|
|
Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 5:23 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Вижте какви мошеници са и как лъжат в ТРЕСКА ЗА ЗЛАТО
Автор |
Съобщение |
The Secret Lover
Кара кола
Регистриран на: Съб Юли 09, 2005 7:48 pm Мнения: 219 Местоположение: tyu
|
 Вижте какви мошеници са и как лъжат в ТРЕСКА ЗА ЗЛАТО
|
Съб Апр 22, 2006 11:41 pm |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
Нормално... То ако е направено всеки път да се печелят големите суми, няма да им се види края...
Иначе наистина е добро предложението, това да се покаже на "Господари на Ефира".
Нед Апр 23, 2006 1:02 am |
|
 |
gdd55
|
Аз пратих e-mail на господари на ефира пратете и вие
gospodari@gospodari.com
|
Нед Апр 23, 2006 1:19 am |
|
 |
NGD
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Апр 18, 2006 9:39 pm Мнения: 98 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
Е бива, бива ама това е прекалено!!! :evil:
_________________ Drive Like HeLL To See HaveN
|
Нед Апр 23, 2006 1:26 am |
|
 |
ivo_red
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 12:41 am Мнения: 123 Местоположение: София 06 Подуяне
|
Нищо ново. В тая страна всички са тарикати и мошеници на дребно! Кокошкарска му работа!. Въпроса е, че винаги трябв а да се има едно на ум за всякакви такива оферти дето ти подаряват пари ей така. Няма безплатен обяд на тоя свят!
_________________ FIAT Uno 45 FIRE
Alfa 146 ti
|
Нед Апр 23, 2006 7:36 am |
|
 |
me_to_u
|
Измамници мръсни! 
|
Нед Апр 23, 2006 10:53 am |
|
 |
Vladim
|
Нали знаете... не е луд този дето яде баницата, а този, който му я дава! Истината е, че, като всички други зарибявки в началото се давата големи пвчалби, джакпота се целеше лесно. Сега минават седмици преди някой да уцели малко над 1000лв. А предаването е вече в три части макар и не в прайм тайма. А това, че за секунда в "Бързи пари" има 600 позвънявания, какво ще кажете? Нормално мислещ човек в началото може да се хване на куката, но доста бързо би усетил, че шансът за печалба е по-мижав от минимален и би спрял да праща sms-и, или да се обажда с, което дава повод тези игри да се разрастват. Но уви! Българинът е упорит! :roll:
P.S. Не приемайте картинки от линка за чиста монета! Много лесно може да се манипулират с photoshop. 
|
Нед Апр 23, 2006 11:22 am |
|
 |
Skip
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Ное 05, 2005 4:39 pm Мнения: 88 Местоположение: Радомир
|
Що се нервите бе приятели? Че това си е нещо нормално за наща мила родина! Нещо като да те спре катаджия, да не ти се представи, да те обиди с държанието си но супер властоимащ и да ти напише акт за нещо несъществуващо! Или може би .... бе за всично сме си виновни ние!!!
|
Нед Апр 23, 2006 11:42 am |
|
 |
valataat
Кара кола
Регистриран на: Чет Мар 31, 2005 5:02 pm Мнения: 263 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
и аз изпратих маил на господарите и им написах,че ако нямат възможност да го излъчат ще пробваме с БТВ или БНТ или.....
Нед Апр 23, 2006 6:12 pm |
|
 |
Pa4kata
Кара Симсонка
Регистриран на: Вто Мар 07, 2006 8:54 pm Мнения: 56 Местоположение: София 01 Средец
|
valataat написа: и аз изпратих маил на господарите и им написах,че ако нямат възможност да го излъчат ще пробваме с БТВ или БНТ или.....
Абе много сте се запенили май не виждате ли че път до ДЖ-пода има да верно е че е само за медиуми ама
ПЪТ ИМА и към всички суми независимо от каде ше минеш и колко трябва да си тъп
С здраве
_________________ По добре по-късно с 20 минути на тоя свят от колкото 40 години по-рано на оня.
Дедра Турбо Интеграле
|
Нед Апр 23, 2006 8:47 pm |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
Vladim написа: P.S. Не приемайте картинки от линка за чиста монета! Много лесно може да се манипулират с photoshop. 
Не не, и аз съм засичал понякога че няма път до дадена сума. Точно заради това се е възмутил автора на нея тема...
Има път до СДП, но за сумите от 3-4-5 бона - няма.
А относно фотошопа - като го гледам тоя екран с бликове от светкавица, малко трудно ще се фотошопира...  Ама нищо чудно и да е монтаж, не оспорвам.
Относно "Бързи Пари", някой от вас, или близки, приятели, познати - печелил ли е?
Звънял съм най-много 10-тина пъти. Явно имаше проблем с централата им, защото след като си издиктувам имена и телефон и чакам за "участие", веднага ми дава заето (тут-тут-тут-тут...) Не ми казва "Съжаляваме, бла-бла..." :roll:
Това съм забелязал че се случва доста често, дори наскоро гледах едно предаване - на двама подред, за един и същ въпрос им изключи... Е какво, хората сами затварят, така ли излиза...? Звъни, набутва се, а после затваря... Странно.
Най-ме издразни когато "каката" се изцепи: "АААХ! Ах... Ама защо затворихте...?? Не искате ли да спечелите 1000лв???"
А аз в това време изсипах всички най-цветущи родни псувни...! :evil: Може и да не е бил моя този сигнал "заето" който чух и в слушалката и в телевизора, но кой знае... Може и аз да съм бил наред. :mrgreen: Карък...
Както и да е, спрях да се обаждам защото ми се отразява лошо в телефонната сметка...
Досега единствения сред познатите ми който съм чул че е спечелил от "Бързи пари", е едно момче от квартала което каза че е спечелило 100лв. Но така и не съм го питал дали са му дали парите...
Пон Апр 24, 2006 12:56 am |
|
 |
Rose
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Фев 09, 2006 12:52 am Мнения: 16 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Тези игри са направени само за да взимат парите на хората.Аз съветвам всички-НЕ ПУСКАЙТЕ СМС-И,САМО СЕ НАБУТВАТЕ!Не искам да обиждам никого,ама не мога да разбера защо здраво мислещи хора се връзват на тия глупости. :evil:
_________________ Punto SX 1,2 75ks
|
Пон Апр 24, 2006 1:17 am |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Е не се ядосвайте толко бе хора...Тва го има навякъде, не само в БГ. То това е идеята на тези игри. Господарите, според мен, или която и да е друга телевизия, трудно ще се навият да направят проучване. Имам чуството, че няма да почнат медийна война заради едно предаване..
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Пон Апр 24, 2006 3:52 am |
|
 |
Vladim
|
Обобщавам-тези игри са за наивни хора! Дали има изход към голяма сума, или всички водят, към малки-много лесно се установявя, като гледаш предаването няколко пъти! За съжаление огромен брой от обаждащите се са над 55-60 години-и без това бедните пенсионери!
|
Пон Апр 24, 2006 9:45 am |
|
 |
Capoeira
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 8:39 pm Мнения: 179 Местоположение: София
|
Ми аз това го видях за първи път преди повече от година и половина и на колко хора съм им казал не е истина, ама обикновенно това си тема за по бира... Никъде не са ви казали че може да спечелите всички суми обикновенно освен джакпота са още 2 или 3.. Мога само да ви кажа че по разумните хора обикновенно са направо имунизирани от такива хазартни измами(те разумните хора и не играят хазартни игри с надеждата за печалба) просто пари не се изкарват от лотарий
|
Пон Апр 24, 2006 10:14 pm |
|
|