Автор |
Съобщение |
ogo___
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Мар 10, 2006 11:53 pm Мнения: 5 Местоположение: София 19 Люлин
|
 Откраднати са номера СА 5067 АТ пред Романс в Симеоново
Току-що пред много уважаваната от мен сладкарница Романс в кв Симеоново ми откраднаха и двете регистрационни табели СА 5067 АТ.
Цялата случка се развива на 10м "охраната", докато сирената на алармата ми е включена!!!
"Охраната"от фирма VTA SECURITY не бих казал, че е напълно адекватен човек, без униформа, отличителни знаци, да не говорим за стикер с името му...Пред мен потвърди, че е чул алармата два пъти,"но нищо не е видял" също така скри името си и отказа даде показания в 6РПУ...
Единствено управителя на Романс изказа своите извинения, което не смятам за адекватна компенсация за налагащото ми се двудневно чакане пред КАТ и заплащане на съответните немалки държавни такси...
Ако видите автомобил с регистрация СА 5067 АТ се обадете на 166, 0877004885 (О.Петров) или раздайте правосъдие по-бързата система...
|
Пет Май 26, 2006 11:46 pm |
|
 |
NGD
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Апр 18, 2006 9:39 pm Мнения: 98 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
Ебаси мамата с извинение!!! :36_2_10: Аз често ходя там, но вече ще имам едно наум...
_________________ Drive Like HeLL To See HaveN
|
Съб Май 27, 2006 12:01 am |
|
 |
zfa159
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Яну 09, 2006 11:45 pm Мнения: 926 Местоположение: София 15 Младост
|
Е може ли бе това пък вече на нищо не прилича!Аз всекидневно карам из София и то много така че ако го засека някъде веднага ще съобщя!
Добре де а за какво са им след като то е ясно че сега се издирват и и да ги сложат на някоя кола ще ги гепят за 0-ла време.Да не си направил нещо на някого и това да е вид отмъщение? (преди време един приятел искаше да прецака така един идиот от квартала защото знаеше каква разправия го чака после)
_________________ Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire 41kW Autogas
|
Съб Май 27, 2006 8:11 am |
|
 |
ogo___
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Мар 10, 2006 11:53 pm Мнения: 5 Местоположение: София 19 Люлин
|
 Отмъщение
zfa159 написа: Е може ли бе това пък вече на нищо не прилича!Аз всекидневно карам из София и то много така че ако го засека някъде веднага ще съобщя! Добре де а за какво са им след като то е ясно че сега се издирват и и да ги сложат на някоя кола ще ги гепят за 0-ла време.Да не си направил нещо на някого и това да е вид отмъщение? (преди време един приятел искаше да прецака така един идиот от квартала защото знаеше каква разправия го чака после)
Ще ги гепят друг път :( Ще ги заковат на някоя кошница и ще си я карат на село... ако ги спрат ще цакат и така...
Едва ли е отмъщение, аз живея в Люлин и колите ми са денонощно пред блока, ако имаше нещо там щеше да е, а не чак в Симеоново на 10 метра от шибаната "охрана"
|
Съб Май 27, 2006 8:41 am |
|
 |
zfa159
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Яну 09, 2006 11:45 pm Мнения: 926 Местоположение: София 15 Младост
|
Понеже се занимавам с видеонаблюдение следва да попитам: Нямат ли камери които да гледат паркинга ?!? - ако имат според заоните са длуъжни да предадат записите на полицията.Множество по-големи магазини (Еником-М, Аико 2 и т.н.) сме ги правили с такава система и преди време имаше открадната кола от паркинга и на записите разбраха кой е и т.н. и даже я намериха.
Все пак не пречи да се оглеждаме насам-натам за номера.....все пак е номер не е нещо дето не се вижда.Съмнявам се да ги забият на кола,извън София защото там софиянците ги спират много.....по-скоро на някоя кола пред някой блок ще да е за да не я отнесат след някой и друг ден като свърши срока за пререгистрация.Аз ще се оглеждам както и колегите от форума предполагам.Видя ли ги....следва саморазправа на място.А ако имат късмета да ne съм с типо-то ами с някоя друга кола ще гледам да остане цял номера като ги изшибам....да видя как ще цакат после и на кой.....
|
Съб Май 27, 2006 10:11 am |
|
 |
pugsy
|
zfa159 написа: Нямат ли камери които да гледат паркинга ?!?.....
то там е рядкост да се паркираш в паркинга им,аз никога не съм се дореждал на него,винаги съм се паркирал по уличките там
|
Съб Май 27, 2006 10:39 am |
|
 |
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
не искам да бъда лош пророк ,но някъде бях чел че откраднати табели се ползват за извършване на престъпление като ги сложат на същия модел и цвят кола ,е тогава вече много кофти щото ще има доста разправии с органите на реда :evil:
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Съб Май 27, 2006 10:57 am |
|
 |
zfa159
Фиат фанатик
|
Това че има толкова коли е още една причина да има камери - съвсем възможно е някой да удари някоя спряла кола в ръганицата и няма и да се разбере кой и какво.
За номерата дори да направят престъпление той вече е подал сигнал че са откраднати така че няма да има проблеми предполагам.Ще чуем по новините скоро дали има нещо....
|
Съб Май 27, 2006 11:03 am |
|
 |
pugsy
|
zfa159 написа: Това че има толкова коли е още една причина да има камери - съвсем възможно е някой да удари някоя спряла кола в ръганицата и няма и да се разбере кой и какво. ............
то е причина ама на кой му се занимава да слага камери които да снимат по улицата
|
Съб Май 27, 2006 11:06 am |
|
 |
Sven
|
Сигурно в КАТ са им свършили номерата и са си събират.
|
Съб Май 27, 2006 11:45 am |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Мен също ме навежда на мисълта че с тези номера ще се извърши престъпление. Просто не могат да послужад за нищо друго. Колегата който каза че ще ги сложат на някой дрънголник в провинцията .. не знам.. не ми се вярва. Спомни си как ни спират катаджий в провинцията като видят кола със столичен номер. Най малкото ще е подозрително някаква барака да се юрка в село с 200 човека население и с номер СА. Ако не си подал жалба .. пускай веднага защото ако стане престъпление с тия номера .. лошо ти се пише. После ще пишеш 1 кофа мастило да обясняваш че номерата са ти били откраднати.
И друго ми е интересно. Как са свалили задния номер без да види охраната. Задния номер винаги се занитва. И е било ебати каруцарското дърпане за да извади и задния номер. Не знам ... ебати охраната.
|
Съб Май 27, 2006 2:48 pm |
|
 |
zfa159
Фиат фанатик
|
Ем има някои на които им се занимава защото и те си спират колите навън и наистина има смисъл от камерите.....Ама само на някои им се занимава.....
|
Съб Май 27, 2006 3:36 pm |
|
|