни! Даваш пари за да губиш мачове... в това няма бизнес логика.
Споменах вече, че има различни теории за това как Божков е спечелил от мача.. но няма да ги пиша тук, че наистина ще стане жалко и смешно даже да се коментират...

От слаб ЦСКА или слаб Левски БГ футбола не печели, никога не е печелил! Колкото повече конкуренция толкова по-добри ЦСКА и Левски ще виждаме...

Пон Апр 03, 2006 12:05 am
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
в интерес на истината и аз нямам обяснение ! толкова години и винаги тази игра има с какво да ме изненада ! затова все още я харесвам и обичам ! игра на победите и загубите ,единия се радва за сметка на другия ! така е било и така ще бъде !!Ако мачовете бяха предрешени ,всички щяхме да сме милиардери нали ??Левски победи -думите са излишни !!!

Пон Апр 03, 2006 12:23 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща