Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 11:27 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Протест срещу дупките !!! 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Вчера вечерта ми се наложи да направя един преход през родината Русе-Бургас-Варна-Русе и мога да кажа че след зимата пътищата са станали ужасни с огромни дупки да не говоря за прохода на Стара Планина през който минах от Русе за Бургас там съм карал около 30км на 1. 2. скорост
И в тоя ред на приживявания се зачудих що си плащаме винетките като на края си разбиваме колите .Тия пътища второстепенните са под сяква критика такмо засилиш 120 130 и огромни дупки няма на каде скачаш върху спирачките ама до колко до 60 прас в някоя от многото
Направи ми впечетление че най-често дупките се образуват по звойте или по равните участаци от пътя там кадето не маже да се оттича водата и замръзва
На никой не му пука че си трошим колите

п.п.-равносметката-изкривена джанта

Пон Мар 20, 2006 1:13 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
ABARTH написа:
Вчера вечерта ми се наложи да направя един преход през родината Русе-Бургас-Варна-Русе и мога да кажа че след зимата пътищата са станали ужасни с огромни дупки да не говоря за прохода на Стара Планина през който минах от Русе за Бургас там съм карал около 30км на 1. 2. скорост
И в тоя ред на приживявания се зачудих що си плащаме винетките като на края си разбиваме колите .Тия пътища второстепенните са под сяква критика такмо засилиш 120 130 и огромни дупки няма на каде скачаш върху спирачките ама до колко до 60 прас в някоя от многото
Направи ми впечетление че най-често дупките се образуват по звойте или по равните участаци от пътя там кадето не маже да се оттича водата и замръзва
На никой не му пука че си трошим колите

п.п.-равносметката-изкривена джанта
Леко си се отървал :?
Аз вече съм се побъркал в София зеят едни огромни кратери навсякъде и повечето няма как да избегнеш. Направо си разбих предницата отвсякъде и сега ще я правя, а колко джанти съм изкривил не е истина. Направо не е нормално. Тия от агенция пътища и от кметството за мръсни ..... и заслужават всички да ги ...............
Ненормалня история е. Все едно е имало бомбардировки.

Вто Мар 21, 2006 1:59 am
Профил
Кара балканче
Кара балканче

UNREAD_POST 
Днес от дир.бг разбрах, че за утре в Бургас е предвиден протест поради тази причина(темата), организиран от стотина частни фирми към който са се включили и таксиджии. Ще се опитат да блокират движението на изходните точки. Мисля, че не са избрали подходящото място. Така ще ощетят само хора като тях, но не и истинските адресати.

Вто Мар 21, 2006 3:29 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3