|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Юли 15, 2025 1:17 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
delpx
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Мар 10, 2006 1:10 pm Мнения: 18 Местоположение: Sofia
|
 тъп въпрос
Защо този форум не е прикрепен кам сайт на клуба или такъв сайт още няма и ако има каде е???
Колега, позволявам си да ти преместя поста в "Общи приказки" и веднага ти отговарям: Още нямаме сайт, но очаквайте скоро развитие в тази насока ;) Има ли нещо, което би желал да намериш на сайта? Zaphod P. S. Въпросът не е тъп, а съвсем резонен ;)
|
Сря Мар 22, 2006 4:44 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
 Re: тъп въпрос
delpx написа: Защо този форум не е прикрепен кам сайт на клуба или такъв сайт още няма и ако има каде е???
Още няма, но доколкото знам се работи по него!
|
Сря Мар 22, 2006 4:47 pm |
|
 |
2fast
Кара кола
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 12:10 pm Мнения: 200 Местоположение: София 01 Средец
|
айде чакаме го с нетърпение
_________________ The world belongs to those who dare to be first
|
Чет Мар 23, 2006 6:03 pm |
|
 |
delpx
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Мар 10, 2006 1:10 pm Мнения: 18 Местоположение: Sofia
|
ами няма нещо конкретно което искам да намеря но се надявам да има неща който ще ме интересуват. Създадох темата с цел да разбера дали някой работи по въпроса и ако има нужда от помощ да се включа и аз.
|
Чет Мар 23, 2006 6:21 pm |
|
 |
Ferrari
|
delpx написа: ами няма нещо конкретно което искам да намеря но се надявам да има неща който ще ме интересуват. Създадох темата с цел да разбера дали някой работи по въпроса и ако има нужда от помощ да се включа и аз.
Занимаваш ли се с Web Design?
|
Чет Мар 23, 2006 6:29 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|