|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Сеп 19, 2025 10:24 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
AlBundy
|
Много рядко качвам. Всъщност само ако са закъсали. Не обичам да поемам отговорност за живота на случайни хора. Всичко става на пътя.
|
Пон Авг 07, 2006 8:17 pm |
|
 |
ivjordan
|
Винаги, когато в колата има място, т.е. отзад няма никой. Сигурно стотици пъти съм пътувал така и знам какво е, така че винаги спирам. В края на краищата, запознаваш се с нови хора, помагаш на някого. Определено удовлетворението си заслужава повече в сравнение с малко по-големия разход заради по-тежката кола и евентуално, малко пясък или кал по стелките. За войници, изобщо няма какво да коментирам - то си е закон.
|
Вто Авг 08, 2006 11:17 am |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
stef написа: качвам ама само женки :mrgreen:
хаха, и все ти свършва бензина, а ? 
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Вто Авг 08, 2006 11:52 am |
|
 |
Ferrari
|
Знаете ли вица за металиста тръгнал на стоп...
Седи си един метъл и стопира. С дълга коса, кожения панталон и всички атрибути. Никой не му обръща внимание докато накрая не го качва един тираджия. Возят се а тираджията само зяпа в пътника си. Метъла не издържал и пита:
- Кво ме гледаш бе? Ще ме ебеш ли?
- А бе аз, че ще те еба, ще те еба. Гледам само мъж ли си или жена за да знам в каква поза да те сложа.
|
Вто Авг 08, 2006 12:06 pm |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
Mitko написа: Седи си един метъл и стопира. С дълга коса, кожения панталон и всички атрибути. Никой не му обръща внимание докато накрая не го качва един тираджия. Возят се а тираджията само зяпа в пътника си. Метъла не издържал и пита: - Кво ме гледаш бе? Ще ме ебеш ли? - А бе аз, че ще те еба, ще те еба. Гледам само мъж ли си или жена за да знам в каква поза да те сложа.
:mrgreen:
Вто Авг 08, 2006 1:25 pm |
|
|