Дата и час: Вто Май 27, 2025 10:29 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
"На Горубляне" в къщи.... 
Автор Съобщение
UNREAD_POST "На Горубляне" в къщи....
Колеги днес реших да пробвам нещо което научих от мой познат - автобусен шофьор по повод вътрешното почистване на колата. Както е известно имам две отрочета на 6 и 2 годинки ( да са ми живи и здрави) но резултата от техните пътувания в бравото на жена ми беше добре омазани и оповръщани седалки, на всякъде трохи и петна от шоколади и какво и още не - всеки който има малки деца се сеща. Та моя познат ме светна да взема препарат за почистване на килими (Bingola Carpet) но мисля че може какъв и да е. После с една четка за дрехи последва яко разтъркване на всички седалки и тапицерия по вратите, а после и на мокета на пода. Изчаках 10 минути (така пишеше на опаковката на препарата) и после обрах с прахосмукачката ( но трябва да е такава, която може да смуче вода). Ефекта е че в момента колата блести като нова, изглежда много свежа и запазане, та аз веднага се сетих за лафа на горублянските търговци - "виж я бе бате каква тапицерия като нова е"...... Така че хващайте колеги четките и всички с нови и запазени коли :):)

Нед Сеп 10, 2006 7:52 pm
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
имах подобен успех и с ВЕНИШ. 100 гр. в 5 литра вода, търкаш с четка, с мек косъм после само избършваш с парцал. разликата беше поразителна.

Нед Сеп 10, 2006 10:00 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ]