Автор |
Съобщение |
Sluncho
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 04, 2005 2:16 pm Мнения: 208 Местоположение: София 07 Слатина
|
 Слоган на КФБ
Колеги, за радост на всички КФБ е вече официално регистриран. Във връзка с това, Ви предлагам да давате открито предложения за измисляне на фирмен слоган.
Основните изисквания към слогана са:
-да изразява основното съдържание на кампанията, цялостно да изразява образа на марката и представата за комуникатора, да изразява рекламния замисъл пределно ясно и недвусмислено, да се запомня лесно, да се произнася леко и правилно;
-да е нов, неповторим и приятен на масите;
-да не помага на конкурентните фирми , да се прилага в множество рекламни форми и средства по всяко време от рекламната акция и кампания;
- да се запомня лесно; да е е с подходяща дължина.
Давам Ви пример за слоган на автомобилни гуми Пирели - "Силата е нищо без контрол".
Опитайте да си представите изписано "Клуб Фиат България"- и сега сте Вие!
_________________ Типо 1.1
|
Вто Яну 31, 2006 4:46 pm |
|
 |
Ferrari
|
Харесвам мотото, което обединява всички фен клубове на марката FIAT - "United by the same passion" (обединени от една страст)
|
Вто Яну 31, 2006 4:48 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Mitko написа: Харесвам мотото, което обединява всички фен клубове на марката FIAT - "United by the same passion" (обединени от една страст)
Ами тогава да не се цепим от колектива, така да се каже, щото нали знаете продължението! :mrgreen:
|
Вто Яну 31, 2006 5:32 pm |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
 Re: Слоган на КФБ
Sluncho написа: Опитайте да си представите изписано "Клуб Фиат България"- и сега сте Вие!
Задължително ли е да се включи фразата "Клуб Фиат България"? Или може да е мото както това на Фиат "United by the same passion"? В смисъл - да не се включва "КФБ"?
На английски или на български да бъде?
Имам идея за българско мото: "Клуб Фиат България - Приятелите от които се нуждаеш!" (или: ...от които имаш нужда!")
Вто Яну 31, 2006 5:52 pm |
|
 |
Sluncho
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 04, 2005 2:16 pm Мнения: 208 Местоположение: София 07 Слатина
|
 Re: Слоган на КФБ
Crash73 написа: Sluncho написа: Опитайте да си представите изписано "Клуб Фиат България"- и сега сте Вие! Задължително ли е да се включи фразата "Клуб Фиат България"? Или може да е мото както това на Фиат "United by the same passion"? В смисъл - да не се включва "КФБ"? На английски или на български да бъде? Имам идея за българско мото: "Клуб Фиат България - Приятелите от които се нуждаеш!"
Логото е с надпис Клуб Фиат България- ако си спомняш стикера. А иначе- мисля, че трябва да е на български. 
|
Вто Яну 31, 2006 5:55 pm |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
|
Да, знам логото... (но така и не се уредих със стикер)
Ако ми хрумне още нещо, ще напиша. Иначе, нещо от този сорт ли да е, както това което написах?
Вто Яну 31, 2006 5:58 pm |
|
 |
Sluncho
Член на клуба
|
Да, звучи много добре! Давай още идеи! 
|
Вто Яну 31, 2006 6:00 pm |
|
 |
Yavor
|
Аз пък предлагам свободен превод на основния слоган:
Обединени от страстта!
Така хем е на български, хем си е фиатско.
|
Сря Фев 01, 2006 10:17 am |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
|
Още три идеи от мен:
"Клуб Фиат България - Лесно е!"
"Клуб Фиат България - Твоят избор!"
"Клуб Фиат България - Не само страст..."
Сря Фев 01, 2006 2:44 pm |
|
 |
x 1/9
|
включвам се с едно предложение и аз
"Клуб Фиат България - Страст на колела!"
|
Чет Фев 02, 2006 11:47 am |
|
 |
null
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Дек 14, 2004 4:59 pm Мнения: 73 Местоположение: София
|
Yavor написа: Аз пък предлагам свободен превод на основния слоган:
Обединени от страстта!
Така хем е на български, хем си е фиатско.
Това е много добро. Аз съм ЗА.
_________________ Tipo 1.6 [149C2046]
|
Пет Фев 03, 2006 11:14 am |
|
 |
Punto SX
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 4:14 pm Мнения: 311 Местоположение: Велико Търново
|
Една - две идейки и от мен:
Клуб Фиат България - заедно с нашата мания!!!
Клуб Фиат България - това се казва мания!!!
|
Пет Фев 10, 2006 11:32 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Както виждам от главната страница и от банера в BGtop.net вече си имаме
слоган (непозната дума) на клуба! Така ли е? И ако е така - ЧЕСТИТО!
|
Пет Мар 24, 2006 11:12 am |
|
 |
Ferrari
|
kiro_of_the_day написа: Както виждам от главната страница и от банера в BGtop.net вече си имаме слоган (непозната дума) на клуба! Така ли е? И ако е така - ЧЕСТИТО!
Така е. Това е нашия слоган.
|
Пет Мар 24, 2006 11:14 am |
|
 |
blondy_driver
|
Да така е  Спряхме избора си на него, защото доста голяма част (да не кажа почти всички) международно регистрирани Фиат клубове са избрали именно United by the same passion. Идеята е този слоган да се отвърди като единно мото за всички :!:
|
Пет Мар 24, 2006 11:52 am |
|
|