Дата и час: Пон Юли 07, 2025 11:30 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ] 
Да си направим листовка! 
Автор Съобщение
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST Да си направим листовка!
Колеги, след предложение на Mazgarev реших да пусна тази тема - нека си направим сами рекламни материали, които всеки, който иска - да може да си ги отпечата и да ги разпространява между останалите Фиат-фенове, които не знаят за съществуването на форума. Очаквам вашите предложения и поправки, а накрая ще решим какъв да е окончателният вариант.
Слагам предложението на kiro_of_the_day, надявам се да е съгласен:

"Уважаеми колега, посетете и се регистрирайте на интернет адрес:
http://www.fiat-bg.com/forum/
Това е форум на почитателите на марката ФИАТ в България.
В него ще намерите много и полезна информация за Вашият автомобил, можете да попитате колегите за всеки интересуващ Ви проблем свързан с него, както и да споделите своят опит.
Винаги е хубаво да срешнеш съмишленици и приятели, нали?
п. с. Това не е уловка, примамка, търговски трик или нещо подобно, а просто опит да си помогнем един на друг – безкористно. kiro_of_the_day"

Аз лично имам някои корекции към тази формулировка, но всички ваши предложения са добре дошли! :)

Сря Яну 25, 2006 1:16 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Моето е в темата: viewtopic.php?t=4062 :wink:

Сря Яну 25, 2006 3:25 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
Хайде, колеги студът попремина и се надявам и мозъците ни /освен дизелите/ да са се поразмръзнали,
и да родят някоя и друга идейка! :wink:
Не вярвам текста да Ви се вижда перфектен /какъвто и не е/ и да нямате какво да добавите, изтриете или
да предложите нов такъв, или пък нещо съвсем различно.
Хайде, че като гледам колко фиятки има по града направо ме сърбят ръцете, пък и искам
да ги видя и със стикери всичките. :D

Вто Яну 31, 2006 1:58 pm
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Напомням за тази инициатива - колеги, как си представяте начина, по който да рекламираме клуба и форума си пред тези, които все още не знаят за нас?

Сря Мар 01, 2006 11:26 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
На мен много ми харесва как я е направил ivo, фона е много хубав! Мисля, че текста на kiro_of_the_day върху този фон е много подходяща комбинация. Единственото в текста е, че като че ли няма нужда от последната част -
Цитат:
– безкористно. kiro_of_the_day
но това не е особено важно де. Семпло е, всеки може да размножи много екземпляри, без да се изискват много средства.

Пет Мар 03, 2006 5:11 pm
UNREAD_POST 
Може да отпадне и текста "и се регистрирайте на" и да остане само
"посетете интернет адрес..." За да не звучи заповедно.
А за фона на Ивайло - :36_2_46:

Съб Мар 04, 2006 1:07 pm
UNREAD_POST 
Доста време вече седи темата и предлагам поради липсата на други предложения да остане текста предложен от мен
с нанесените корекции, както следва:

Уважаеми колега, посетете интернет адрес: http://www.fiat-bg.com/forum/. Това е форум на почитателите
на марката ФИАТ в България. В него ще намерите много и полезна информация за Вашият автомобил, можете
да се консултирате за всеки интересуващ Ви проблем свързан с него, както и да споделите своят опит.
Винаги е хубаво да срешнеш съмишленици и приятели, нали?
п. с. Това не е уловка, примамка, търговски трик или нещо подобно, а просто опит да си помогнем един на друг.

Предлагам този текст да се отпечата или на гърба на "картинката" на Ivo, от която да бъде премахнат текста за
срещите, както и другите текстове или на лицето на същата - под или над нея, а най-добре е в нея, ако е възможно.
Остава някой да се заеме с изработването на листовката, което може би не е сложно, да се постави във форума
и който има желание - да ДЕЙСТВА!

Вто Мар 07, 2006 11:11 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ]